Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حمزه عبدکوند ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع مواد مخدر گستره جهانی دارد و متاسفانه قاچاق مواد مخدر دومین فعالیت پرسود اقتصادی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه در جمهوری اسلامی قانونی برای مبارزه مواد مخدر تدوین شده و تکلیف مشخص است گفت: قبلا معتاد مجرم شناخته می‌شد اما از دهه ۸۰ به بعد به عنوان بیمار شناختند تا درمان و بازگشت به این افراد جامعه مورد توجه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان با اشاره به اینکه نگاه جمهوری اسلامی ایران به فرد معتاد برگرفته از تعالیم قرآنی است که احیای انسان قلمداد می‌شود افزود: طبق بیانات مقام معظم رهبری نجات یک فرد معتاد نجات جامعه است.

وی با بیان اینکه اعتیاد مواد مخدر یک آسیب اولویت‌دار است اما متاسفانه این مسئله نهادینه نشده است گفت: اعتیاد و مواد مخدر در کمین خانواده و جامعه است و باید نگاه همه‌جانبه به آن داشت و قدم‌های محکمی در ریشه‌کنی آن برداشت تا از سایر آسیب‌ها نیز در امان بود.

عبدکوند با اشاره به اینکه ایران ۹۵۰ کلیومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد، کشوری که کشت فراوانی در مواد مخدر دارد افزود: این مسئله نشان می‌دهد که به سادگی نمی‌توان به مبارزه با مواد مخدر پرداخت ضمن اینکه دخالت آمریکا در افغانستان نیز کشت مواد مخدر را در این سرزمین دو برابر کرده است.

وی با اشاره به تقدیم ۴ هزار شهید از سوی جمهوری اسلامی ایران در مقابله با مواد مخدر در راستای نجات جامعه ادامه داد: دشمن درصدد است ایران را به قهقرا بکشاند و بیشترین آسیب مواد مخدر نیز متوجه نوجوانان و جوانان است که باید هوشیار بود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان با تاکید به اینکه از لحاظ فراوانی سنی بیشترین جمعیت گرفتار اعتیاد در کشور افراد بین سنین ۳۰ تا ۴۰ سال هستند خاطرنشان کرد: اگر مبارزه با مواد مخدر درک مشترک و گفتمان مشترک نباشد نمی‌توان به مقابله با آن پرداخت.

وی یادآور شد: با توجه به پرسش از جامعه آماری ۲۰ هزار نفر از معتادین سطح کشور، ۸۴ درصد از آنها اذعان کرده بودند که قبلا شغل داشتند و با اعتیاد شغل خود را از دست دادند که بنابراین نمی‌توان گفت که نبود شغل عامل اصلی اعتیاد است.

عبدکوند با اشاره به اینکه وجود اختلاف سلایق در بین خانواده‌ها طبیعی است اما باید آرام‌سازی جوانان و حمایت از آنها در عدم مواجهه با اعتیاد، مورد توجه باشد و آموزش‌ها نیز در این زمینه حائز اهمیت است عنوان کرد: طرح یاریگران زندگی، مشارکت اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد در راستای مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور اجرایی می‌شود که امیدواریم موثر واقع شود.

وی با بیان اینکه رکن اصلی پیشگیری از مواد مخدر آموزش است و آموزش هزینه نیست و سرمایه‌گذاری است که هزینه‌های درمان و بازگشت به زندگی معتاد را کم خواهد کرد گفت: دروازه مواد مخدر سیگار است که باید تلاش کرد کمتر جوانان به سمت آن گرایش یابند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان با بیان اینکه به دنبال دانشگاهی عاری از مصرف دخانیات و مواد مخدر هستیم افزود: آموزش و آگاه‌سازی در حوزه دانشگاه‌ها و مدارس مورد توجه است.

فعالیت سه مرکز حوزه ترک اعتیاد زنان در استان

وی با اشاره با اینکه توجه ما در حوزه اعتیاد بعد از محیط آموزشی محیط کارگری است گفت: مشارکت اجتماعی در محلات و تقویت شورای محلات شهرداری در راستای مبارزه با مواد مخدر نیز حائز اهمیت است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان با بیان اینکه حساس‌سازی جامعه در درمان معتادین باید مورد توجه باشد و خانواده‌ها و همسایه‌ها از این موضوع به راحتی عبور نکنند گفت: در سطح استان همدان ۱۵۵ مرکز درمان اعتیاد فعال است که ۵۵ مرکز خصوصی اداره می‌شود.

وی از وجود دو مرکز خصوصی و در مجموع سه مرکز حوزه ترک اعتیاد زنان در استان خبر داد و افزود: مرکز آموزش فنی حرفه‌ای موظف است به بهبودیافتگان اعتیاد با داشتن گواهی بهبودی، مهارتی رایگان بیاموزد.

عبدکوند با بیان اینکه دولت ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات با سود چهار درصد با داشتن گواهی بهبودی به بهبودیافتگان اعتیاد اعطا می‌کند گفت: قانون نگهداری معتادین متجاهر در مراکز ماده ۱۶ سه ماه است اما با دستور قضایی ۶ ماه می‌شود که با اجرای طرح پاکسازی به یک سال هم می‌رسد تا بهبودی کامل حاصل شود.

وی با اشاره به اینکه دو مرکز ماده ۱۶ در استان فعال است و خدمات رایگان ارائه می‌دهد عنوان کرد: ۶ مرکز ترک اعتیاد دولتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی نیز در استان خدمات رایگان ارائه می‌دهند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان از آغاز طرح جمع‌آوری، ساماندهی و صیانت معتادین متجاهر در استان با همکاری دستگاه‌های مربوطه و سازمان‌های مردم نهاد خبر داد و گفت: آمار رسمی از معتادین در استان وجود ندارد اما در قالب طرح پاکسازی معتادین متجاهر، تمام آنها جمع‌آوری خواهند شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات خوداشتغالی در استان به بهبودیافتگان اختصاص یافت افزود: در این بین برای ۳۶۴ نفر شغل ایجاد شد.

عبدکوند از حمایت کارفرمایانی در استان از بهبودیافتگان مواد مخدر اشاره کرد و اظهار کرد: دولت چند ماه بیمه بهبود یافتگان را برای کارفرمایان نیز رایگان کرده است.

وی با بیان اینکه هماهنگی، نظارت و ارزیابی اقدامات نیروی انتظامی و بهزیستی بر عهده شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر است افزود: خوشبختانه با توجه به اقدامات صورت گرفته نرخ بروز و شیوع اعتیاد استان در کشور کاهش یافته که این آمار در کشور ۵.۹ درصد و در استان ۲.۴ درصد است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان با اشاره به اینکه بیشترین فراوانی کشفیات مواد مخدر به تریاک با ۳۵.۶۶ درصد و هروئین ۲۸ درصد است عنوان کرد: اعتیاد آسیب اجتماعی و ناهنجاری است که متاسفانه به فرهنگ غالب تبدیل شده و باید در راستای ریشه‌کنی آن در جامعه تلاش کرد.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان بهبودیافتگان اعتیاد اعطای تسهیلات دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان معتادین متجاهر مواد مخدر مورد توجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان

سرهنگ کیومرث کشوری فرمانده انتظامی آبادان گفت: ماموران کلانتری ۱۳ قدس با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر در راستای اجرای طرح مبارزه با مواد مخدر و به منظور ضربه زدن به باندهای قاچاق کار شناسایی و دستگیری افرادی که در این زمینه فعالیت دارند را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

او از دستگیری سه فروشنده مواد مخدر در این عملیات خبر داد و گفت:  در بازرسی از محل اختفای آنان سه کیلوگرم مواد مخدر صنعتی از نوع ماری جوانا همراه با یک قبضه سلاح جنگی کمری غیر مجاز ،دو تیغه خشاب مربوطه و شش هزار قرص ممنوعه روانگردان را کشف و ضبط کردند.

سرهنگ کشوری در خاتمه با بیان اینکه متهمان جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند گفت: پلیس به صورت شبانه روزی و با شدت با قاچاقچیان مواد مخدر و مخلان امنیت و آرامش مردم برخورد می‌کند و اجازه جولان به آنها را نخواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان