Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان، بر پاسخگویی هوشمندانه و سریع نسبت به شبهات و ترفندهای دشمن تاکید کرد و یادآور شد: اولویت های گیلان باید در شورای فرهنگ عمومی مطرح شود.

آیت الله رسول فلاحتی در سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با موضوع «بررسی و اتخاذ راهکارهای اثربخش در احیای نقش تشکل های مردمی(مساجد، پایگاه های بسیج، هیئت های مذهبی، سمن ها و…) در مسئولیت های اجتماعی، انقلابی و امیدآفرین» برگزار شد، با اشاره به اندیشیدن عواقب کارها قبل از انجام امور اظهار کرد: امیر مومنان امام علی(ع) می فرمایند؛ کسی که خود را وارد اموری می کند بدون اینکه به عواقب آن بیندیشد خود را در معرض سختی ها و عوارض تلخ قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی فعالیت های فرهنگی را گسترده عنوان کرد و افزود: مقوله فرهنگ می تواند فضاهای گسترده ای را به خود اختصاص دهد؛ بنابراین بزرگ ترین امر در کشور که همه می توانند زیر پوشش آن قرار گیرند، فرهنگ است.

امام جمعه رشت با بیان اینکه در مقوله فرهنگ باید عمیقانه و هوشمندانه عمل شود، تصریح کرد: اگر بخواهیم در عرصه های اقتصاد و سیاست به رشد برسیم این امر تحت پوشش فرهنگ تحقق پیدا می کند.

آیت الله فلاحتی به جنگ اراده ها، ترکیبی و ادراکی مبتنی بر شناخت در دنیای معاصر اشاره کرد و گفت: دشمن درصدد است اندیشه و طرز تفکر مردم را هدف قرار دهد و بر این اساس جنگ ادراکی به معنای نشانه رفتن طرز تفکر مردم است.

وی با اشاره به اینکه ملت ایران تمام ناملایمات را در سایه توکل به خدای متعال و توجه امام زمان(عج) سپری کرده است، بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی می تواند بخشی از جنگ های روانی، ترکیبی و ادراکی را پاسخ دهد.

نماینده ولی فقیه در گیلان، خواستار راه اندازی شبکه ملی اطلاعات شد و اظهار کرد: در بستر شبکه ملی اطلاعات می توان بخشی از شبهات و پرسش ها را پاسخ داد.

آیت الله فلاحتی با تاکید بر اینکه نظارت ها، طرح ها و برنامه ها باید دارای خروجی باشد، خاطرنشان کرد: نظام اسلامی برگرفته از معارف دین خداست و شهدا، آزادگان و ایثارگران از افتخارهای جامعه محسوب می شوند.

وی بر پاسخگویی هوشمندانه و سریع نسبت به شبهات و ترفندهای دشمن تاکید کرد و یادآور شد: اولویت های گیلان باید در شورای فرهنگ عمومی مطرح شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی گیلان با بیان اینکه مردم باید مطالبه گری داشته باشند، تصریح کرد: خدمات خوبی که از طرف دولت به جامعه ارائه می شود نیز باید اطلاع رسانی شود.

آیت الله فلاحتی به اهمیت تشکیل شورای فرهنگ عمومی اشاره کرد و گفت: راهکارها و طرح های شورای فرهنگ عمومی باید تامین کننده و تضمین کننده افزایش سرمایه اجتماعی باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شوراي فرهنگ عمومي شورای فرهنگ عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۳۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه

استاندار مازندران گفت: سرعت تغییرات در حوزه های مختلف اقتصادی و اجتماعی و غیره به حدی است که باید آینده نگر نسبت به تغییرات باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، یوسف نوری در جلسه شورای فرهنگ عمومی که ظهر امروز در ساری برگزار شد با تاکید بر مشارکت  در اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی اظهار داشت: انقلاب امام راحل یک انقلاب فرهنگی است و امروز اگر مشکلاتی را در همه حوزه‌ها می‌بینیم بی توجهی به مقوله فرهنگ است.

وی افزود: با الگوگیری‌های نامناسب دوگانگی‌هایی ایجاد شده و صاحب نظران فرهنگ اعتقاد دارند باور هرگونه شکل بگیرد ارزش‌هایی نمود پیدا می‌کند.

استاندار مازندران، تصریح کرد: امروز کسانی که باورمندی قوی دارند در جامعه منشا تحول بوده‌اند و بزرگان زیادی از استان مازندران با باورهای قوی هستند که الگوگیری از آنان می‌تواند در تقویت باورها اثرگذار باشد.

نوری با بیان اینکه تغییرات در فرهنگ زیاد است عنوان کرد: سرعت تغییرات در حوزه های مختلف اقتصادی و اجتماعی و ‌...به حدی است که باید آینده نگر نسبت به تغییرات باشیم چرا که شاهد تغییر نسل‌ها هستیم.

استاندار مازندران برنامه‌ریزی از منظر روش و ابزار برای دو نسل آینده را ضروری دانست و گفت: برنامه شورای فرهنگی استان‌ها مبتنی بر تغییرات باید پیگیری شود.

وی به پیشگامی مازندران در کسل رتبه‌ها در المپیادها و فعالیت‌های قرآنی و برپایی یادواره‌‌های شهدا اشاره کرد و افزود: باید اقتصاد را هم در کشاورزی و صنعت و خدمات تعریف کرده و ببینیم.

نوری با بیان اینکه نیازمند برنامه‌ریزی برای اقشار بیکار هستیم تصریح کرد: درد دل فارغ التحصیلان را باید بشنویم و مسئولین مسئولیت در قبال جوانان دارند.

نوری یادآور شد: در دانشگاه، حوزه، مدارس با ورود مشارکت‌های مردمی باید در باورمندی‌ها تلاش و کوشش کنیم.

وی تحقق شعار سال با تعریف بسته کاری مشخص با پیوست اطلاع رسانی را مهم دانست.

آیت‌الله لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران نیز در جلسه فرهنگ عمومی گفت: لایه اول فرهنگ باورمندی است و باید در این زمینه اقدامات پایدار و مانایی انجام شود.

وی افزود: باید ایمان و باورهای خود را قوی کنیم و ضعف معرفت و باور دینی وجود دارد و اطلاعات دینی بسیار ضعیف است که باید در این زمینه اقدامات موثر انجام دهیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران تصریح کرد: امیدواریم جلسه شورای فرهنگ عمومی به خروجی‌های اثرگذار دست یابد.

وی ورود به مسئله ازدواج، زاد و ولد و جمعیت را خواستار شد و پایبندی به اصول فرهنگ حجاب و عفاف را ضروری دانست.

نماینده ولی فقیه در مازندران بر رفع موانع تولید تاکید کرد و ادامه داد: باید گره‌های ماشین اقتصاد و تولید طرح، بررسی و حل و فصل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازوکار تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید معرفی شود
  • جلسه شورای فرهنگ عمومی - ساری
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • طرح تدبر در سوره نور در خراسان جنوبی اجرایی می شود
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند