Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی تهران گفت: در حال حاضر که بازار لوازم خانگی ثبات پیدا کرده و بازار رقابتی شده است زمان مناسبی برای درج قیمت تولید کننده بر روی کالای لوازم خانگی نیست.

اکبر پازوکی در گفت‌وگو با میزان،  در خصوص ابلاغ دستورالعمل درج قیمت تولید کننده بر روی برخی اقلام لوازم خانگی، گفت: قیمت گذاری لوازم خانگی از سال ۶۶ بوده ولی متاسفانه از سال ۹۷ تا ۱۴۰۰ به دلیل برخی عوامل در تامین مواد اولیه و قیمت ارز قیمت لوازم خانگی از طرف تولید کننده در لیست سه ستونه ای که شامل قیمت درب کارخانه، قیمت عمده فروشی و قیمت مصرف کننده است درج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درحال حاضر مصرف کنندگان و فروشندگان لوازم خانگی می‌توانند از طریق سامانه ۱۲۴ از قیمت لوازم خانگی مطلع شوند و فروشندگان حق ندارند قیمت کالا را برای مصرف کننده افزایش دهند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی تهران بیان کرد: به دلیل اینکه قیمت مواد اولیه و ارز ثابت نیست قیمت‌گذاری لوازم خانگی نیز که طی چهار سال گذشته انجام نشده است.

پازوکی اظهار کرد: در حال حاضر که بازار لوازم خانگی ثبات پیدا کرده است سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرده که قیمت گذاری باید روی کالای لوازم خانگی درج شود.

وی در ادامه گفت: معتقدم اگر همانند گذشته لیست ستون ای برای کالاهای لوازم خانگی در نظر گرفته شود دیگر نیاز نیست قیمت تولید کننده لوازم خانگی بر روی کالا درج شود از طرفی تولیدات لوازم خانگی همانند کالاهای اساسی نیست که تاریخ مصرف داشته باشد.

پازوکی عنوان کرد: زمانی که کالا لوازم خانگی از کارخانه به انبار انتقال پیدا می‌کند و سپس به انبار فروشگاه دار فرستاده می شود با تاخیر زمان به دست مصرف‌کننده می‌رسد بنابراین فاصله بین تولید تا عرضه باعث می شود قیمت مواد اولیه نیز تغییر پیدا کند به طوری که تولید کننده فروشنده و بنکدار نمی‌تواند کالای لوازم خانگی را به قیمت درج شده بر روی کالا بفروشد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر که بازار لوازم خانگی ثبات پیدا کرده و بازار رقابتی شده است بین تولیدکنندگان در کیفیت کالا و خدمات رقابت شدیدتری به وجود آمده است  بنابراین زمان مناسب برای درج قیمت تولید کننده بر روی کالای لوازم خانگی نیست.

 

 

بیشتر بخوانید: مخالفت انجمن صنایع لوازم‌خانگی با درج قیمت بر روی کالا/ قیمت‌ها در مراکز عرضه در معرض دید خریداران قرار گیرد

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی لوازم خانگی درج قیمت تولید کنندگان مصرف کنندگان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی لوازم خانگی درج قیمت تولید کنندگان مصرف کنندگان کالای لوازم خانگی بازار لوازم خانگی قیمت تولید کننده درج قیمت تولید کننده بر روی بر روی کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۸۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی

ایسنا/آذربایجان غربی معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در استان طی فروردین سال جاری خبر داد.

ایرج مرندی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:  ۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق  انجام و منجر به  تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه امسال شده است. 

وی افزود: در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته شاهد رشد ۱۴۶ درصدی هستیم. 

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت استان خاطرنشان کرد: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالاهای کشفی بود.

مرندی اظهار کرد: در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود، شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است