Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به برنامه های بنیاد ۱۵ خرداد برای پیشگیری از معلولیت ها و حمایت از کودکان دچار آسیب های اسکلتی عضلانی در مناطق محروم، ادامه داد: همچنین رسیدگی به مادران باردار و کودکان دچار سوء تغذیه و حمایت از زوج های نابارور در دستور کار این بنیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی عسکری امروز چهارشنبه ۲۹ دی در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: یکی از اولویت‌های دولت استان خراسان جنوبی است و قبل از سفر با معاون اول رئیس جمهور هماهنگ کردم که مقرر شد در این سفر برنامه‌ریزی‌ها برای حضور دکتر مخبر در استان انجام شود.

به گزارش ایسنا، معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه این ستاد در دو بخش اقتصادی و اجتماعی فعالیت دارد، گفت: در همین راستا بنیاد برکت در حوزه عمرانی، آبرسانی به روستاها و اشتغال خرد، بنیاد احسان در حوزه حمایت از محرومان و فوریت های امدادی و جهادی و بنیاد ۱۵ خرداد نیز در حوزه سلامت و جمعیت فعالیت می کنند.

وی با اشاره به برنامه های بنیاد ۱۵ خرداد برای پیشگیری از معلولیت ها و حمایت از کودکان دچار آسیب های اسکلتی عضلانی در مناطق محروم، ادامه داد: همچنین رسیدگی به مادران باردار و کودکان دچار سوء تغذیه و حمایت از زوج های نابارور در دستور کار این بنیاد است.

عسکری از اجرای طرح‌های تشویقی بنیاد ۱۵ خرداد برای حمایت و تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری در خراسان جنوبی خبر داد و افزود: در راستای این طرح تمامی عزیزانی که فرزند چهارم به دنیا بیاورند مورد حمایت‌های مختلفی از سوی بنیاد ۱۵ خرداد قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به وجود ۱۰۰ روستای بدون بیکار در کشور به همت بنیاد برکت، عنوان کرد: استان بدون بیکار از برنامه محوری این ستاد در خراسان جنوبی است تا این استان را به عنوان پایلوت اجرا به کشور معرفی کنیم.

عسکری با بیان اینکه افزایش سرمایه اقتصادی، اجتماعی و انسانی در دستور کار ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است، بیان کرد: این ستاد بیشتر فعالیت‌های خود را با همکاری گروه‌های جهادی انجام می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام ره منطقه خراسان جنوبی ستاد اجرایی فرمان بنیاد ۱۵ خرداد خراسان جنوبی دستور کار کودکان دچار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۲۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود

سید شمس‌الدین موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بنیاد حفظ آثار وظیفه ترویج و نشر سیرت و صورت شهدا و ارزش‌های دفاع مقدس دارد و با توجه به ظرفیت‌های استان و سرداران و فرماندهان اما هنوز تولید آثار هنری فاخر نداریم.

وی ساخت و تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس زنجان را یکی از برنامه‌های مهم خواند و گفت: ساخت موزه زنجان به تعویق افتاده اما امسال با توفیق الهی فاز یک موزه دفاع مقدس که نماد و بیرق ۳۵۳۵ شهید و ۷۰ هزار رزمنده دفاع مقدس است، در تاریخ سوم خرداد افتتاح می‌شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به اینکه ساخت موزه تقریباً ۱۱ به طول انجامید، ابراز کرد: استانداری و شهرداری زنجان کمک‌های خوبی را در زمینه ساخت موزه داشتند و موزه‌های دفاع مقدس باید با کمک مسئولان استانی ساخته شود که امیدواریم سال آینده فاز دوم را به سرانجام برسانیم.

وی با بیان اینکه در حوزه تدوین و چاپ و نشر کتاب باید سالانه ۶۰ عنوان کتاب مکتوب ۲۰ عنوان کتاب صوتی تهیه کنیم، عنوان کرد: این کار نیز با همکاری سایر نهادهای فرهنگی انجام می‌شود.

موسوی با تأکید بر اینکه همه کارهای بنیاد باید با مشارکت نهادهای فرهنگی و نظامی استان باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با گرانی کاغذ مواجه هستیم و ۶۰ عنوان کتاب را آماده کردیم که قسمتی از این کتاب‌ها چاپ شده و یک قسمت برای تأمین هزینه به مشکل برخوردیم.

وی تجلیل از یک میلیون نفر پیشکسوتان دفاع مقدس در سال را از دیگر برنامه‌های این بنیاد برشمرد و افزود: در تجلیل یک میلیون نفری ایثارگران ،۱۰ هزار نفر سهم استان زنجان می‌باشد

موسوی افزود: در حوزه هنر نیز تولید موسیقی، کلیپ، فیلم کوتاه و سینمایی و برگزاری جشنواره‌های مرتبط مثل فانوس و افتخار من در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به اینکه تولید فیلم هزینه‌بردار است، ادامه داد: وظیفه ما پای کار آوردن جوانان متعهد، انقلابی و دلسوز است و بر این اساس استارت فیلم سینمایی ۹۰ دقیقه‌ای شهید مخبری زده شده است.

وی هزینه مورد نیاز برای تولید این فیلم را ۵ میلیارد تومان دانست و گفت: مؤسسه روایت فتح هم قول حمایت داده و ارتش نیز در بحث ادوات و تجهیزات کمک‌هایی را ارائه می‌دهد.

موسوی با بیان اینکه تدریس درس ۲ واحدی دفاع مقدس در دانشگاه‌ها یکی از رویکردهای جدی است، یادآور شد: استان زنجان به لحاظ دارا بودن دانشگاه‌های متعدد و اساتید برجسته، ظرفیت خوبی برای حفظ حافظه تاریخی ملت و انتقال وقایع به جوانان دارد.

کد خبر 6090527

دیگر خبرها

  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی