Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت اطلس پوشش محافظ با اشاره به ویژگی‌های محصول دانش بنیان نانو عایق حرارتی گفت: از آنجا که خوردگی یکی از مشکلات در اکثر صنایع محسوب می‌شود، محصول نانو عایق حرارتی با قابلیت استفاده در سطوح مختلف نظیر مخازن نفتی و نمای بیرونی ساختمان با کاهش مصرف انرژی، الگوی مناسبی برای اصلاح مصرف انرژی به ویژه در صنعت نفت و گاز محسور می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار ارران اکونومیست؛ ایمان علی بخشی در گفت و گو با خبرنگاران داخلی و خارجی افزود: از این پوشش حرارتی در صنعت مخابراتی نیز می‌توان به بهترین شیوه ممکن بهره‌برداری کرد، چرا که این محصول در پست‌های برق، قابلیت کاربردی فراوانی دار.

وی با اشاره به قیمت ارائه شده توسط شرکت اطلس پوشش محافظ که پایین تر از قیمت مشابه خارجی آن است، گفت: در حال حاضر تولید این محصول ۵۰۰ تن در سال است که به مرور زمان و در صورت صادرات به سایر کشورها، می‌توان ظرفیت‌ تولید را افزایش داد.

این فعال صنایع دانش بنیان کشور گفت: استفاده از پوشش‌های حفاظتی در برابر حریق و نیز محافظ‌های ضد خوردگی سازه‌های فلزی به افزایش کیفیت سازه و عمر ساختمان می‌انجامد.

وی افزود: حریق ساختمان پلاسکو منجر شد تا دستگاه‌های سیاست گذار و متولی کیفیت ساختمان به دنبال تدوین و ابلاغ آئین نامه‌هایی در خصوص حفاظت ساختمان‌ها در برابر حریق بروند که در حال حاضر این آئین نامه تدوین و رعایت آن الزامی شده است.
علی بخشی یادآور شد: این الزام برای ساختمان‌های بلند مرتبه که از سازه فلزی مانند ساختمان پلاسکو برخوردار هستند، اولویت پیدا کرده، لذا پوشش‌های ضد حریق در سازه‌های فلزی برای حفاظت در برابر حریق، به یک الزام تبدیل شد که طرح بسیار مناسبی محسوب می‌شود.

محمد مهدویان رییس هیات مدیره شرکت اطلس پوشش محافظ با بیان آن که در بخش‌های دیگر مربوط به طول عمر ساختمان هم مشکلات زیادی در این خصوص وجود دارد تصریح کرد: در مناطق گرمسیری یا مرطوب کشور، خوردگی میلگردهای به کار رفته در آرماتورهای درون بتن بسیار شایع است که با استفاده از این محصول می توان جلوی خوردگی ها را گرفت.

وی گفت: این میلگردها بدون هیچ پوششی درون بتن قرار می‌گیرند که به مرور زمان در معرض دی اکسید کربن قرار گرفته و دچار خوردگی می‌شوند؛ به گونه‌ای که به تدریج ضخامت میلگردها به اندازه یک میخ کاهش می‌یابد.

وی تأکید کرد: در سایر صنایع که یا شاهد سازه‌های فلزی هستیم مانند پل‌ها، دکل‌های انتقال برق و امثال آن یا از آرماتورهای میلگردی در بتن‌ها استفاده می‌شود مانند تونل‌ها می‌توان از عایق‌های ضد خوردگی فلزات استفاده کرد و عمر آنها را افزایش داد.

این فعال صنایع دانش بنیان یادآور شد: محصولات ضد آب گریز و عایق محصولات بتنی و فلزی نیز در این شرکت تولید می شود که یکی از آنها روی سطح بتن قرار می‌گیرد و مانع نفوذ آب به داخل بتن می‌شود و در عین حال تنفس پذیری بتن کاهش نمی‌یابد.
وی گفت: همچنین پوشش گالوانیزه سرد نیز در این شرکت تولید شده که روی میل‌گردهای داخل آرماتورهای درون بتن کشیده و مانع خوردگی میلگرد می‌شود.

بهرام رمضان زاده نایب رییس هیات مدیره شرکت اطلس پوشش محافظ نیز با بیان اینکه، در حال حاضر عمر ساختمان‌ها در ایران بین ۲۵ تا ۳۰ سال است، اظهار داشت: پیش بینی ما این است که با استفاده از این محصولات دانش بنیان، عمر سازه اسکلت فلزی داخل بتن تا ۲۰ سال افزایش یابد.

وی با اشاره به این که، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی متولی صدور مجوز برای عایق‌های ضد حریق است گفت: این مرکز این موضوع را به شدت پیگیری می‌کند؛ ضمن اینکه رعایت موارد ضد حریق در مقررات ملی ساختمان آمده است.

وی افزود: ممکن است استفاده از عایق‌های ضد حریق و ضد خوردگی در میلگرد و بتن، نسبت به سنتی سازی ساختمان هزینه بر باشد؛ اما وقتی این عایق‌ها و پوشش‌ها روی سازه فلزی ساختمان قرار بگیرد، به افزایش عمر سازه و کیفیت ساختمان منجر می‌شود که در دراز مدت نیاز به نوسازی و بازسازی ساختمان را کاهش می‌دهد. 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانش بنیان ضد حریق عایق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۸۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • پنجره ترمال بریک نسل جدید چیست؟
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز