Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علی زینی وند روز چهارشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران در محل فرمانداری شهرستان رودبارجنوب گفت: از ارتش درخواست کمک شده و مهندسی ارتش نیز ارسال تجهیزات را شروع کرده و هماهنگ شده تا به سمت زهکلوت در رودبارجنوب بیایند.

وی با بیان اینکه برنامه سفر وزیر کشور امروز به جنوب کرمان وجود دارد اظهارداشت:در صورت سفر وزیر کشور امشب نشست هماهنگی و مدیریت بحران با حضور فرمانداران تشکیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشریح خسارت ها در رودبارجنوب

زینی وند گفت: ورودی زهکلوت در محل پل پرچم ۱۵۰ متر از جاده دچار تخریب شده است، ضمن آنکه در ۲ نقطه دیگر نیز جاده دچار آسیب شده که ترمیم می شود.
وی بیان کرد: با تدابیر انجام گرفته در داخل شهرها آبگرفتگی گسترده نداریم اما در دیگر نقاط نیازمند کمک هستیم. 
به گفته زینی وند، ریش سفیدان محلی این حجم از بارندگی را غیرقابل تصور توصیف کردند و ما اینک درواقع با با یک دشت وسیع با روستاهای پراکنده مواجه هستیم که امدادرسانی را سخت کرده است.
وی تاکید کرد: تجهیزات سنگین بویژه بیل مکانیکی نیاز اصلی است؛ با دستکاری های انسانی در حریم رودخانه ها روبه رو هستیم که جرم است.

زینی وند گفت: در ستاد مدیریت بحران باید مصوب شود با توجه به دستکاری و تجاوز به حریم رودخانه ها تا هر جا که لازم باشد بازگشایی شود.

به گفته وی تا کنون پنج هزار و ۱۰۰ منزل آسیب دیده و ممکن است این عدد به ۶ هزار واحد مسکونی هم برسد.
زینی وند گفت: در سیل قبل( یک هفته پیش)  یکهزار و ۵۰۰ راس دام تلف شد و برآورد سیل اخیر نیز باید بسرعت انجام شود تا با خرید اضطراری وسایل آسیب دیدگان مانند یخچال و گاز تهیه و تحویل خانواده ها شود.
استاندار کرمان گفت: در حال پهنه بندی منطقه و انتخاب مسئول برای هر پهنه هستیم؛ هر مسئول، مدیریت هر پهنه را باید برعهده داشته باشد تا مدیریت هدفمند انجام شود.
به گفته وی اعتبار لازم به حساب شهرداری های زهکلوت و رودبار واریز می شود.

زینی وند اظهارداشت: اقلام خوراکی مورد نیاز امروز باید به دست مردم برسد و مدیران در منطقه مستقر باشند.

به گزارش ایرنا جانشین سپاه ثارالله استان کرمان نیز با بیان اینکه نیاز به ترمیم سیل بندها به صورت اساسی وجود دارد، گفت: آمادگی پخت نان، غذا و توزیع داریم؛ چند دستگاه سنگین از واحدهای مختلف سپاه به سمت منطقه در حال ارسال است.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور گفت: از استاندار برای حضور میدانی در کنار مردم و نیروها تشکر می کنیم؛ اگر نیاز باشد از طریق استان های دیگر نیروها را تقویت می کنیم.
محمدباقر محمدی افزود: به محض فراهم شدن شرایط جدید، پرواز بالگرد شروع می شود؛ هر جا که تعیین شود آماده برپا کردن چادر برای اسکان هستیم و تارفع مشکل در کنار مردم خواهیم بود.

برچسب‌ها کرمان علی زینی وند امداد رسانی سیل پروندهٔ خبری وقوع سیلاب در ۴ استان جنوبی و تلاش برای امدادرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان علی زینی وند امداد رسانی کرمان علی زینی وند امداد رسانی سیل زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمام اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره کل داده‌ها را پردازش می‌کند. علاوه بر این موارد، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

وی اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم و کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری تلفن همراه و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

خلج تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها اهمیت ویژه‌ای یافته است و به عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های تلفن همراه نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوتند و نیاز به ابزار‌های جدیدی برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی دارند.
محققان در حوزه‌های مختلف برق به دنبال بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی هستند و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی با این موضوعات حمایت می‌کند.

«مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی در هتلِ محل اسکانِ بی‌خانمان‌ها در جنوب برزیل
  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • جاده سیاخ دارنگون نیازمند رسیدگی فوری است
  • وزیر جهادکشاورزی؛ بر اقدام فوری مشترک کشورها برای مقابه با تخریب سرزمینی تاکید کرد
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • مدیران به مسائل شرعی و اخلاقی در دستگاه خود توجه داشته باشند
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • ابراز نارضایتی شهروندان کهنوج از کمبود امکانات رفاهی در برخی از مناطق شهر + فیلم