Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب سعادت نژاد ریاست انجمن سازندگان مسکن و ساحتمان شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس درباره ماجرای مکاتبه وزارت راه با شهرداری تهران در حوزه ساخت مسکن گفت: سالهاست سازندگان دارای صلاحیت و انجمن سازندگان، پیگیر اجرای استفاده از خدمات سازنده دارای صلاحیت و صدور شناسنامه فنی و ملکی در جهت مشخص بودن عوامل ساخت و استانداردهای بکار رفته در یک ساختمان و بالا رفتن کیفیت عمر ساختمانها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در این راستا سامانه کاملی برای صدور شناسنامه فنی و ملکی و درج مستندات ؛نقشه ازبیلتها، بیمه هاو مدارک لازم هر ساختمان درسازمان نظام مهندسی استان تهران ایجاد شده و هم اکنون برای ساختمانهای بالای ۱۵۰۰ متر در تهران صدور شناسنامه فنی الزامی است که کار تهیه آن با مجریان ذیصلاح است.

سعادت نژاد خاطرنشان ساخت: مطابق ماده ۳۵ آیین نامه اجرایی ماده ۳۳ مصوبه هئیت وزیران همه ساختمان‌ها باید دارای شناسنامه فنی و ملکی که شامل مشخصات کامل عوامل ساخت، بیمه تضمین کیفیت ،نقشه ازبیلتها و مشخصات فنی دقیق است باشند تا بهره برداران نهایی بتواند کیفیت و استانداردهای به کار رفته و نوع مصالح و عوامل ساخت واحد خریداری شده خود را بشناسند و از این رهگذر با استفاده از عوامل دارای صلاحیت در اجرای پروژه‌ها بر کیفیت و عمر ساختمان‌ها افزوده شود.

بازرس انجمن انبوه سازان همچنین اعلام کرد: در همه ساخت و ساز ها به خصوص در بافت های فرسوده و ایجاد شهرک های جدید بایدمطابق قانون ازافراد و شرکت‌های دارای صلاحیت که همان سازندگان دارای صلاحیت و انبوه سازان هستند استفاده کرد تا بر کیفیت و ایمنی و عمر ساختمان‌ها افزوده و همچنین از هدر رفت سرمایه های ملی جلوگیری شود.

وی خاطرنشان ساخت: در این راستا مکاتبه ای از سوی معاونت پیشگیری از جرم دادگستری و وزارت راه و شهرسازی برای الزام درج نام مجری ذیصلاح در جوازهای ساختمانی و الزام به استفاده از مجریان در ساخت ساختمان‌ها با معاونت معماری و شهرسازی صورت گرفته است که در محتوای آن تاکید شده شهرداری‌ها نیز به عنوان مرجع صدور پروانه ،مکلف به درج نام مجری ذیصلاح در جوار ساختمانی و عدم صدور پایانکار بدون صدور شناسنامه فنی و ملکی در ساختمان‌ها هستند.

سعادت نژاد با یادآوری این موضوع که تولید مسکن توسط متخصصان سبب حفظ سرمایه های ملی می‌شود تاکید کرد: امیدواریم که این قانون اجرایی شود و از رهگذر، شرایط برای افزایش عمر مفید ساختمان‌ها و تولید مسکن با کیفیت فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسکن شهرسازی ساخت و ساز شناسنامه فنی و ملکی صدور شناسنامه فنی دارای صلاحیت ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۷۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تعویض شناسنامه با چه مدارکی به کجا مراجعه کنیم؟

روند تعویض شناسنامه‌ها، مدارک موردنیاز و محل مراجعه برای این کار از دغدغه‌های بیشتر شهروندان است و آن‌ها می‌خواهند بدانند که برای تعویض شناسنامه با چه مدارکی و به کجا مراجعه کنند.

به گزارش همشهری، ۱- اولین کار این است که برای درخواست صدور شناسنامه جدید به‌صورت حضوری به ثبت احوال و یا یکی از دفاتر پیشخوان بروید و پس از دریافت فرم تعویض شناسنامه و پرداخت هزینه‌های قانونی، درخواست خود را ارائه کنید. این کار می‌تواند توسط خود فرد، پدر، جد پدری، مادر (تا زمانی که در زوجیت پدر باشد) یا قیم برای افراد زیر ۱۸سال انجام شود.

این را هم بگوییم که در سال‌های گذشته، خدمات تعویض شناسنامه و دریافت شناسنامه المثنی به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان ثبت احوال کشور انجام می‌شد و امکان پیگیری صدور شناسنامه با کد ملی هم وجود داشت، اما فعلا این خدمت در لیست خدمات الکترونیکی سایت ثبت احوال وجود ندارد.

۲- بعد از رفتن به اداره ثبت احوال یا دفتر پیشخوان، وقت ارائه مدارکی است که باید با خودتان همراه داشته باشید؛ یعنی اصل شناسنامه و ۳قطعه عکس۴×۳ تمام‌رخ جدید (برای اشخاص ۱۵سال به بالا). بعد هم باید هزینه مربوطه را طبق تعرفه جاری پرداخت کنید.

به این نکته هم توجه داشته باشید که اگر شناسنامه‌ای که برای تعویض با خودتان برده‌اید عکس نداشته باشد، ارائه اصل مدارک معتبر عکس‌دار از قبیل گذرنامه، کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت، گواهینامه‌رانندگی، کارنامه عکس‌دار دوره‌های تحصیلی راهنمایی به بالا، معرفی‌نامه عکس‌دار دانش‌آموزان از سوی مدرسه‌ای که مشغول تحصیل هستند یا کارت شناسایی عکس‌دار کارکنان دوایر دولتی با ذکر مشخصات سجلی هم کارتان را راه می‌اندازد. اگر هم هیچ کدام از این مدارک را نداشتید، شما را به نیروی انتظامی معرفی می‌کنند تا درخواست تأیید عکس برایتان بیاید.

۳- اگر چند سال قبل برای گرفتن شناسنامه جدید به ثبت‌احوال می‌رفتید، باید حدود ۲‌ماه صبر می‌کردید تا شناسنامه جدیدتان صادر شود. اما امروزه تعویض شناسنامه در اداره ثبت‌احوال و دفاتر پستی به‌صورت لحظه‌ای انجام می‌شود. البته به‌دلیل افزایش تقاضا برای صدور شناسنامه جدید، این کار ممکن است با تأخیری حداکثر ۱۵روزه هم مواجه شود.

۴- هزینه تعویض شناسنامه امسال ۵۰هزار تومان است. حالا اگر شناسنامه جدید دوباره گم شود، برای صدور شناسنامه جدید ۱۰۰‌هزار تومان از شما می‌گیرند و اگر برای سومین بار برای صدور شناسنامه جدید دست‌به‌کار شوید، این دفعه هزینه پرداختی ۱۵۰‌هزار تومان می‌شود. از مرحله سوم به بعد، هزینه صدور شناسنامه ۳۵۰‌هزار تومان محاسبه می‌شود.

دیگر خبرها

  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • برای تعویض شناسنامه با چه مدارکی به کجا مراجعه کنیم؟
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟