Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سریال «شهرزاد» گفت: من هیچگاه روی فرش قرمز پا نگذاشته و نخواهم گذاشت، به نظر من این مراسم، متظاهرانه، بی‌هویت و بی‌معنا است، اگر به جشنواره بروم صرفا برای تماشای فیلم است و زیاد جلوی چشمها ظاهر نمی شوم زیرا به هیچ عنوان به چنین مراسم‌هایی اهمیت نمیدهم. 

رامین ناصرنصیر در گفت‌وگو با میزان، پیرامون فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول به کار خاصی نبوده و مشغول استراحتم، طی سال گذشته درگیر دو کار سنگین «جشن سربرون» و «کلبه عمو پورنگ» بودم و ترجیح می‌دهم تا پایان سال بیشتر استراحت کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی درباره احتمال موفقیت «جشن سربرون» در تلویزیون اضافه کرد: به نظر من این سریال لحاظ کیفی کاملا قابل دفاع است و من سطح فیلمنامه، کارگردانی و بازیگری در اثر را بسیار بالا می‌بینم اما در هر صورت توفیق یک اثر در تلویزیون به عوامل متعددی همچون تبلیغات، زمان پخش مناسب و اوضاع جامعه در آن زمان بستگی دارد، ممکن است یک اثر به شدت با کیفیت باشد اما در زمان بدی روی آنتن رفته و دیده نشود. البته امیدوارم به «جشن سربرون» با استقبال خوبی روبرو شود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

بازیگر سریال «شهرزاد» دلیل عدم تمایل جامعه به آثار جدی سریال را اینگونه شرح داد: مخاطب امروز نسبت به گذشته حوصله بسیار کمتری دارد، مشکلات دو سال گذشته کرونا و مشکلات اقتصادی ناشی از آن که مردم درگیرش شدند باعث شده تا بیشتر به دنبال برنامه ها و آثار سرگرم کننده بروند، البته این انتخاب کاملا بسته به زمانه فعلی طبیعی است و نباید از آن خرده گرفت. 

وی در همین رابطه اضافه کرد: البته این نکته را نباید فراموش کنیم که کاهش سطح کیفی برخی آثار جدی هم بی تاثیر نبوده است، وقتی مخاطب چندین بار با آثار جدی و داستانی کم کیفیت روبرو می‌شود سلیقه اش عوض شده و ترجیح می‌دهد که صرفا به تماشای آثار کوتاه، سرگرم کننده و گاها کمدی بپردازد و زمان زیادی را برای درام‌های طولانی و جدی صرف نکند. 

بازیگر نمایش «مسخ» در همین رابطه اضافه کرد: از نظر من تنها راه این است که سلیقه مخاطب را ارتقا داد و این اقدام صرفا با تولید آثار مطلوب، تبلیغ مناسب و پخش به موقع امکان پذیر است، این اتفاق یک شبه شکل نمی‌گیرد و باید برایش برنامه ریزی درست و بلند مدتی انجام داد. بالاخره سرگرمی‌های فضای مجازی تمام دنیا را درگیر کرده اما این اتفاق در کشور ما کمی بی رویه شده است.

وی درباره حضورش در جشنواره فیلم فجر چهلم اضافه کرد: امسال در فیلم سینمایی «ماهان» به کارگردانی حمید شاه حاتمی به ایفای نقش پرداختم و با آن راهی جشنواره فیلم فجر می شوم، البته نقشم در این فیلم بسیار کوتاه است اما با توجه به اینکه فیلمنامه را کامل خواندم اعتقاد دارم که این فیلم حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت.

ناصرنصیر درباره احتمال دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر برای فیلم ماهان افزود: به نظر من جشنواره فیلم فجر یا هر جشنواره ای بنا به سلیقه هیات داوران به نتیجه نهایی می رسد، شاید اگر در ترکیب داوران دو نفر عوض شوند همه نتایج هم عوض شوند، پس همه چیز نسبی است و نباید خیلی به این رقابتها اهمیت داد زیرا هیچ مطلقی وجود ندارد که یک فیلم بهترین یا بدترین است. 

وی درباره حواشی به وجود آمده درباره برگزاری فرش قرمز جشنواره فیلم فجر اضافه کرد: من هیچگاه روی فرش قرمز پا نگذاشته و نخواهم گذاشت، به نظر من این مراسم، متظاهرانه، بی‌هویت و بی‌معنا است، اگر به جشنواره بروم صرفا برای تماشای فیلم است و زیاد جلوی چشمها ظاهر نمی شوم زیرا به هیچ عنوان به چنین مراسم‌هایی اهمیت نمی‌دهم. 

ناصرنصیر در همین رابطه خاطرنشان کرد: به نظر من با توجه به فرهنگی که کشور ما دارد می‌توانیم چنین مراسم‌هایی همچون فرش قرمز را بومی کرده و از این حالت سطحی بیرون آوریم. همه چیز باید از دل فرهنگ بیرون آید، تا وقتی که اتصال ما با فرهنگ ملی و بومی قطع باشد نتیجه اش برگزاری یک الگوی غلط همچون فرش قرمز خواهد بود. البته باید برای اصلاح این اتفاق برنامه ریزی و وقت زیادی گذاشته شود، نمی‌توان با تصمیمات عجله‌ای وضع را بدتر کرد. 

انتهای پیام/

 

برچسب ها: اخبار سینما جشنواره فیلم فجر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم فجر نظر من فرش قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اردبیلی اظهارکرد: با پایان مهلت زمان شرکت در جشنواره قصه‎ گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» 583 اثر از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام وصول شد که 461 اثر واجد شرایط بود.از میان آثار دریافت شده،319 اثر  در قالب فایل صوتی، 118 اثر در قالب فیلم و 24اثر هم به صورت داستان مصور ارائه شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای سیاست‎گذاری این جشنواره هم تصریح کرد: موفقیت جشنواره با همراهی مردمی ارتباط مستقیم دارد و این ارزش را می‌توان با تعداد آثار رسیده به جشنواره قضاوت کرد، با توجه به کوتاه بودن زمان ارسال آثار به جشنواره، تعداد آثار رسیده تحسین برانگیز بود.

وی ادامه داد: آنچه موجب می‌شود جشنواره‌ها موفق عمل کنند، هدف گذاری دقیق و شفاف طراحان آن است که مدیریت شهری توانسته با هدف گذاری و شناسایی نیاز جامعه در این مسیر گام موثری بردارد.

اردبیلی با تاکید بر این مهم که کیفیت آثار رسیده به جشنواره مهر تاییدی بر این گفته است، تداوم برگزاری این رویداد را در گرو برنامه ریزی دقیق دانست .

مشاور شهردار تهران در امور زنان وخانواده همچنین گفت: جشنواره‌ها برای تداوم، نیازمند ایجاد ارتباط موثر در بین تمامی بدنه اجرایی جشنواره و معرفی اندیشه ها و اهداف جشنواره به علاقه‌مندان و شرکت کنندگان هستند.

وی تاکید کرد: هدف از برگزاری جشنواره «نون، قصه و نمک مادربزرگ» در واقع یک فرصت منحصر به فرد برای ارتباط با ریشه‌های فرهنگی و تقویت ارتباطات خانوادگی بود تا به عنوان یک پل ارتباطی بین نسل‌ها، روایت‌های قدیمی را به نسل امروز و فردا منتقل ‌کند.

اردبیلی در خصوص فعالیت های انجام شده در دبیرخانه جشنواره قصه گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» به ارتباط مخاطبان در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: فعالیت اداره‏های امور زنان و خانواده مناطق شهرداری تهران در راستای معرفی جشنواره بسیار موثر بود و همکاری با دبیرخانه سبب شناخت بهتر این جشنواره در شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «آوای ابرها» راهی ایتالیا می‌شود 
  • دبیر: درباره یزدانی به وقتش صحبت می‌کنم/مهم این است بدنه دولت ورزش را در حد قرمز و آبی نبینند
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»