Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون اسکی گفت که شانس زیادی برای کسب سهمیه چهارم برای اعزام به بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۲ وجود ندارد. - اخبار ورزشی -

عباس نظریان، رئیس فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره برگزاری رقابت‌های انتخابی برای حضور در بازی‌های المپیک زمستانی 2022 چین اظهار داشت: یکی از اتفاق‌های خوبی که در این دوره رخ داد و همه ورزشکاران، داوران، مربیان، و مسئولان نیز به آن اشاره کردند، همدلی و انسجامی بود که در بین همه اهالی جامعه اسکی به وجود آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه به واسطه این مسئله، مسابقات نیز منظم و بدون حاشیه برگزار شد و در نهایت سید ستار صید، حسین ساوه شمشکی و عاطفه حامدی به عنوان نفراتی اعزامی انتخاب شدند. صید برای چهارمین بار، ساوه شمشکی برای سومین بار و احمدی نیز برای اولین بار راهی المپیک زمستانی می‌شوند.

وی افزود: باید از مدیریت پیست‌های توچال و دربندسر و همچنین هیئت اسکی تهران تشکر کنم که نهایت همکاری را با فدراسیون داشتند. عملکرد این پیست‌ها به قدری خوب بود که آب در دل‌مان تکان نخورد.

رئیس فدراسیون اسکی درباره احتمال اعزام نماینده چهارم ایران به المپیک زمستانی گفت: دبیر فدراسیون روز گذشته (سه‌شنبه) تلاش زیادی کرد تا با مسئولان فدراسیون جهانی در این باره صحبت کند. واقعیت این است که شانس زیادی در این خصوص وجود ندارد و در خوشبینانه‌ترین حالت بین 5 تا 10 درصد می‌توانیم یک نماینده دیگر داشته باشیم. سمانه بیرامی باهر نفر چهلم در لیست رزروها است و همین مسئله شانس او را کم کرده است.

نظریان درباره زمان اعزام و تعداد نفرات کاروان ایران گفت: زمان اعزام 10 بهمن ماه خواهد بود و قرار است هفته آینده نیز یک مراسم بدرقه با حضور مسئولان ورزش، پیشکسوتان و سایر اهالی جامعه اسکی داشته باشیم. درخصوص نفرات اعزامی نیز 3 ورزشکار به نام‌های صید، ساوه شمشکی و احمدی، من و بهرام ساوه شمشکی به عنوان رئیس و دبیر فدراسیون، باقر کلهر مربی آلپاین، مصطفی میرهاشمی مربی صحرانوردی، حمید سجادی وزیر ورزش و رضا صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک در لیست هستند.

وی درباره پیش‌بینی‌اش از عملکرد اسکی‌بازان در المپیک زمستانی عنوان کرد: ما باید با واقعیت حرکت کنیم. اخیراً شاهد بارش برف هستیم و این نشان می‌دهد که بازه زمانی طولانی برای حضور اسکی‌بازان روی برف در اختیارشان نیست. همچنین شرایط اقتصادی فدراسیون نیز آنقدر خوب نیست که بخواهیم اردوهای طولانی مدت در خارج از کشور داشته باشیم. این مسائل نشان می‌دهد که یک نوع محدودیت ذاتی وجود دارد که دست ما و ورزشکاران نیست. با این وجود، ملی‌پوشان همه تلاش خود را به کار خواهند گرفت تا بهترین عملکرد را داشته باشند و بهترین اتفاقات را رقم بزنند. در این میان باید اشاره کنم که حضور ایران در این رویداد ارزشمند است و باید قدر این فرصت را بدانیم.

رئیس فدراسیون اسکی در پاسخ به این سوال که چرا از پیست‌های کشورهای همسایه مثل ترکیه برای انجام تمرینات در طول سال استفاده نمی‌شود؟ گفت: اینکه اسکی‌بازان در بهترین شرایط فقط دو، سه ماه بتوانند در داخل کشور تمرین کنند، خوب نیست. ما بر همین اساس به دنبال امضای تفاهم‌نامه با کشورهایی همچون لبنان، ترکیه و قزاقستان هستیم. همچنین قصد داریم اگر فرصت به وجود آمد، درخصوص این تفاهم‌نامه‌ها صحبت‌هایی با کشورهای مختلف در جریان برگزاری المپیک زمستانی داشته باشیم و همان جا نیز به امضای طرفین برسانیم.

حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان دو هفته قبل اعلام کرد که پیست شمشک امسال به صورت آزمایشی قرار است در اختیار فدراسیون اسکی قرار بگیرد. نظریان در این باره گفت: اینکه فدراسیون بعد از 70 سال هنوز پیست ندارد و نمی‌تواند از ورزشکاران حمایت خوبی را داشته باشد، باعث شرمندگی است. البته ما میهمان پیست‌ها هستیم و آنها نیز تا جایی که ممکن است، همکاری لازم را داشته‌اند. درخصوص شمشک نیز باید بگویم که 2، 3 مشکل اساسی در آنجا داریم. یکی از مشکلات اصلی آن است که بخش‌های زیادی از پیست دارای مالک شخصی هستند. در واقع 27 هکتار از پیست در اختیار کسانی است که سند تک‌برگ دارند. ما حتی از بزرگان محلی نیز کمک گرفتیم تا از پیست استفاده کنیم، اما واقعیت آن است که نمی‌توانیم خودمان را وارد چالش این‌چنینی کنیم. در صحبتی که با وزیر ورزش هم داشتم، عنوان کردم که این یک چالش محلی و عمیق است.

وی در این باره ادامه داد: مشکل دوم آن است که به واسطه شرایط پیست، بازسازی‌ها و ترمیم‌های موقتی در گذشته و همچنین تعطیلی در طول چند سال قبلی، این پیست تاییدیه استاندارد ندارد. البته این تاییدیه برای یک مرحله گرفته شده، اما هنوز نهایی نشده است. من نمی‌توانم ورزشکاران و ملی‌پوشان را سوار بر تله‌سیژی کنم که تاییدیه نگرفته است. اگر اتفاقی رخ بدهد، چه کسی پاسخ‌گو خواهد بود؟

رئیس فدراسیون اسکی گفت: المپیک زمستانی روز اول اسفند تمام می‌شود و ما باید برای حضور بهتر در المپیک 2026 ایتالیا، کارمان را از 2 اسفند استارت بزنیم. اگر قرار است از این وضعیت خارج شویم، باید امکانات مورد نیاز فراهم شود. ما فقط در 2 رشته از مجمون ورزش‌های زمستانی فعال هستیم و باید این تعداد را گسترش بدهیم تا نمایندگان بیشتری هم در رویدادهای بزرگ داشته باشیم.

سجادی: مطمئنم اسکی‌بازان ایران بهترین عملکردشان را در المپیک زمستانی خواهند داشتصالحی امیری: انتظارات از اسکی‌بازان در المپیک زمستانی را نباید بالا برد

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسکی اسکی رئیس فدراسیون اسکی المپیک زمستانی داشته باشیم اسکی بازان ساوه شمشکی پیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحدانی: هزینه هنگفتی کردیم تا شمشیربازی مدال المپیک بگیرد/ نتایج بدی در سئول نگرفتیم

محسن وحدانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه نتایج ملی‌پوشان شمشیربازی اسلحه سابر در مسابقات جایزه بزرگ سئول به گونه‌ای بود که بهترین نماینده کشورمان در جدول ۱۶ نفره حذف شد و به رتبه نهم بسنده کرد، اظهار کرد: نمی‌توان گفت عملکرد ملی‌پوشان رضایت‌بخش نبوده است. علی پاکدامن برای نخستین بار در تاریخ شمشیربازی موفق شده به رده سوم رنکینگ فدراسیون جهانی شمشیربازی در اسلحه سابر صعود کند. ساندرو بازادزه از گرجستان و زیاد السیسی از مصر بالاتر از پاکدامن هستند که فینال مسابقات شمشیربازی جایزه بزرگ سئول را برگزار کردند و نماینده مصر به قهرمانی رسید.

وی ادامه داد: تمام نمایندگان کره جنوبی که قهرمانی مسابقات جهانی و المپیک را در کارنامه دارند از دور مسابقات حذف شدند و به فینال نرسیدند؛ بنابراین نمی‌توانیم بگوییم نمایندگان ما نتایج بدی گرفتند. شرایط بچه‌ها در مسابقات متفاوت است، الان در کمپ تمرینی هستیم. باید با تمام توان تلاش کنیم تا با حداکثر آمادگی راهی مسابقات شویم. طبق برنامه‌ریزی پیش می‌رویم تا ان‌شاءالله در المپیک بدرخشیم. نکته مهم صعود پاکدامن به رده سوم رنکینگ فدراسیون جهانی بود که دستاورد بزرگی محسوب می‌شود. 

نتایج بدی در سئول نگرفتیم

دبیر فدراسیون شمشیربازی در واکنش به اینکه مخاطبان به حذف از جدول مسابقات و عدم کسب مدال توجه دارند، یادآور شد: درست است و اهمیت دارد. البته حذف در جدول ۱۶ نفره را نمی‌توان نتیجه خیلی بدی دانست. درست است که علی پاکدامن در دو مسابقه قبلی مدال گرفته، اما این بار موفق به کسب مدال نشد، چون در پیک مسابقه است. آرون ژیلاگی لهستانی که ۳ مدال طلای انفرادی المپیک را به دست آورده در این دوره از مسابقات حذف شد و در رنکینگ فدراسیون جهانی پایین‌تر از نماینده کشورمان قرار دارد. این عملکرد گویای آن است که نتایج ایران در مسابقات سئول بد نبوده است. کره جنوبی ۱۲ سابریست داشت و ایران ۴ سابریست، با این حال تیم میزبان نتوانست مدال بگیرد. فراموش نکنیم پاکدامن با یک امتیاز اختلاف شکست خورد و حذف شد، در حالی که با پیروزی‌های قابل توجهی به جمع ۱۶ نفر برتر صعود کرد.

هزینه هنگفتی برای مدال المپیک متحمل شدیم

وحدانی با اشاره به اینکه تمام تلاش فدراسیون و عوامل تیم ملی شمشیربازی سابر بر این است که در المپیک پاریس مدال آوری شود، عنوان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی و هزینه‌هایی که متقبل شدیم به دنبال کسب مدال هستیم. ملی‌پوشان سابر یک ماه است که در اردوی اورلئان حضور دارند، از اورلئان به سئول رفتند و پس از حضور در مسابقات جایزه بزرگ به اورلئان فرانسه بازمی‌گردند، در ادامه به اسپانیا می‌روند و پس از حضور در مسابقات مادرید به ایران می‌آیند. هزینه هنگفتی است ولی مطابق برنامه‌ریزی جلو خواهیم رفت و امیدوارم برای اولین بار رشته شمشیربازی موفق به کسب مدال المپیک برای کاروان ایران شود تا بعد از کشتی، وزنه‌برداری، تکواندو و دوومیدانی در ردیف رشته‌های مدال‌آور المپیکی باشد.

نیازمند مربیان طراز اول جهان هستیم

دبیر فدراسیون شمشیربازی در واکنش به اینکه ایا ممکن است روزی در اسلحه‌های اپه و فلوره هم صاحب سهمیه المپیک شویم، تصریح کرد: در مسابقات زون آسیا در الفجیره امارات محمد اسماعیلی تا ۴ ثانیه پایانی برنده بود و لحظه‌ای غفلت باعث برتری نماینده هنگ‌کنگ شد تا او به سهمیه المپیک برسد. تمام سعی و تلاش خود را کردیم تا در اسلحه اپه هم صاحب سهمیه المپیک شویم. بخت یارمان نبود تا سهمیه المپیک را در اسلحه اپه از دست بدهیم. در اسلحه فلوره باید خیلی بیشتر تلاش کنیم، چون شرایط خیلی ضعیف‌تری را داریم. البته نیازمند مربیان طراز اول جهان هستیم تا در این دو اسلحه پیشرفت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • وحدانی: هزینه هنگفتی کردیم تا شمشیربازی مدال المپیک بگیرد/ نتایج بدی در سئول نگرفتیم
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد
  • رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • ریس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد