Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره موسیقی جوان با قرائت پیام محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سخنرانی محمود سالاری، معاون هنری و محمد الهیاری، سرپرست دفتر موسیقی وزارت فرهنگ برگزار شد.

در ادامه این مراسم، حسین علیزاده، موسیقیدان و آهنگساز با بیان اینکه موسیقی یعنی خود عشق، اظهار داشت: جای سپاس و تشکر از خانواده هایی وجود دارد که در وضعیت اقتصادی بسیار سخت از فرزندان خودشان پشتیبانی می کنند تا آنها هنر موسیقی را فرا گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همیشه می گفتیم که امیدواریم از جشنواره استقبال شود و فرزندانی این موسیقی را نگه دارند و پیش ببرند. دوره پانزدهم خیلی سرافراز و با افتخار ایستاد.

علیزاده با اشاره به تداوم جشنواره، افزود: مشکل هر چیزی به خصوص فعالیت های فرهنگی و هنری در کشور ما این است که تداوم ندارد یا با دیدگاه های مختلف به آن نگاه می شود.

میوه جشنواره موسیقی لذت بخش بود

مشاور عالی دبیر جشنواره موسیقی جوان بیان کرد: ثمره این جشنواره مدیون همه شرکت کنندگان و دست اندرکاران است و کار ساده ای نبود که تاکنون ادامه داشت. وقتی به این تداوم نگاه می کنیم، حتی با اینکه الان شرایط اجتماعی طوری نیست که از نزدیک همدیگر را ببینیم ولی میوه این جشنواره امسال خیلی لذت بخش و خوشمزه بود.

این آهنگساز خاطرنشان کرد: بارها در این جلسات اشک ریختیم، شاد شدیم و بارها و بارها انرژی کسب کردیم. برای ما که دست اندکار موسیقی هستیم و قرار است این هنر را به وجود بیاوریم، انرژی مضاعف شد.

جشنواره، خود را بازنگری کرد

وی افزود: جشنواره ملی موسیقی جوان در رشته‌های مختلف نوازندگی و خلاقیت بسیار درخشان بود. نگاه این جشنواره نسبت به دوره‌های اول کمی عوض شد و در خود بازنگری ایجاد کرد. در بخش خلاقیت و آهنگسازی به ذهنیت شرکت کنندگان می پردازد. وقتی ما قطعات را می دیدیم، حیران بودیم و نمی دانستیم کدام را ترجیح دهیم؛ اصلاً ترجیح دادنی نبود و فقط بر اساس سُنتِ اول، دوم و سوم همچنین طبق نظر جمع،تعدادی را انتخاب کردیم.

علیزاده گفت: همه شرکت کنندگان، برنده هستند چون همه احساسات ما را برانگیختند و حس بسیار بسیار خوبی داشتیم. نتیجه این است اگر عده ای هدفی را با عشق و ایمان دنبال کنند، ثمر می دهد.

وی ضمن تشکر از انجمن موسیقی و ستاد جشنواره در خصوص همکاری ارگان های دولتی، یادآور شد: جشنواره موسیقی جوان به هر شکلی که باشد، اگر از طریق انجمن حمایت شود خیلی خوب است. به نظر ما وظیفه همه ارگان ها حمایت است. همه ارگان ها در خدمت مردم هستند نه مردم در خدمت ارگان ؛ها به خاطر همین ارگان ها باید کار کنند تا مردم آن کارها و فکرهای خوبی را که دارند پیش ببرند.

علیزاده با اشاره به حمایت از شرکت‌کنندگان افزود: فکرهایی برای جوان های شرکت کننده که استعدادهای خاصی هستند، در نظر گرفته شده است؛ آموزش های فوق العاده برای آنها برگزار می شود تا فعالیت شان به گونه ای ادامه پیدا کند. تا وقتی توان داریم عشق ما به جشنواره جوان و بچه های جوان همیشه هست.

وی گفت: نفس و امیدمان به آنها بستگی دارد، وقتی آنها سرحال باشند، بنوازند، بخواند و بسازند، ما هم زنده خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، در این دوره از جشنواره ملی موسیقی جوان در بخش موسیقی دستگاهی هزار و ۱۲۰ خواننده و نوازنده، در بخش موسیقی کلاسیک ۴۱۰ نوازنده، در بخش موسیقی نواحی ۷۷۰ نوازنده و خواننده، در بخش آفرینش در تکنوازی ۶۰ نوازنده و در بخش آهنگسازی ۱۰۰ آهنگساز شرکت کرده‌اند که بعد از ارزیابی و بررسی آثار توسط هیئت‌های داوری ۲۹۴ نفر در بخش موسیقی دستگاهی و ۱۳۷ نفر در بخش موسیقی کلاسیک به مرحله نهایی راه یافتند و پس از اتمام داوری، اسامی برگزیدگان در مراسم اختتامیه امشب اعلام می شود.

برچسب‌ها حسین علیزاده جشنواره موسیقی جوان موسیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسین علیزاده جشنواره موسیقی جوان موسیقی حسین علیزاده جشنواره موسیقی جوان موسیقی جشنواره موسیقی جوان بخش موسیقی شرکت کنندگان ارگان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۶۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/ سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود

 به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی قلی پور هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی درگذشت.
به گزارش شهرآرانیوز، استاد عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان جمعه- ۱۴ اردیبهشت‌ماه- پس از تحمل یک دوره بیماری سرطان در بجنورد دارفانی را وداع گفت.

عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی، خواننده و نوازنده دوتار و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان، ۱۱ آبان سال ۱۳۲۱ در روستای سلاخی بجنورد در خانواده‌ای هنرمند متولد شد، او در کنار پدرش (سلیمان) که یکی از بخشی‌های قدیمی و دوتارنواز بوده است، پرورش یافت، سپس نزد حسن یزدانی مشهور به حسن بخشی، یادگیری‌های خود را در زمینه موسیقی نواحی خراسان کامل کرد.

قلی پور خواننده گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی، بیش از شصت سال خنیاگر نغمه‌های مختلف خراسانی و آیین‌های مذهبی منطقه شمال خراسان بود. وی در جشنواره‌های متعددی شرکت کرد و کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر با گویش کرمانجی از افتخارات این هنرمند فقید است. این هنرمند گواهینامه درجه یک هنری را سال ۱۳۹۵ از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی دریافت کرد و سال ۱۳۹۸ اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان شمالی نخستین کاشی ماندگار در بجنورد را بر سردر منزل عیسی قلی پور نصب کرد.

محمود سالاری معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت مرحوم استاد عیسی قلی پور هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی را تسلیت گفت. متن پیام وی به این شرح است: «إنا لله و إنا الیه راجعون، بزرگان موسیقی مقامی در این خاک پهناور هر کدام سرمایه‌ای سترگ‌اند که مانندشان یافت نمی‌شود و باید آنان را کیمیاهای فرهنگ و هنر ایران اسلامی خواند. درگذشت استاد عیسی قلی‌پور مشهور به عیسی بخشی که از ناموران موسیقی خراسان شمالی بود و به گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی مسلط و سالیانی را خنیاگر نغمات مذهبی و آیینی بود از همین سنخ است.

درگذشت این استاد نامی را به همه هنردوستان و اصحاب فرهنگ و هنر ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کنم.

رفتن او سنگین و ثلمه ای است بر پیکر موسیقی خراسان شمالی.

روح مطهرش غرق در رحمت الهی باد.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • وداع مردم خراسان شمالی با عیسی بخشی هنرمند موسیقی مقامی
  • درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/ سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود
  • عیسی قلی پور درگذشت
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • پیشکسوت موسیقی مقامی در خراسان شمالی درگذشت
  • خنیانگر آیینی و مردمی موسیقی شمال خراسان درگذشت
  • بخشی خراسان شمالی به دیدار حق شتافت
  • هنرمند و بخشی خراسان شمالی به دیدار حق شتافت