Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@00:22:00 GMT

تامین اعتبار فوری برای جبران خسارات سیل کرمان

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۸۲۲۱۹

تامین اعتبار فوری برای جبران خسارات سیل کرمان

ایسنا/کرمان نماینده مردم کرمان و راور در نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار تامین اعتبار فوری جبران خسارت، بازسازی اماکن مسکونی، تأسیسات زیربنایی و بخش کشاورزی مردم سیل‌زده جنوب کرمان شد.

به گزارش ایسنا محمد رضا پورابراهیمی در این نامه آورده است: از اوایل هفته جاری و با ورود سامانه بارشی جدید به استان کرمان منجر به بارندگی بی سابقه در ارتفاعات جنوب استان کرمان شد که طی ۲۴ ساعت در برخی نقاط بارندگی بیش از ۲۰۰ میلیمتر گزارش گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ادامه این نامه آمده است: تا کنون حدود ۲۵ هزار نفر و بیش از ۶ هزار خانه درگیر سیل در جنوب استان کرمان شدند که از این تعداد بیش از ۳هزار خانه در رودبار جنوب قرار دارند که امکان امدادرسانی زمینی به آنها به‌دلیل باتلاقی بودن منطقه در بسیاری از روستاها مقدور نیست و در برخی از مناطق غیرممکن است، 
نماینده مردم کرمان و راور تصریح کرد: برآورد ها حاکی از آن است تا کنون در مجموع حدود ۳۳۰ روستا در استان کرمان تحت تأثیر سیل قرار گرفته‌اند که بیش از 290 روستا در شهرستان رودبار جنوب درگیر سیل‌اند و راه آنها مسدود است، 80 روستای کوهستانی در این منطقه به‌دلیل قطع ارتباط، آب و نان ندارند چرا که هیچ راه ارتباطی برای دسترسی به آنها نیست و امدادرسانی هوایی نیز به‌دلیل شرایط جوی مقدور نبوده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: ۱۳ روستای حاشیه تالاب جازموریان در بدترین حالت ممکن قرار دارد در بخش جازموریان بیش از 90 درصد روستاها درگیر سیل هستند در بعضی از روستاها تخریب 100درصدی مزارع کشاورزی صورت گرفته و تمامی خانه‌های روستاهای جنوبی شهر زهکلوت بر اثر سیل دچار آبگرفتگی 100درصدی شده اند خسارت جدی به لوازم منازل، دام‌ها، مزارع و خودروهای مردم در این مناطق وارد شده است.

پورابراهیمی ادامه داد: با توجه به بارندگی شدید چند روز گذشته در این مناطق منجر به مسدود شدن راه و محورهای مواصلاتی زیادی در استان کرمان به‌ویژه راه‌های روستایی در جنوب و شرق استان کرمان شده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس اضافه کرد: تعداد زیادی از روستاهای استان در محاصره سیلاب قرار گرفتند و ورود سیلاب به شهرها، روستاها و منازل مردم باعث تخلیه برخی از این مناطق و اسکان اضطراری مردم در مکان‌های امن شد

پورابراهیمی تصریح کرد: همه این اتفاقات در شرایطی بود که استان کرمان هنوز تحت تأثیر تبعات سیل دو هفته قبل قرار دارد میزان خسارت سیل ۱۰ روز قبل جنوب کرمان دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است اما خسارات سیل مجدد در هفته جاری به مراتب بالاتر عنوان شده است.
وی عنوان کرد: در برآورد های اولیه خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به راه‌های جنوب استان کرمان وارده شده است این میزان خسارت را باید به خسارت سیلابهای ابتدای دیماه هم اضافه کرد که حجم زیادی خسارت به مجموعه زیرساختهای راه و حمل و نقل جنوب استان وارد شده است که بایستی برای ترمیم و بازسازی آن اعتبارات ویژه ملی در نظر گرفته شود.

پورابراهیمی در ادامه این نامه با اشاره به شرایط بحرانی و گستردگی منطقه تحت تاثیر سیلاب و حجم بالای خسارت‌ها در جنوب و شرق استان کرمان و همچنین محرومیت این مناطق افزود: از دولت مردمی و انقلابی جنابعالی تقاضا دارم برای جبران خسارت وارد شده به مردم شریف، قدردان و خدوم زحمتکش جنوب استان کرمان که در بدترین شرایط به سر می برند اقدام عاجل صورت گیرد 

وی در پایان این نامه خاطرنشان کرد: امید است با دستور ویژه جنابعالی به دستگاهای امداد رسانی و اجرایی کشور جهت ارائه خدمات اولیه مورد نیاز مردم سیل زده جنوب کرمان و همچنین با تامین اعتبار فوری برای جبران خسارت و بازسازی اماکن مسکونی و تاسیسات زیربنای و بخش کشاورزی تا حدودی التیام بخش دردهای مردم محروم این مناطق باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل کرمان نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی رئيس جمهور خسارات سیلاب استانی سیاسی جنوب استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۲۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی استان برای مواجهه با خطرات احتمالی، خسارات‌های ناشی از سیل را کاهش داد

استاندار یزد گفت: با توجه به تمهیدات انجام گرفته شده علیرغم اینکه حجم بارش‌ها در برخی نقاط بیش ار۵۰ میلی متر گزارش شد اما خوشبختانه حجم خسارات قابل مقایسه با سیل سال گذشته نیست و اقدامات ارزشمند صورت گرفت مانع از خسارت بالا شده است.

مهران فاطمی در حاشیه بازدید از مناطق مختلف شهر به منظور بررسی مناطق با مشکل آب‌گرفتگی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در یزد اظهار کرد: خدا را شاکر هستیم که باران رحمت الهی باریدن گرفته و استان کویری یزد نیز سیراب شد؛ هرچند بارش‌ها ممکن است با خساراتی همراه باشد اما بسیار برای استان یزد نافع است زیرا که یزد تشنه باران است.

وی افزود: با توجه به تمهیدات انجام گرفته شده، علیرغم اینکه حجم بارش‌ها در برخی نقاط تا بالای ۵۰ میلی متر بارش گزارش شد اما خوشبختانه حجم خسارات قابل مقایسه با سیل سال گذشته نیست و اقدامات ارزشمند صورت گرفت که مانع از خسارت بالا شده است.

استاندار یزد با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ شهرستان از ۱۲ شهرستان استان درگیر سیل و سیلاب هستند، ادامه داد: ۴۹۰ تیم امدادی و مدیریت بحران در حال خدمت رسانی به مردم در مناطق مختلف استان یزد هستند و ۱۵۰۰ نفر نیرو در جای جای شهر و استان آماده به کار و ارائه فعالیت‌های خدماتی و امدادی هستند.

فاطمی با تقدیر از گروه‌های مختلف امدادی، بسیجی و سپاه و همه دستگاه‌های امدادی خدمات‌رسان، مدیریت بحران، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان گفت: تمام نیروها تا پایان شرایط اضطرار پای کار هستند.

وی گفت: خوشبختانه حجم خسارات تاکنون پایین است، منتهی برخی آب گرفتگی‌ها در سطح استان و شهر یزد داشتیم که باید اصلاح و رفع شود.

استاندار یزد تصریح کرد: شهرداری یزد اقدامات خوبی را انجام داده است ولی وسعت بالای شهر از جمله گالری‌های قنات در نقاط مختلف شهر منجر به فرونشست در استان و شهر یزد در چندین نقطه شده است.

فاطمی خاطرنشان کرد: در برخی مناطق از جمله حسن‌آباد به دلیل بستر زمین شناسی آن، نفوذ آب در زمین صورت نمی‌گیرد و ساخت و سازهای غیر اصولی نیز مردم را دچار مشکلات زیادی کرده است که فردا تیم‌های ارزیاب جهت برداشت میزان خسارات مراجعه خواهند کرد.

وی با اشاره به تداوم سامانه بارشی تا فردا گفت: در بافت تاریخی شهر یزد نیز مشکل خاصی ایجاد نشده است؛ توصیه داریم صاحبان منازل از منازل خود در بافت تاریخی سرکشی و بازدید داشته باشند و وضعیت ناودان‌ها و محل‌هایی که ساختمان را دچار آب گرفتگی می‌کند بررسی کنند.

استاندار یزد افزود: در استان انسداد جاده‌ای نداشته و در مورد برخی مسدودی‌ها نیز با کمک و ورود عوامل راهداری شرایط تحت کنترل قرار گرفته و تاکنون خسارت جانی نداشتیم، قطعاً با همکاری مردم و دستگاه‌ها از این بحران هم عبور خواهیم کرد و بارش‌ها باعث رحمت برای استان خواهند بود.

فاطمی گفت: مردم در شهر یزد می‌توانند با سامانه ۱۳۷ شهرداری تماس گرفته و از تیم‌های متعدد در صورت بروز مشکل برای دریافت خدمت بهره بگیرند، تیم‌های شهرداری پاسخگویی مردم هستند؛ این گروه‌های امدادی از ابتدای ورود سامانه بارشی مستقر هستند و در صورت گزارش حوادث بلافاصله این گروه‌ها به محل‌های دچار آب گرفتگی و خطر اعزام می‌شوند و تا حد ممکن مشکلات را رفع می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت تجهیزات استان برای رفع آب گرفتگی‌ها در طی یک سال اخیر بهتر شده است و آمادگی دستگاه‌های خدمات‌رسان برای مواجه با مشکلات بالا رفته است.

کد خبر 747649

دیگر خبرها

  • آمادگی استان برای مواجهه با خطرات احتمالی، خسارات‌ ناشی از سیل را کاهش داد
  • آمادگی استان برای مواجهه با خطرات احتمالی، خسارات‌های ناشی از سیل را کاهش داد
  • جاده ریز به دژگاه و دوراهک در جنوب استان تکمیل می‌شود
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟
  • بارش‌های اخیر کبود آب تهران را جبران نکرد
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • صدور هشدار فوری هواشناسی + جزئیات