Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، توسعه ارتباطات فرهنگی میان ایران و روسیه را جزو اولویت‌های دو کشور دانست و و تاکید کرد: ارتباطات فرهنگی میان این دو کشور از این پس در مسیر جدیدی قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رسانه را یکی از مهم‌ترین ابزارهای ارتباطات فرهنگی دانست و گفت: خوشبختانه پایگاه خبری "نورنیوز"  توانسته این شرایط را فراهم آورد تا ارتباطات فرهنگی ایران و روسیه در مسیر جدیدی قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرشاد مهدی‌پور در عین حال توسعه ارتباطات فرهنگی بین ایران و روسیه را جزو اولویت‌های دو کشور عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین ابزارهای ارتباطات فرهنگی رسانه است و خوشبختانه پایگاه خبری نورنیوز توانسته این شرایط را فراهم آورد تا ارتباطات فرهنگی ایران و روسیه در مسیر جدیدی قرار بگیرد. 

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد سپس از بخش روسی این پایگاه خبری به عنوان یک درگاه فرهنگی و رسانه‌ای نام برد و توضیح داد: امیدوارم این بخش به عنوان یک بخش فعال و تأثیرگذار بتواند گام‌های بلندی را در حفظ و ایجاد ارتباطات جدید بردارد.

وی در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به نتایج پرمنفعت سفر رئیس جمهوری به روسیه، توسعه زبان روسی در ایران را یکی از نیازهای جامعه و نیز یکی از سیاست‌های دولت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت امور مطبوعاتی دانست و گفت: معاونت امور مطبوعاتی آمادگی لازم برای توسعه روابط رسانه‌ای و تبادل تجربیات بین رسانه‌های دو کشور را دارد و از آن استقبال می‌کند.

در آستانه سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان به روسیه، مجموعه رسانه‌ای "نورنیوز" از بخش زبان روسی خود رونمایی می‌کند.

وب سایت روسی "نورنیوز از امشب، چهارشنبه ۲۹ دی ماه در آدرس https://nournews.ir/ru در دسترس مخاطبان روس زبان خواهد بود. مخاطبان می‌توانند  از این پس در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام ( https://instagram.com/nournewsru ) و تلگرام ( https://t.me/NourNews۵ ) نورنیوز را به زبان روسی دنبال کنند.

به گزارش ایسنا، زبان روسی، پنجمین زبان مجموعه رسانه‌ای "نورنیوز" است. این رسانه پیش از این با زبان‌های فارسی، انگلیسی، عربی و عبری در دسترس مخاطبان قرار داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاون مطبوعاتي وزیر ارشاد نور نیوز مسیر جدیدی قرار ارتباطات فرهنگی ایران و روسیه زبان روسی رسانه ای دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود

به دعوت وزارت فرهنگ، آموزش و پرورش و علوم ارمنستان هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور امروز (پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت) به منظور آشنایی با روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان، به همراه آرتور مارتیروسیان معاون وزیر فرهنگ آموزش و ورزش ارمنستان از مدرسه دولتی ۳۵ ارمنستان با حدود ۲ هزار دانش آموز به‌عنوان یکی از مدارس فعال در بخش فارسی‌آموزی دیدن کردند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانش‌آموزان فارسی‌آموز را سفیران فرهنگی دانست و گفت: گزارش و مشاهدات در زمینه دانش‌آموزان فارسی‌آموز این مدرسه حاکی است که مردم ارمنستان با مردم ایران روابط دیرینه فرهنگی دارند و به‌عنوان دوست و برادر در کنار یکدیگر هستند.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور افزود: در زمینه تقویت آموزش زبان فارسی در ارمنستان تلاش می‌کنیم و از وزارت علوم و فرهنگ ارمنستان به دلیل ایجاد فضای مناسب آموزشی برای فارسی‌آموزان تقدیر کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در پی فرصتی که برای فارسی‌آموزان ارمنستان ایجاد شده، در آینده شاهد توسعه روابط دو کشور و گسترش فرهنگ ارمنستان و ایران باشیم.

مارتیروسیان، معاون وزیر فرهنگ ارمنستان با تشکر از رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور به دلیل بازدید از مدرسه ۳۵ گفت: زبان فارسی از زبان‌های مورد علاقه مردم ارمنستان است و در وزارت علوم تلاش خواهیم کرد موانع موجود در زمینه فارسی‌آموزی برطرف شود و از هیچ تلاشی برای تقویت آموزش زبان فارسی فروگذار نمی‌کنیم.

مدیر مدرسه ۳۵ هم از حضور ایمانی‌پور و همراهان وی در این مدرسه ابراز خرسندی کرد و گفت: این دیدار به‌طور قطع موجب تقویت روابط و ایجاد شوق و انگیزه در دانش‌آموزان فارسی‌آموز ارمنستان به‌ویژه این مدرسه می‌شود.

وی با تشکر از جمهوری اسلامی ایران و سفارت و رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان برای حمایت از آموزش زبان فارسی، خاطرنشان‌کرد: کلاس آموزش زبان فارسی به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران تجهیز شده و کتاب‌های آموزشی امسال برای دانش‌آموزان به دست مدارس رسیده است.

مدیر مدرسه ۳۵ ابراز امیدواری کرد که در روند آموزش زبان فارسی در زمینه کمی و کیفی ارتقای چشمگیر ایجاد شود.

مدرسه ۳۵ در منطقه «اربونی» با یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، یکی از مدارس فعال ارمنستان در حوزه آموزش زبان فارسی است که ۳۵۰ دانش‌آموز آن در مقاطع پنجم تا نهم زبان فارسی را به‌عنوان زبان رسمی فرا می‌گیرند.

برپایه این گزارش، حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با اجرای برنامه‌های فرهنگی توسط دانش‌آموزان مورد استقبال قرار گرفت، سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود ملی ارمنستان توسط دانش‌آموزان این مدرسه اجرا شد.

اجرای نمایش آثار سعدی به‌ویژه حکایت‌های گلستان سعدی توسط ۲ نفر از دانش‌آموزان مدرسه ۳۵ از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

تومانیان یکی از نویسندگان ارمنستان نیز یکی از حکایت‌های گلستان سعدی را نمایش‌نامه‌خوانی کرد که به‌ویژه شعرخوانی او مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • ادعای اسرائیل درباره ترور نیروی وابسته به سپاه؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • پشت‌پرده ماجرای یک ترور توسط موساد؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • جنگنده رادارگریز سوخو ۷۵ روسیه ممکن است به ایران بیاید/ فیلم
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود