Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضل الله باقر زاده گفت: اردوی تیم ملی شمشیربازی ایران بهمن ماه به میزبانی سیستان و بلوچستان برگزار می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ فضل الله باقر زاده، رئیس فدراسیون شمشیربازی در ارتباط تلفنی با شبکه استانی سیستان و بلوچستان بیان کرد: این استان مهد استعدادهای درخشان است، تاریخ ثابت کرده که هر زمانی امکانات مناسب در اختیار جوانان این منطقه قرار گرفته، در تمامی عرصه ها به خصوص میادین ورزشی می توانند درخشان ظاهر شوند، در اکثر رشته های ورزشی این ظرفیت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سیستان و بلوچستان یکی از استان هایی است که اگر امکانات خوبی در اختیار جوانانش قرار بگیرد از نظر حرکت، رشد حرکتی و یادگیری می توانند در تمام رشته ها حرف هایی برای گفتن داشته باشند.

باقرزاده اظهار کرد: رشته شمشیربازی ریشه در تاریخ دارد و اولین بار در المپیک ۱۸۹۶ آتن که در ۹ رشته برگزار شد، حضور پیدا کرد و از همان تاریخ تاکنون در المپیک حضور داشته است.

وی با بیان این که شمشیربازی در طول تاریخ حضور فعالی داشته است و نزد ایرانیان جایگاه خوبی دارد، اضافه کرد: سیستان و بلوچستان استانی تاریخی است و در واقع می توان از آن به عنوان مهد شمشیربازی نیز یاد کرد.

این مقام مسئول گفت: اگر استان حمایت های لازم را از شمشیربازی به عمل نیاورد و حداقل زیرساخت ها را برایشان فراهم نکند، نمی توانیم به توسعه این رشته کمک کنیم.

وی اظهار کرد: اخیرا مربیان تیم ملی با هزینه فدراسیون برای آموزش جوانان و نوجوان سیستان و بلوچستان به این استان اعزام شدند و حدود ۱۰ روز آموزش های لازم را ارئه دادند، به زودی نیز مربی اسحله اپه به این خطه اعزام می شود.

باقرزاده گفت: تلاش می کنیم که اردوهای تیم ملی را در سیستان و بلوچستان با هزینه فدراسیون برگزار کنیم. اگر مدیرکل ورزش و جوانان از این رشته حمایت نکند و حداقل زیرساخت ها در اختیار هیئت قرار نگیرد، فدراسیون هر اندازه تلاش کند، نمی تواند شرایط را تغییر دهد، استان ها باید بالقوه این کار را انجام دهند.

وی اذعان کرد: چندین مرحله به سیستان و بلوچستان سفر کردم، از مردمانی سخت کوش، زحمت کش و دلاور برخوردار است، هر کاری از دستم برآید برای استان انجام می دهم، اما نیاز دارد که مسئولان استانی هم به شمشیربازی توجه کنند، این رشته المپیکی بوده و بیش از ۳۰ مدال در المپیک و ۴۸ مدال در بازی های آسیایی دارد.

رئیس فدراسیون شمشیربازی ادامه داد: می توانیم با حمایت ها و استعدادیابی هایی که انجام می دهیم، نوجوانان و جوانان خوبی را شناسایی کنیم که این  ورزشکاران نه تنها در ایران، بلکه در سطح منطقه، آسیا و حتی جهان بدرخشند. چراکه این استان که از نظر جوانان دلاور جایگاه خاصی دارد می تواند با سرعت در این رشته رشد کند.

 وی با تاکید بر لزوم حمایت مدیرکل، استاندار و فرمانداران از هیئت شمشیربازی استان، بیان کرد: ما نیز در فدراسیون هر کاری که در توانمان باشد برای شمشیربازی سیستان و بلوچستان انجام می دهیم. تجهیزات این رشته گران است، با این وجود امکاناتی را در اختیار ورزشکاران این استان گذاشته ایم، این روند ادامه پیدا می کند و آموزش ها هم با هزینه فدراسیون دنبال می شود.

باقر زاده اظهار کرد: با توجه به اهمیت سیستان و بلوچستان کلاس های آموزشی، داوری و مربیگیری به صورت رایگان در این استان برگزار خواهد شد و مبلغ دریافتی برای حق ثبت نام نیز به هیئت تعلق می گیرد. به منظور توسعه شمشیربازی و آشنایی مردم با این رشته، بهمن ماه اردوی تیم ملی  در استان برگزار می شود که هزینه ها از سوی فدراسیون پرداخت خواهد شد، اما انتظار می رود استان در اختصاص مکان تمرین همکاری کند.

وی گفت: همچنین تلاش می کنم ۳۰۰ میلیون ریال تجهیزات شمشیربازی به سیستان و بلوچستان اهدا شود و برای تامین تجهیزات سیستم اداری این استان نیز ۱۰۰ میلیون ریال کمک خواهیم کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۲۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • واکنش سرپرست دوومیدانی به بدهی‌ها/ بدهکار نباشیم، فدراسیون نیستیم
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • حضور ۲ خوزستانی در اردوی تیم ملی کاراته
  • برگزاری ۶۰ برنامه فرهنگی در سیستان و بلوچستان
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود