Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رییس ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به سبک زندگی و فداکاری مادران و همسران شهدا گفت: این بانوان غیور به تأسی از حضرت ام‌البنین (س) نسل سلیمانی‌ها را تربیت کردند.
به گزارش خبرگزاری آریا، به نقل از روابط عمومی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور؛ حجت‌الاسلام و المسلمین «حبیب‌رضا ارزانی» به مناسبت سالروز وفات حضرت «ام البنین» مادر علمدار کربلا حضرت ابوالفضل العباس (ع) گفت: مهمترین نکته‌ای که در سیره تربیتی آن بانوی بزرگوار وجود دارد، ولایت‌پذیری محض، شجاعت و صبوری است که در رفتار و عملکرد فرزندان ام البنین در طول زندگی به ویژه در جریان واقعه جانگداز عاشورا مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: حضرت ام‌البنین فرزندانی را تربیت می‌کند که سرسپردگی شان به امام زمان خود یعنی حضرت سید الشهدا (ع) به گونه‌ای است که در این راه از جان خود می‌گذرند و به مقام رفیع شهادت می‌رسند؛ او فرزندانی را تربیت می‌کند که وصف دلاوری آنان در تاریخ ماندگار شد.
رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به زیارت‌نامه حضرت عباس (ع) که از امام صادق (ع) روایت شده است، گفت در این زیارتنامه از حضرت عباس (ع) به عنوان «عبد صالح» یاد می‌شود که نکته بسیار مهمی است. وصف از امام معصوم (ع) است و حکایت از جایگاه والای علمدار کربلا نزد خداوند دارد؛ از سوی دیگر رسیدن به این جایگاه از سوی آن حضرت ریشه در تربیت مادرش ام البنین (س) دارد که فرزندی را پرورش داد که بدون هیچ درنگی در محضر امام حسین (ع) حاضر شد و در مقام یاری آن حضرت فرمود: «لا أرنا الله ذلک أبدا» (خدا چنین روزی را نیاورد که ما تو را بگذاریم و به سوی شهر خود برگردیم) این پاسخ در واقع همان تربیتی بود که حضرت ام‌البنین (س) نسبت به فرزندانش داشت و حضرت عباس (ع) و برادرانش را دوستدار و سرسپرده ولایت پرورش داد.
حجت‌الاسلام و المسلمین ارزانی گفت: این سیره و رویکردی است که به تأسی از حضرت ام البنین (س) سالهاست که میان مادران و همسران شهدا وجود دارد؛ در طول هشت سال دفاع مقدس چه بسیار مادرانی که نه تنها یک فرزند بلکه چندین فرزند خود را تقدیم انقلاب اسلامی کردند و از جگرگوشه خود در راه سعادت و پیروزی جبهه حق علیه باطل گذشتند؛ یا مادران و همسران شهدای مدافع حرم که برای دفاع از حریم حرم اهل‌بیت (ع) این چنین صبورانه ایستادند و پس از شهادت فرزند و همسر، به زندگی ادامه دادند تا این مسیر رهرو واقعی داشته باشد.
وی افزود:نامگذاری 26 دی به نام روز تکریم مادران و همسران شهدا در تقویم رسمی کشور، در واقع بزرگداشتی ماندگار برای این بانوان غیور است؛ روزی که به ما یادآوری می‌کند تربیت نسل سلیمانی‌ها از دامان مادرانی است که با تاسی به سیره ام‌البنین (س) این چنین دلیر و ولایت مدار زندگی کرده و فرزندانی، چون حاج قاسم را تربیت کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهدا مادران و همسران شهدا حضرت ام البنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۴۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، داود یونسیان سرپرست دانشگاه علم و صنعت در مراسم تجلیل از استادان سرآمدان آموزشی که عصر امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، اظهار کرد: دنیا از محصولات فناورانه و صنعتگران کشور در عملیات وعده صادق به خوبی نقش ایفا کرد و ارزش علم و وظیفه دانشگاهیان به عموم مردم بیشتر شناسانده شد و نشان داد که دانشگاهیان جمهوری اسلامی وظیفه خود را به درستی انجام دادند.

وی افزود: به تعبیر حضرت آقا معلمی شغل انبیاست و این جمله کوتاه دنیایی از معما دارد و نقش تعلیم که در گذشته بر عهده امامان و پیامبران بزرگوار بوده حالا ادامه تاباندن نور هدایت بر عهده استادان و معلمان قرار دارد.

یونسیان تصریح کرد: فرایند یادگیری یکی از پیچیده‌ترین مخلوقات باری تعالی است، واسطه یادگیری و یاددهی قراردادن امری بزرگ و مهم است که ما معلمان واسطه گر خدا و دانشجویان و دانش آموزان هستیم.

وی گفت: مطابق تعبیر حضرت آقا تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است.

سرپرست دانشگاه علم و صنعت اضافه کرد: برنامه‌های دانشگاه نیازمند کار‌های بیشتری است و خودخواهی است که بخواهیم فعالیت‌های خود را به تنهایی برگزار کنیم، برنامه راهبردی برنامه اصلی دانشگاه است و جزئیات برنامه‌های دانشگاه را پس از اعلام به دانشکده ها، ابلاغ می‌کنیم.

یونسیان تاکید کرد: توسعه دانشگاه و به تعبیر حضرت آقا پیشرفت دانشگاه در راستای میل به مقام سربازی آقا امام زمان است، دانشگاه علم و صنعت را به کمک یکدیگر و با یاری خداوند بیش از پیش آباد خواهیم کرد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند/ جایگاه معلم و تعلیم و تربیت از منظر امام رضا(ع)
  • تقویم نجومی امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دشمنان نظام و ملت ایران مرعوب تربیت یافتگان مکتب شهدا هستند
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • تقویم نجومی امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • توزیع ۴۰۰۰ جلد کتاب برای پویش «قهرمان شهید شهر من» در استان تهران
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است