Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی عصر امروز در آیین تجلیل از خانواده شهیدان والامقام «حسین حسنی» و «محمدرضا حسنی» به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا اظهار کرد: سالروز رحلت حضرت ام البنین(س) یادآور رشادت‌های این بانوی بزرگوار در دفاع از ولایت، ایستادگی و مقاومت در برابر ارزش‌های اسلامی است که ایشان با مجاهدت و فداکاری به یکی از بانوان حماسه ساز و برجسته تاریخ اسلام تبدیل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مادران بزرگوار شهدا به عنوان سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی با تاسی از حضرت ام البنین(س) در تاریخ انقلاب حماسه ساز شدند و نماد صبر و ولایتمداری هستند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با بیان اینکه مادران شهدا با ایمان راسخ همواره در جهاد و فداکاری در انقلاب اسلامی پیشتاز بودند، گفت: امروز مادران و همسران شهدا علاوه بر اینکه به مروجان واقعی مکتب ایثار و شهادت تبدیل شده‌اند برای نسل جوان الگوهای کاملی هستند که باید به خوبی معرفی شوند.

وی تأکید کرد: تجلیل و تکریم از مادران و همسران شهدا نشان از حق شناسی و وظیفه شناسی ملت ایران در قبال رشادت‌های شهدا است و همه باید در این امر مهم پیشگام و پیشتاز باشند چراکه تقویت فرهنگ تجلیل از خانواده های معظم شهدا برکات فراوانی دارد و می‌تواند فرهنگ شهادت را در جامعه همواره زنده نگه دارد.

سردار کریمی با اشاره به اقدامات زیرساختی کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی گفت: در جریان برگزاری کنگره شهدای استان مرکزی اقدامات گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف برگزار شد و با تدوین و عملیاتی کردن برنامه‌های بسیاری در حوزه‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران، حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، محرومیت زدایی، هنری، علمی و پژوهشی، عمرانی، حمایتی و خدماتی زیرساخت‌های بسیاری ایجاد شد و امروز به یک گفتمان و جریان ارزشی در استان تبدیل شده و بیش از ۳ هزار نفر در این جریان بزرگ فرهنگی سازماندهی شدند.

وی افزود: خدمت رسانی به مردم بزرگترین فرهنگ سازی توسط جریان ارزشی کنگره شهدای استان بود که طرح «هر خدمت به نام یک شهید» را در استان راه اندازی کرد و اجرای بیش از ۱۴۰۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی، تحویل بیش از ۷۰۰ واحد مسکونی به نیازمندان، اهدای بیش از ۱۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان، سازماندهی یک هزار و ۲۵۰ گروه جهادی و تشکیل ۷۲۰ صندوق قرض الحسنه بخشی از دستاوردهای آن است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: تهیه فرهنگ نامه ۲۲ جلدی شهدای استان مرکز و تکمیل کامل پرونده های ۶۲۰۰ شهید استان از دیگر اقدامات است که به همت بررسی‌ها و تحقیقات میدانی کارگروه آمار کنگره تعداد شهدای استان مرکزی به ۷۱۰۰ شهید رسید که تکمیل پرونده‌های آنها در دستور کار ستاد کنگره است.

 وی اضافه کرد: خوشبختانه امروز با وجود روحیه جهادی و انقلابی در اعضای ستاد کنگره شهدای استان کلیه کارگروه‌ها و کمیته‌های تخصصی کنگره عزم جدی برای ادامه با قوت کار کنگره در گام دوم دارند و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ادامه راه کنگره آن را یک تکلیف مهم می‌دانند.

وی خاطر نشان کرد: مردمی بودن، جوانگرایی، و تاکید بر روی ماندگاری اقدامات از دلایل مهم موفقیت کنگره شهدای استان مرکزی بود و امروز ستاد کنگره شهدای استان در بسیاری از حوزه‌ها به سایر استان‌ها الگو ارائه می‌کند و این ستاد در استان به یک ظرفیت عظیم برای پیشبرد بسیاری از اقدامات تبدیل شده که همه باید همت کنند گام دوم کنگره با قوت در حوزه‌های مختلف ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی محسن كريمي كنگره شهدا کنگره شهدای استان استان مرکزی حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۷۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد

ایسنا/فارس مدیر مرکز ایثارگران سپاه فجر فارس از شناسایی هویت ۸ شهید در این استان خبر داد و گفت: پیکر یکی از این شهدا فردا وارد شیراز می‌شود و مابقی شهدا همگی از شهدایی هستند که در نقاط مختلف استان به خاک سپرده شدند و اکنون هویت آنان شناسایی شده است.

سهراب مظلوم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اعلام این مطلب گفت: هویت شهید سیدعلاءالدین اسدپور، یکی از شهدای دوران دفاع مقدس استان فارس به تازگی شناسایی شده‌ است که پیکر مطهر ایشان هم‌اکنون در معراج شهدای تهران قرار دارد.

وی از برگزاری مراسم استقبال از پیکر این شهدا فردا چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه رأس ساعت ۷ صبح در فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب خبر داد و از عموم مردم برای حضور در این مراسم دعوت به عمل آورد.

مظلوم رضایی ادامه داد: پیکر مطهر شهید اسدپور بعد از برگزاری مراسم استقبال به معراج شهدای فارس واقع در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس منتقل خواهد شد و بعد از آن یکسری برنامه‌ها با حضور پیکر این شهدا اجرا خواهد شد.

مدیر مرکز ایثارگران سپاه فجر فارس ادامه داد: پیکر مطهر شهید اسدپور در روز شنبه، ۱۵ اردیبهشت‌ماه مصادف با سالروز شهادت امام صادق(ع) در زادگاهش واقع در روستای اوجلو بخش کورکی شهرستان زرقان استان فارس به خاک سپرده خواهد شد.

وی در خصوص ۷ شهید دیگر نیز گفت: سپاه فجر فارس اقدام به نمونه‌برداری از خانواده‌های شهدا کرده است تا بتواند هویت شهدای مفقود آنان را مشخص کند و این کار هم از طریق آزمایش‌های ژنتیک واقع در مرکز نور تهران انجام می‌شود.

مظلوم رضایی ادامه داد: یکسری شهدای گمنام دوران دفاع مقدس هستند تا سال ۸۴ در نقاط مختلف استان فارس به عنوان شهید گمنام به خاک سپرده شدند و در نهایت از طریق آزمایش‌های ژنتیک موفق به شناسایی هویت ۷ تن از این شهدا شدیم.

مدیر مرکز ایثارگران سپاه فجر فارس اضافه کرد: از این ۷ شهید، دو شهید اهل استان تهران هستند که پیکر یکی از آنان در جهرم و دیگری در گلزار شهدای شیراز به عنوان شهید گمنام به خاک سپرده شده است.

وی بیان کرد: دو شهید دیگر هم از استان کرمان هستند که یکی از آنان در گلزار شهدای مرودشت و دیگری در گلزار شهدای شیراز به خاک سپرده شده‌اند. یک شهید هم اهل قم است که پیکر مطهرش در گلزار شهدای سپیدان دفن است. یک شهید متعلق به شهرستان گرگان استان گلستان است که در گلزار شهدای شیراز مدفون است و یک شهید هم مربوط به ابهر زنجان است که در گلزار شهدای شیراز به خاک سپرده شده است.

مظلوم رضایی یاداور شد: بناست که سپاه‌های استان‌ها درباره شناسایی هویت شهیدشان اطلاع دهند تا به زودی شاهد حضور خانواده‌های این شهدا در استان فارس باشیم.

مدیر مرکز ایثارگران سپاه فجر فارس با بیان اینکه ۱۱۳ شهید گمنام در استان وجود دارند که به عنوان شهید گمنام قبل از سال ۸۴ به خاک سپرده شده‌اند، گفت: منتظر هستیم تا در آینده هم بتوانیم خبرهایی درباره شناسایی هویت شهدای گمنام اطلاع‌رسانی کنیم.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • لزوم مردمی شدن کنگره ملی ۲۴ هزار شهید استان اصفهان
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • برگزاری نخستین کنگره شهدای جامعه اطلاعاتی هرمزگان در بندرعباس
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد