Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@21:29:52 GMT

اسامی فیلم‌های جشنواره برلین

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۷۵۳۶۷

اسامی فیلم‌های جشنواره برلین

هفتاد و دومین جشنواره فیلم برلین از ۱۰ تا ۲۰ فوریه (۲۱ بهمن تا ۱ اسفند) به صورت حضوری برگزار می‌شود. جشنواره فیلم برلین فهرست فیلم‌های بخش رقابتی هقتاد و دومین دوره این رویداد سینمایی را اعلام کرد. ناطقان:  «کارلو شاتریان» و «ماریت ریسنبیک» مدیران جشنواره فیلم برلین فهرست فیلم‌های بخش رقابتی هفتاد و دومین دوره این رویداد سینمایی را اعلام کردند که با رقابت فیلم‌هایی سینماگران سرشناس چون «ریتی پان»، «داریو آرجنتو»، «کلر دنیس» و «پائولو تاویاتی» برای کسب خرس طلایی بهترین فیلم همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

فهرست کامل فیلم‌های بخش رقابتی برلین ۲۰۲۲ از این قرار است:

«AEIOU - الفبای سریع عشق» به کارگردانی «نیکولت کربیتز»

«آکاراس» به کارگردانی «کارلا سایمون»

«دو لبه تیغه» به کارگردانی «کلر دنیس»

«با جین تماس بگیر» به کارگردانی «فیلیس ناگی»

«قطعه‌ای از آسمان» به کارگردانی «مایکل کخ»

«این نوع تابستان» به کارگردانی «دنیس کوت»

«همه چیز درست خواهد شد» به کارگردانی «ریتی پان»

«لئونورا آدیو» به کارگردانی «پائولو تاویانی»

«خط» به کارگردانی «اورسولا مایر»

«قبل، حالا و بعد» به کارگردانی «کامیلا اندینی»

«مسافران شب» به کارگردانی «میخائیل هرس»

«ریمینی» به کارگردانی «اولریش سیدل»

«رابیه کورناز علیه جورج دبلیو بوش» به کارگردانی «آندریاس درسن»

«ردای جواهرات» به کارگردانی «ناتالیا لوپز گالاردو»

«فیلم رمان نویس» به کارگردانی «هونگ سانگسو»

«یک سال، یک شب» به کارگردانی «ایساکی لاکوستا»

«بازگشت به غبار» به کارگردانی «لی رویجون»

«پیتر فون کانت» به کارگردانی «فرانسوا اوزون» (فیلم افتتاحیه)

 

*همچنین فیلم «جمعه می‌بینمت» به کارگردانی میترا فراهانی به عنوان محصول کشور فرانسه که روایتی از مکاتبات میان ابراهیم گلستان سینماگر پیشتاز ایرانی و «ژان لوک گدار» از پیشگامان موج نوی سینمای فرانسه است نیز در بخش «مواجهه» (Encounters) جشنواره برلین به نمایش گذاشته خواهد شد.

پیش از این نیز فیلم سینمایی«روز سیب» به کارگردانی محمود غفاری و تهیه‌کنندگی الهه نوبخت در بخش  «نسل ها» پذیرفته شده بود و محمد رضا فرزاد با فیلم «معمولا» و آذر سیار سینماگر ایرانی-فنلاندی با «خانه من» محصول فنلاند در بخش Forum Expanded, «تا فردا» ساخته علی عسگری  و  به تهیه کنندگی نیکی کریمی،  محصول ایران/فرانسه/قطر در بخش پانوراما و «گوزن» ساخته هادی بابایی فر در بخش فیلم‌های کوتاه نسل به جشنواره فیلم برلین ۲۰۲۲ راه یافته‌ بودند.

همچنین پروژه «کیک محبوب من» از بهتاش صناعی ها و مریم مقدم هم به عنوان محصول مشترک ایران و فرانسه در نوزدهمین بازار تولید مشترک جشنواره برلین حضور خواهد داشت.

هفتاد و دومین جشنواره فیلم برلین از ۱۰ تا ۲۰ فوریه (۲۱ بهمن تا ۱ اسفند) به صورت حضوری برگزار می‌شود.

منبع: عصر ایران برچسب ها: برلین ، ناطقان ، جشنواره ، فیلم ، فهرست

منبع: ناطقان

کلیدواژه: برلین ناطقان جشنواره فیلم فهرست جشنواره فیلم برلین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد

به گزارش صدای ایران از دیجیتاتو،روز گذشته، دومین دوره از جشنواره سالانه فیلم هوش مصنوعی توسط شرکت Runway در لس آنجلس برگزار شد. جمعیتی متشکل از صد‌ها فیلم‌ساز، هنرمند، سرمایه‌گذار و حداقل یک بازیگر سرشناس در این جشنواره حضور داشتند تا علاوه بر تماشای ۱۰ فینالیست انتخاب‌شده توسط داوران، درباره هوش مصنوعی با یکدیگر صحبت کنند.

شرکت Runway، در سال ۲۰۲۳ جشنواره فیلم هوش‌مصنوعی خود را برگزار کرد که در آن حدود ۳۰۰ فیلم کوتاه ساخته‌شده با این فناوری حضور داشتند. امسال نیز این جشنواره برگزار‌شده و بیش از ۳۰۰۰ فیلم کوتاه هوش‌مصنوعی در آن حضور داشتند. مانند سال گذشته، امسال نیز هوش مصنوعی یکی از موضوعات اصلی بحث‌های این جشنواره بوده که در طول چند سال گذشته، باعث اعتصاب‌های سراسر هالیوود شده است و این‌بار، فیلمسازان درباره قابلیت‌های این فناوری و همچنین استقبال دیگران از آن صحبت کردند.



«پل تریلو»، فیلمساز هوش مصنوعی که در این جشنواره حضور داشت، می‌گوید:

«واقعیت این است که در میان همتایان من، افراد بسیار زیادی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، اما دوست ندارند به آن اعتراف کنند. من حتی افرادی را دیده‌ام که وانمود می‌کنند ضد هوش مصنوعی هستند و از میدجرنی یا ChatGPT استفاده می‌کنند.»

«جوئل کوواهارا»، انیماتور برنده جایزه امی نیز در این جشنواره حضور داشت و می‌گوید که هر زمان در اینستاگرام درباره هوش‌مصنوعی پست جدیدی منتشر می‌کند، با رگباری از ایموجی‌های ناپسند روبه‌رو می‌شود.

قابلیت‌های هوش مصنوعی برای فیلمسازان

«دانا هریس-بریدسون»، سردبیر نشریه IndieWire، در ادامه از اعضای هیئت‌مدیره جشنواره سؤال کرد که به عقیده آنها، هوش‌مصنوعی برای یک فیلمساز چه قابلیت‌هایی را ارائه می‌کند که بدون آن قادر به انجامش نیستند. اکثر پاسخ‌های ارائه‌شده به فرایند ساخت فیلم‌ها مربوط می‌شود. به‌عنوان مثال، آنها بیان کردند که با هوش مصنوعی، می‌توانند دائماً ایده‌های جدیدی را پیاده‌سازی کنند که بدون آن، انجام این کار به هزینه و زمان زیادی نیاز دارد.

تریلو در پاسخ به این سؤال، ضمن اشاره به موزیک ویدیویی از گروه Washed Out که کاملاً با هوش مصنوعی Sora متعلق به OpenAI ساخته شده است، گفت که ترجیح می‌دهد «به چیز‌های عجیب‌و‌غریب متمایل شود.» او استدلال کرد که پروژه‌هایی که تلاش می‌کنند بیش از اندازه به واقعیت نزدیک شوند، بسیار خسته‌کننده هستند و به‌همین‌دلیل ترجیح می‌دهد چیز‌هایی را پیدا کند شبیه به هیچ‌چیز دیگری نیستند.

در جریان این جشنواره، همچنین ۱۰ فیلم کوتاه فینالیست ساخته‌شده با هوش مصنوعی نیز به نمایش درآمدند. برنده اصلی با عنوان «Get Me Out»، یک فیلم لایو اکشن است که داستان مردی را روایت می‌کند که در حال مبارزه با شیاطین درونی خود است.

در نهایت، کوواهارا از هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری یاد کرده که افراد با استعداد می‌توانند از آن استفاده کنند: «فکر می‌کنم ناآرامی و ترس زیادی [درباره هوش مصنوعی]وجود دارد و این یکی از دلایلی بوده که می‌خواستم از این ابزار استفاده کنم.»

دیگر خبرها

  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • اعلام فهرست انتخاباتی جمعیت جوانان انقلاب اسلامی برای تهران + اسامی
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی