Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا، نشریه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشار این خبر نوشت: دو مامور پلیس که به درخواست کمک  به محله هارلم شهر نیویورک اعزام شده بودند در پی تیراندازی یک فرد مسلح، یکی از آنان کشته  و پلیس دیگر  به شدت زخمی شد.

نیویورک تایمز افزود: «اریک آدامز» شهردار شهر نیویورک در واکنش به این حادثه تیراندازی گفت؛ «نیویورک مورد حمله قرار گرفت».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره پلیس نیویورک دراین باره اعلام کرد: این حادثه تیراندازی در ساختمانی واقع در محله هارلم   شهر نیویورک و بنا بر تماس با پلیس رخ داد، فرد ضارب که ۴۷ ساله بود از سوی دیگر نیروهای پلیس مورد اصابت گلوله قرار گرفت  و به  شدت مجروح شد.

آمریکا دارای بالاترین آمار حوادث کشتار جمعی در جهان

درحال نیویورک تایمز خبر کشته و مجروح شدن دو نیروی پلیس در شهر نیویورک را منتشر کرد که شبکه خبری  سی ان ان در گزارش ۶ آذر ماه درباره جنایت با سلاح گرم در آمریکا نوشت: نیمی از کشورهای توسعه یافته جهان حداقل یک مورد تیراندازی کشتار جمعی بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۹ داشته اند و دیگر کشورهای جهان نیز طی ۲۲ سال گذشته بیش از هشت مورد را شاهد بوده اند، اما آمریکا طی این مدت شاهد ۱۰۰ مورد کشتار جمعی با سلاح گرم بوده که دوهزار کشته و مجروح برجای گذاشته است.

برای هر ۱۰۰ آمریکایی ۱۲۰ قبضه سلاح وجود دارد

سی ان ان در گزارش اختصاصی خود دراین زمینه افزود: آمریکا تنها کشور در جهان است که شمار اسلحه در آن از شمار افراد بیشتر است. بنابر داده های  موسسه سوئیسی «اسمال آرمز سُروی» (Small Arms Survey (SAS)) در ازای هر یکصد شهروند آمریکایی ۱۲۰ قبضه سلاح وجود دارد.

آمریکایی ها مالک ۳۹۳ میلیون قبضه سلاح

سی ان ان درادامه گزارش خود نوشته بود: شمار دقیق سلاح هایی که دراختیار شهروندان آمریکایی قرار دارد به خاطر عواملی مانند، فروش غیرقانونی و سلاح های ثبت نشده، مشخص نیست اما  بنابر داده های «اسمال آرمز سُروی» برآورد می شود که آمریکایی ها از ۸۵۷ میلیون قبضه سلاح قابل دسترس برای افراد غیر نظامی در جهان، ۳۹۳ میلیون قبضه از این سلاح ها را دراختیار دارند.

پایتخت آمریکا شاهد ۲۲۷ مورد قتل در سال ۲۰۲۱

واشنگتن تایمز دیگر نشریه آمریکایی نیز در خصوص تیراندازهای مرگبار در آمریکا در مورخ ۱۲ دی ماه نوشته بود: خشونت با سلاح گرم در واشنگتن دی. سی و مناطق اطراف آن در سال ۲۰۲۱به شدت افزایش یافت، بطوری که در  پایتخت آمریکا در مجموع ۲۲۷ نفر با سلاح گرم به قتل رسیدند که این آمار نسبت به سال ۲۰۲۰ میلادی  که ۱۹۸ موردقتل بود، ۱۵درصد افزایش داشت.

به گزارش ایرنا، تیراندازی های مرگبار در آمریکا همچون سریالی ادامه دارد و پدیده ای معمول و رایج دراین کشور که مسلح ترین ملت جهان را دارد، بدل گشته است.

**۱۳۰۲**

برچسب‌ها نیویورک سلاح گرم ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیویورک سلاح گرم ایالات متحده آمریکا نیویورک سلاح گرم ایالات متحده آمریکا شهر نیویورک سلاح گرم قبضه سلاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه نیویورک

با مداخله پلیس نیویورک در تظاهرات دانشجویی حامیان فلسطین، ۱۳ نفر در دانشگاه نیویورک و ۴۳ نفر در «مدرسه جدید» بازداشت شدند.

به گزارش ایرنا، تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین از زمان شروع در ۱۸ آوریل (۳۰ فروردین) دست‌کم در ۴۰ پردیس از دانشگاه‌های مختلف آمریکا منجربه دستگیری حدود ۲ هزار و ۲۰۰ نفر تا این لحظه شده است.

در ادامه این ناآرامی‌ها، پلیس نیویورک با درخواست شهردار این شهر برای متفرق کردن «اجتماعات غیرقانونی در زمین‌های دانشگاه» وارد عمل شد و ۱۳ معترض را در دانشگاه نیویورک و ۴۳ نفر دیگر را در پردیس «مدرسه جدید» دستگیر کرد.

پلیس در واکنش به اصرار گاردین و دیگر رسانه‌ها برای توضیح درباره هویت معترضان، مدعی شد که حدود ۲۹ درصد از معترضان و ۶۰ درصد دستگیرشدگان «مربوط به دانشگاه» نبوده‌اند، اما توضیحی درباره منظور خود از «ارتباط با دانشگاه» ارائه نکرد.

روز گذشته نیز پلیس با هجوم به پردیس جنوبی دانشگاه کالیفرنیا (UCLA) دست‌کم۲۰۰ نفر را بازداشت کرد.

دانشجویان آمریکایی دانشگاه‌های مختلف آمریکا طی چند هفته اخیر با برگزاری تظاهرات دانشجویی خواستار برقراری آتش‌بس کامل در غزه و پایان دادن به سرمایه‌گذاری دانشگاه‌های خود در شرکت‌های حامی اسرائیل شده‌اند.

اگرچه رژیم اسرائیل این جنبش دانشجویی را «یهودستیزانه» می‌خواند، اما برگزارکنندگان این جنبش که در میان آنها افراد یهودی حضور دارند، این اتهام را رد و تصریح می‌کنند که حرکت آنها درخواستی صلح‌آمیز برای حمایت از فلسطین است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • ۴ کشته و زخمی طی تیراندازی در شمال شرق پاریس
  • ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه نیویورک
  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • فیلم/روایت استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا از لحظات دستگیری‌اش به دست پلیس نیویورک
  • یورش پلیس آمریکا برای سرکوب و بازداشت دانشجویان دانشگاه لس‌ آنجلس
  • ۲ کشته و ۲ مجروح در برخورد زانتیا با پژو در فارس
  • حمایت دانشگاه از غزه/ ۱۸ دانشجوی دیگر در آمریکا بازداشت شدند
  • هجوم پلیس نیویورک به دانشگاه کلمبیا و بازداشت حدود ۳۰۰ دانشجو