Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان پیشکسوت سینما گفت: امروز و در قرن جدید باید مخاطب را با مفاهیم مدرن انقلابی روبرو کنیم، به این منظور که امروز سینمای انقلاب باید در بر دارنده سینمای مقاومت در منطقه، سینمای سیاست روز و همچنین باز تولید درست آثار دفاع مقدس و شناساندن چهره های گمنام تاریخ انقلاب اسلامی به مخاطب باشد.

انسیه شاه‌حسینی در گفت‌وگو با میزان، پیرامون لزوم حضور پررنگ مضامین انقلابی در جشنواره فیلم فجر گفت: جشنواره فیلم فجر به بهانه دهه فجر انقلاب اسلامی ایران به وجود آمده است، پس انتظار زیادی نیست اگر بخواهیم در هر سال برگزاری این جشنواره آثاری با مفاهیم انقلابی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در همی راستا ادامه داد: البته هنرمند باید باهوش و به روز باشد، زیرا امروز و در قرن جدید باید مخاطب را با مفاهیم مدرن انقلابی روبرو کنیم، به این منظور که امروز سینمای انقلاب باید در بر دارنده سینمای مقاومت در منطقه، سینمای سیاست روز و همچنین باز تولید درست آثار دفاع مقدس و شناساندن چهره های گمنام تاریخ انقلاب اسلامی به مخاطب باشد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

این کارگردان پیشکسوت سینما در همین رابطه افزود: البته سینماگر باید بداند که در این مسیر بدون شک باید از شعارزدگی فاصله گرفت، مخاطب به دنبال تماشای مستند سیاسی و شعاری نیست، بلکه ما باید سینما به مفهوم دراماتیک آن را به مخاطبان عرضه کنیم. 

وی درباره چهلمین دوره از جشنواره فیلم فجر اضافه کرد: خوشبختانه امسال شاهد آن هستیم که موضوعات و مفاهیم مرتبط با انقلاب اسلامی ایران و دفاع مقدس به خوبی در آثار دیده می‌شوند، وجود آثار تاریخ معاصر، دفاع مقدس و همچنین آثاری مرتبط با شهدای هسته‌ای نشان دهنده توجه ویژه این دوره از جشنواره فیلم فجر به موضوعات انقلابی است. 

این کارگردان سینما درباره جوانگرایی در جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: از طرفی به نظر من جشنواره فیلم فجر امسال قابل اعتنا و همچنین امیدوارکننده تر از سالهای گذشته است، زیرا این جشنواره با برنامه ریزی درستی به تلفیق باتجربه‌ها و جوانان پرداخته است، از سویی حضور کارگردانان جوان نسبت به گذشته بسیار پررنگ تر شده است.

وی در همین رابطه ادامه داد: به نظر من بها و میدان دادن به کارگردانان جوان و همچنین پرداختن به موضوعاتی مرتبط با مفهوم اصلی انقلاب اسلامی نشان دهنده ریسک پذیری بالای دبیرخانه جشنواره فیلم فجر در دوره چهلم است، این جشنواره نشان داده که می‌خواهد با ارزش نهادن به نسل جوان فرصت رقابت عادلانه آنها با پیشکسوتان را فراهم آورد. 

شاه حسینی درباره آخرین وضعیت ساخت فیلم خود به نام «به کودکان شلیک نکنید» اضافه کرد: به امید خدا با تلاشهایی جدی در صدد هستم تا بالاخره این فیلم را طی سال آینده جلوی دوربین ببرم، مشکل اصلی ما برای تولید این فیلم جذب سرمایه است، متاسفانه در بخش تهیه کنندگی سینما به سمت گیشه رفته و از آثاری که موضوعیت دارند حمایت نمی کند. 

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: تهیه کنندگان و اسپانسرهای سینما صرفا به آثاری می پردازند که در گیشه موفق بوده و بتواند سرمایه آنها را برگرداند، در صورتی وظیفه اصلی سینما این نیست، سینما عنصر مهم و فرهنگساز جامعه است، به نظر من باید به جای نگاه صرفا تجاری به سینما به مقوله پیام رسانی آن نیز توجه شود، شک نکنید اگر تهیه کنندگان به آثار ارزشی بها دهند این آثار توسط مخاطبان هم به خوبی دیده شده و فروش قابل توجهی هم خواهند داشت. 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران جشنواره فیلم فجر انقلاب اسلامی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان

نوزدهمین «شب کارگردان» با تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر کشور؛ ژاله علو، علیرضا کوشک‌جلالی و علی شمس برگزار می‌شود و تندیس انجمن کارگردانان تئاتر به آنان اهدا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، این برنامه به کوشش انجمن صنفی کارگردانان تئاتر ایران، روز یکشنبه ۹ ادریبهشت ماه و از ساعت ۱۷ در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد و در کنار اهدای مدالیوم به اکبر زنجانپور، از سه چهره نامبرده نیز تقدیر می‌شود.

بر اساس این گزارش، ژاله علو سال ۱۳۰۶ در محله سنگلج و در خانواده‌ای زاده شد که فرهنگ برایشان اهمیت داشت. پدرش گرچه ارتشی بود ولی ذوق هنری داشت و علاقه‌مند بود دخترش با ادبیات کشور آشنا شود. به همین دلیل از هفت سالگی با شروع مدرسه کتاب حافظ، سعدی و شاهنامه برایش می‌خواند و او را تشویق می‌کرد تا با اشعار بزرگان کشور آشنا شود.

علو درس و مشق را در دبستان «نواختران» در خیابان شاهپور آغاز کرد و دوره متوسطه را در مدرسه «خسرو خاور» گذارند. مدتی به دانشسرای مقدماتی رفت و به دلیل علاقه به کار هنری، هنرستان هنرپیشگی  را انتخاب کرد. در هنرستان هنرپیشگی نزد استادان بزرگی مانند هایک گاراگاش، دکتر نامدار که استاد فن بیان بود و خانمی سوییسی که استاد بدن و حرکت بود، مشغول نوآموزی شد. در همین هنرستان با چهره‌هایی همانند محمد نوری، معز دیوان فکری و ... هم شاگردی شد و اولین حضور روی صحنه تئاتر را تجربه کرد. او از دانشسرای مقدماتی مستقیما وارد رادیو شد و سال‌ها در این رسانه فعالیت کرد.

و حالا انجمن کارگردانان تندیس و لوح تقدیر خود را به پاس سال‌ها تلاش و هنرآفرینی در حوزه کارگردانی تئاتر رادیویی به استاد ژاله علو تقدیم می‌کند.

علیرضا کوشک‌جلالی، کارگردان و مدرس تئاتر، دیگر هنرمندی است که فردا مورد تقدیر قرار می‌گیرد. او گرچه مقیم آلمان است اما همواره در تئاتر ایران حضوری تاثیرگذار داشته و علاوه بر کارگردانی نمایش‌های مختلف، در بسیاری از شهرهای کشور نیز هنرجویان را اموزش داده و با آنان آثار نمایشی مختلفی را اجرا کرده است. تماشاگران تئاتر از اجرای نمایش‌های «موسیو ابراهیم» و «خدای کشتار» او خاطراتی به یادماندنی دارند.

بر همین اساسا، انجمن کارگردانان به پاس تلاش‌های فراوان در حوزه آموزش تئاتر و کارگردانی از علیرضا کوشک جلالی تقدیر می‌کند.

اما علی شمس، دیگر کارگردانی است که مورد تقدیر قرار می‌گیرد. او علاوه بر کارگردانی نمایش‌های گوناگون همچون «احتمالات»، «داستان‌های میان رودان»، «قلعه انسانات»، «وقتی خروس غلط می‌خواند»، «شب دشنه‌های بلند»، «مخاطب خاص»، «اگر شبی از شب‌های تهران، مسافری...» و ...، در زمینه تئوری و ترجمه آثار نمایشی نیز پرتلاش است و در سال‌های اخیر، بسیاری از آثار معتبر نمایشی جهان زیر نظر او منتشر شده‌اند. انجمن کارگردانان به پاس تلاش‌های اجتماعی در حوزه تئاتر لوح تقدیر خود را به علی شمس اهدا خواهد کرد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • نگاه به سینما جدی نیست/ بررسی پیدایش هالیوود در مستند «پشت صحنه»