Web Analytics Made Easy - Statcounter

تنها بالگرد اورژانس هوایی شمال کشور بعد از هشت ماه چشم انتظاری به خانه نشست و این هلی کوپتر برای مازندران و همچنین معین استان تهران در سوانح خدمات ارائه می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ تنها بالگرد اورژانس هوایی شمال کشور بعد از هشت ماه چشم انتظاری به خانه نشست، با توجه به وضعیت بحرانی استان مازندران و تصادفات جاده در محور هراز زیاد لزوم یک بالگرد هوایی 115 برای کم شدن مشکلات و سوانح جاده ای ضروری بود، به همین خاطر نخستین پایگاه اورژانس هوایی مازندران در سال ۸۹ در آمل راه اندازی شد، اما این بالگرد در اواخر بهار امسال به دلیل تعمیر و رفع نقص به تهران منتقل شده بود دچار نقص فنی شد و پس از هشت ماه بالگرد دیگری به عنوان جایگزین به اوژانس هوایی 115 منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سید عباس حسینی، سرپرست فرمانداری آمل در گفتگو با خبرنگاران گفت: بالگرد مستقر در پایگاه هوایی 115 آمل تنها بالگرد مالکیتی مازندران بوده است، که برای اورحال 8 ماه قبل به تهران ارسال شد که متاسفانه در شرکت  دچار حادثه شد.

وی ادامه داد: با پیگیری های که به استاندار و نماینده  این هلی کوپتر را بعنوان جایگزین فرستادند تا استان از خدمات این اورژانس هوایی بی بهره نماند، تا هلی کوپتر قبلی نیاید این بالگرد در امل مستمر خواهد ماند.

سرپرست فرمانداری آمل تصریح کرد: این هلی کوپتر برای مازندران  و همچنین معین استان تهران در سوانح هم هستیم خدمات ارائه می‌کند.

خلبان محمدمهدی نوری آل آقا رئیس مرکز کنترل و پشتیبانی اطفاء حریق هوایی وزارت دفاع  در ادامه گفت: خوشحالیم که مجدد پایگاه اوژانس هوایی 115 با پگیری استاندار، فرماندار و مسئولین شهری مجدد راه اندازی شد و امیدواریم خدمات خوبی را برای بهبود شرایط ارائه کند.

وی با تاکید اینکه خدمات رسانی بالگرد اورژانس هوایی 115 در منطقه عنوان کرد: با این بالگرد در سوانح  جاده ای استان معین تهران و خود منطقه  مازندران به عنوان یک ظرفیت ارزشمند به کار خود ادامه می دهد.

 رئیس مرکز کنترل و پشتیبانی اطفاء حریق هوایی وزارت دفاع  تصریح کرد: استان مازندران قطعا با توجه به وسعتی که دارد نیاز به ظرفیت بیشتری از این دارد، تامین این نیازها را برای خدمات بهتر لازم است.

رضا حاجی پور، نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بالگرد برای مرمت و بازسازی به تهران برده شد و جهت تعمیرات بعد از تست های که انجام می شود هلی کوپتر سقوط میکند و کاپیتان ان متاسفانه فوت می کنند.

وی با بیان اینکه بعد از هشت ماه هلی کوپتر جایگزین اوؤانس هوایی 115 شد، خاطرنشان کرد: با توجه به وسعت درمانی امل که حدود یک میلیون نفر در حوزه درمانی تحت پوشش داریم و امل نیز معین بیماران است، امتیازی براساس قانون این بالگرد به شهرستان تعلق می گیرد.
نماینده مردم آمل خاطرنشان کرد: این پایگاه احداث شد تا در مواقع اضرار از خدمات اورژانس هوایی استفاده کنند و خدمات برای مردم منطقه و مسافران ارائه شود.

وی از احداث اورژانش هوایی در غرب مازندران خبر داد و اظهار کرد: نماینده مردم رامسر در غرب مازندران درخواست پایگاه اورژانس هوایی کردند، که پیگیر این هستیم این اتفاق مجدد بیفتد که با توجه به پتانسیل غرب استان پایگاه دیگری مجدد در این منطقه داشته باشیم.

این اورژانس هوایی در مساحت ۸ هزار متر مربع واقع در منطقه بربرخیل آمل قرار دارد و این بالگرد جزو بالگردهای بل آمریکایی است و تامین قطعات و پشتیبانی آن با توجه به شرایط تحریم از سوی آمریکا به ایران مشکل شده بود.

رضا حبیبی ساروی رئیس اورژانس مازندران نیز از استقرار بالگرد اورژانس در پایگاه اورژانس هوایی مازندران خبر داد و گفت: بالگرد اصلی اورژانس مازندران که جهت انجام تعمیرات به شرکت پن‌ها در تهران منتقل شده بود به جهت آسیب در اخرین پرواز آزمایشی قادر به انجام پرواز نبود.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده، تا آماده شدن بالگرد اصلی اورژانس مازندران، یک فروند بالگرد موقت از طرف شرکت پن‌ها برای ماموریت‌های اورژانس هوایی به مازندران منتقل شد.

بالگرد قبلی اورژانس مازندران اول خرداد ماه امسال برای تعمیر به تهران رفته و برای انجام سرویس‌ها تحویل مرکز پشتیبانی و نوسازی بالگرد ایران (پنها) شده بود که هنگام مراحل تست پروازی در تهران دچار حادثه شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بالگرد اورژانس هوایی اورژانس مازندران تنها بالگرد هشت ماه هلی کوپتر منتقل شد هوایی 115

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۰۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: با راه‌اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و به‌روزرسانی امکانات، امتیازدهی خواهند شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران، نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت آردسازی با حضور مدیران دستگاه های اجرایی و کارخانجات تولید آرد استان مازندران برگزار شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، با بیان اینکه مدیران و نمایندگان استانداری، صمت، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و استاندارد در جلسه با کارخانجات آرد حضور داشتند، گفت: با توجه به نامگذاری سال 1403 با عنوان جهش تولید و مشارکت مردمی توسط مقام معظم رهبری، سعی بر این خواهد بود که برنامه های سال جدید با تعامل بیشتری با بخش‌‌های مرتبط با غله انجام شود.

عباسعلی وفائی نژاد تصریح کرد: نگاه ویژه نظام به بخش اقتصاد، نشانگر این است که اقتصاد جزو مباحث پردغدغه و پرچالش بوده و  از تمام ابزارهای موجود برای خودباوری و خوداتکایی استفاده می‌کنیم.

وی گفت: دولت با اراده قوی و متعهدانه هر کجا حضور داشته باشد، بخش خصوصی نیز همراهی می‌کند و حضوری موفق خواهد داشت.

وفائی نژاد افزود: حمایت و پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزان بخشی از کار اداره کل غله بوده و پارسال با همراهی کارخانجات آرد استان بیش از 118 هزار تن گندم از کشاورزان مناطق دشت و بالادست استان با شرایط خاص حمایتی خریداری شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: با تدابیر صورت گرفته، حمایت مناسبی از کشاورزان انجام دادیم که با مدیریت صحیح و همراهی کارخانجات آرد استان، کیفیت آرد نیز تضمین شد.

وی افزود: در استان مازندران 21 کارخانه آرد داریم که با بهسازی و نوسازی و توسعه انبارها، سیلو و تجهیزات آزمایشگاهی، تحول و به روزرسانی مناسبی را داشته و برای ارتقای کیفیت تولید آرد سرمایه گذاری می‌شود.

وفائی نژاد تصریح کرد: شیوه نامه درجه‌بندی کارخانجات در شرف نهایی شدن در کارگروه استان و رفع نواقص و چالش‌هاست و بزودی عملیاتی خواهد شد.

وی تصریح کرد: با راه اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و بروزرسانی امکانات، امتیاز و رتبه آنها افزایش خواهد یافت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه در سال 1401 تلاش کردیم از انحصار واردات از طریق بنادر جنوبی کاسته شود و فعالیت‌های تجاری به سمت بنادر شمالی سوق داده شود، گفت: در سال‌های 1400 و 1401 کالاهای اساسی گندم و روغن را از طریق بنادر استان مازندران وارد کشور کردیم اما در سال 1402 به دلیل کاهش ضرورت تامین و دیگر موارد، تامین کالاهای اساسی از طریق بنادر شمالی کشور متوقف شد.

وی  افزود: تمام تلاش دولت در حمایت از تولید کالاهای اساسی و خودکفایی در آن انجام خواهد شد اما به منظور تامین ذخیره استراتژیک و حفظ امنیت غذایی در کشور، رایزنی های لازم انجام شد تا در سال جدید بخش اول گندم خریداری شده از کشورهای حاشیه دریای خزر از طریق بنادر مازندران وارد کشور شود.

به گزارش تسنیم، در این نشست کارخانجات آرد استان به بیان مشکلات و موانع راه تولید اشاره کردند و مدیران دستگاه های اجرایی نیز به تشریح برنامه های خود در راه تحقق رشد تولید و مشارکت هر چه بیشتر بخش خصوصی و مردم در اقتصاد پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمار خارگی با بالگرد در شرایط بد آب هوایی اعزام شد
  • ساخت پد فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت سیزدهمین محل فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور
  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • سه پرواز پی در پی و نجات بخش اورژانس هوایی ارومیه
  • کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء