Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلبه گسترده اومیکرون در جمهوری چک دوران قرنطینه برای بیماران کرونایی در انگلیس مجددا کاهش می یابد رکورد شاخص ابتلای هفتگی به کرونا در آلمان هشدار وزیر بهداشت آلمان درباره افزایش فشارها بر مراکز درمانی رییس کمیسیون اروپا به قرنطینه رفت رکورد مبتلایان روزانه در هلند شکسته شد انتقاد عفو بین الملل از تبعیض های افراطی علیه واکسینه نشده ها در ایتالیا خبرهای دلگرم کننده سازمان بهداشت جهانی

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، اسب افسار گسیخته اومیکرون همچنان در اروپا جولان می دهد و دردسرهای بیشتری برای شهروندان و مقامات این اتحادیه در سال جدید میلادی ایجاد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلبه گسترده اومیکرون در جمهوری چک

اومیکرون همچنان به صورت گسترده در جمهوری چک شیوع پیدا می کند و بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در این کشور سهم حدودا ۸۰ درصدی را در موارد ابتلا به کرونا دارد. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در جمهوری چک اومیکرون از ویروس دلتا به عنوان کرونای غالب در این کشور پیشی گرفته است.

شاخص موارد ابتلا به کرونا در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در این کشور در عرض یک هفته به ۶۷۸ رسیده است.

اتحادیه اروپا قواعد سفر از استرالیا، کانادا و آرژانتین را تشدید می کند

اتحادیه اروپا قواعد سفر برای مسافران از کشورهای استرالیا، کانادا و آرژانتین را تشدید می کند. سفر افراد واکسینه نشده از این کشورها به اتحادیه اروپا بار دیگر محدود شده است.

دوران قرنطینه برای بیماران کرونایی در انگلیس مجددا کاهش می یابد

دوران قرنطینه برای بیماران کرونایی در انگلیس مجددا کاهش می یابد. مبتلایان به کرونا بر اساس قواعد جدید می توانند بعد از ۵ روز به دوران قرنطینه خود پایان دهند. قواعد جدید ازابتدای هفته آینده اجرایی خواهد شد.

دولت انگلیس می خواهد با این قاعده جدید از کمبود پرسنل حاصل از شیوع اومیکرون در بخش های بهداشت و سلامت و دیگر بخش ها جلوگیری کند. تعداد بالای موارد ابتلا به کرونا در دوران شیوع اومیکرون در انگلیس شرایطی را ایجاد کرد که تعدادی از بیمارستان ها به دلیل اینکه کارکنان آن ها به مرخصی برای گذراندن دوران قرنطینه ابتلا به کرونا می رفتند دیگر نمی توانستند به طور معمول به فعالیت های درمانی خود ادامه دهند.

رکورد شاخص ابتلای هفتگی به کرونا در آلمان

روند ابتلا به کرونا در آلمان همچنان رو به افزایش است و بر اساس اطلاعات انستیتو رابرت کخ شاخص ابتلای هفتگی به کرونا به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر این کشور و در عرض یک هفته به بالاترین رکورد ۵۲۸.۲ رسیده است.

این نهاد بهداشتی در آلمان امروز ( دوشنبه) هم از ابتلای ۳۴۱۴۵ مورد جدید به کرونا در عرض ۲۴ ساعت و ۳۰ مورد مرگ کرونایی جدید در این مدت خبر داد.

هشدار وزیر بهداشت آلمان درباره افزایش فشارها بر مراکز درمانی

"کارل لایترباخ"، وزیر بهداشت آلمان هم در سخنانی اعلام کرد که هیچ دلیلی برای کاهش هشدارها درباره کرونا وجود ندارد. وی انتظار دارد که در موج اومیکرون هم مانند سایر امواج قبلی بسیاری افراد مسن دیرتر تحت تاثیر قرار گیرند و به این ترتیب بار اضافی بر تخت های مراقبت های ویژه و همچنین بخش عمومی وارد شود.

وزیرر بهداشت آلمان تاکید کرد که باید خود را برای فشار گسترده بر بیمارستان ها و زیر ساخت های حساس آماده کنیم.

رییس کمیسیون اروپا به قرنطینه رفت

"اورزو لا فون در لاین"، رییس کمیسیون اروپایی هم بعد از ابتلای راننده اش به کرونا همه قرارهای ملاقات مقرر در هفته جاری در پارلمان اروپا را لغو کرد.

وی زمانی که متوجه شد تست راننده اش مثبت شده است در استراسبورگ بود و بلافاصله به بروکسل بازگشت و در پیامی توئیتری درباره ممکن نبودن حضورش در جلسات پارلمان ابراز تاسف کرد.

رکورد مبتلایان روزانه در هلند شکسته شد

در کشور هلند هم آمار ابتلای روزانه به کرونا دوباره رکورد زد. نهادهای بهداشتی در این کشور از ابتلای حدود ۴۲ هزار نفر به کرونا در عرض ۲۴ ساعت خبر دادند که رکورد جدیدی در این زمینه از آغاز شیوع کرونا محسوب می شود.

تازه از روز جمعه بسیاری مغازه ها در این کشور بعد از یک دوران قرنطینه یک ماهه مجددا باز شدند. بارها، رستوران ها و اماکن فرهنگی در هلند همچنان تا حداقل ۲۵ ژانویه تعطیل خواهد بود.

انتقاد عفو بین الملل از تبعیض های افراطی علیه واکسینه نشده ها در ایتالیا

دولت ایتالیا هم به دلیل اقدامات سختگیرانه برای مهار کرونا تحت فشار شدیدی قرار گرفته است.

سازمان عفو بین الملل از ائتلاف دولتی در ایتالیا به رهبری "ماریو دراگی" درخواست کرده تا به تبعیض های نامناسب علیه واکسینه نشده ها پایان دهد.

دولت ایتالیا ازابتدای سال جاری میلادی طرح واکسیناسیون اجباری برای همه افراد بالای ۵۰ سال را اجرایی کرده و حکم قرنطینه واقعی برای همه واکسینه نشده ها را صادر کرده است.

عفو بین الملل اعلام کرده که افراد واکسینه نشده نیز باید بدون تبعیض حق مشارکت در زندگی کاری و اجتماعی را داشته باشند و بتوانند از اقدامات جایگزین واکسن مانند ماسک و تست کرونا استفاده کنند.

بر اساس قواعد فعلی در ایتالیا افراد واکسینه نشده تا ۱۵ ژوئن نمی توانند از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند و افراد واکسینه نشده بالای ۵۰ سال هم مجاز به رفتن به محل کار خود نیستند.

در بیانیه سازمان عفو بین الملل آمده است: الزامات و محدودیت های واکسیناسیون باید همواره متناسب باقی بمانند.

خبرهای دلگرم کننده سازمان بهداشت جهانی

"سومیا سوامیناتان"، از دانشمندان ارشد سازمان بهداشت جهانی هم آماده سازی ها برای انتقال به دوران پایان پاندمی را تمجید کرده و در گفتگو با روزنامه "هندلزبلات" آلمان گفت: ما انتظار داریم که شمار زیادی از مردم دنیا به اومیکرون مبتلا شوند و این منجر به ایمن سازی متقابل علیه سویه های دیگر کرونا شود؛ این دلگرم کننده است.

وی تاکید کرد که در سال ۲۰۲۲ میلیون ها نفر در دنیا با ایمنی بهترعلیه کرونا محافظت خواهند شد. وی در عین حال گفت که هنوز مشخص نیست که عبور به مرحله پایانی پاندمی بعد از موج اومیکرون می تواند رخ دهد یا نه.

این کارشناس ارشد سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت: ما نمی دانیم چه موقع و در کجا سویه های بعدی کرونا ظاهر می شود و چگونه با اومیکرون و دلتا تعامل خواهند داشت. علاوه بر این در یک دوران پاندمی هیچ کشوری نمی تواند به تنهایی وارد مرحله پایانی بحران شود در صورتی که بقیه دنیا هنوز درگیر آن همه گیری باشند. اولین هدف باید رسیدن به نرخ جهانی واکسیناسیون ۷۰ درصدی تا اواسط سال جاری میلادی در دنیا باشد.

منبع: تسنیم این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا کرونا ویروس کرونا در اروپا کرونا اومیکرون سویه اومیکرون قرنطینه اروپا سازمان بهداشت جهانی رییس کمیسیون اروپا افراد واکسینه نشده واکسینه نشده ها ابتلا به کرونا دوران قرنطینه عفو بین الملل بهداشت آلمان جمهوری چک بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۹۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • رییس‌جمهور فرانسه به آلمان می‌رود
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در آفریقای جنوبی است