Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزگاری نام طلاق به دلیل قبحش بر زبان‌ها جاری نمی شد اما امروز برای علنی شدن آن با برپایی یک دورهمی جشنی تحت عنوان "جشن طلاق" یا "جشن رهایی" برگزار می‌شود که سوغات شوم فرهنگ غرب به خانواده‌های ایرانی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، تمام فامیل و دوستان و آشنایان دور هم جمع می شوند تا در مراسم جشن شرکت کنند اما اینبار موضوع کلا فرق دارد؛ ماجرا آغاز پیوند یک زندگی مشترک نه؛ پایان یک زندگی است که با دورهم نشینی به نظاره می‌نشینند و در "جشن طلاق" یا "جشن رهایی"، شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 تلخ ترین و تاسف آورترین جشنی که مدت هاست در بین برخی خانواده ها رواج یافته و مثل یک بختگ در فرهنگ اصیل ایرانی در حال گسترش است.

یادش بخیر تا همین چند سال پیش که پای فضای مجازی به کانون گرم خانواده ها باز نشده بود صفا و صمیمت پررنگی بین اعضا حکمفرما بود اگر خانواده ای قصد جدایی از همسر را داشت تمام سعی و تلاش بر مخفی ماندن موضوع انجام می شد اما اکنون؛ در پی آگاهی نداشتن از عواقب این تکنولوژی و نبود سواد رسانه ای کافی و وافی در جامعه اعضای خانواده با هم غریبه شدند و افراد ناشناخته در دنیای مجازی، حقیقی؛ و البته عاملی در جدایی اعضای و در نتیجه فروپاشی بسیاری از خانواده ها شد.

شاید برای همین عادی شدن تعداد طلاق‌ها است که مدتی هاست یک جشن به جشن‌های دیگر اضافه شده؛ جشنی که برای تمام شدن یک زندگی برگزار می‌شود.

جشن طلاق در کشورهای اروپایی و آمریکایی مراسمی است که برای اعلام پایان یافتن یک ازدواج برپا می‌شود و بیان‌کننده مجرد شدن دوباره برگزار‌کننده مراسم است.  این مراسم به شیوه‌های گوناگون برگزار می‌شود، یک یا هر دو طرف می‌توانند در مراسم حضور داشته باشند. در این مراسم کیک طلاق، تابوت حلقه ازدواج، و حلقه‌های طلاق بریده، یا شکسته‌شده وجود دارد. اما برگزاری این جشن فقط محدود به کشورهای غربی نیست. در کشورهایی مانند ژاپن هم برگزاری جشن طلاق رواج دارد.  در این مراسم و در ژاپن زن با پوشیدن لباس ویژه جشن طلاق به همراه همسرش با شکستن حلقه ازدواج خود، به پیوند زناشویی خاتمه می‌دهد و در پایان مراسم هم از میهمانان پذیرایی می‌شود.

جشن طلاق یا جشن رهایی برگرفته از فرهنگ غرب است

مهسا کریمی، کارشناس ارشد روانشناسی در اینباره بیان کرد: برخی از زوجین به دلیل فرار از فشارهای بعد از طلاق به جشن رهایی روی آورده فارق از اینکه نمی توان رنج‌ وارد شده را از ذهن و یاد پاک کرد.

وی با بیان اینکه جشن طلاق یا جشن رهایی برگرفته از فرهنگ غرب است، افزود: اگر متولیان فرهنگی و آموزشی در مسیر مناسب و صحیح فعالیت‌های مختلف خود را پیش ببرند، جشن‌های نوظهور و خاص در سطح جامعه برگزار نمی‌شوند.

به گفته وی، پدیده طلاق به خودی خود شوم است حال اگر بخواهیم برای آن جشن نیز برگزار کنیم بار منفی آن بر روحیه افراد تاثیر می‌گذارد

این روانشناس ادامه داد: متاسفانه امروز بسیاری از زوج‎ها بی‌صبرانه منتظر اعلام پایان زندگی مشترک خود هستند، این در حالیست که یکی از اهداف دشمن از بین بردن بنیان خانواده ها بوده و این فرهنگ غلط امروز در جامعه ریشه دوانده و متولیان امر باید به دنبال راهکاری برای آن باشند.

طلاق؛ مبغوض ترین حلال

در همین رابطه حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه سراوان به خبرنگار ما گفت:  اگر کسی در دینداری؛ خدا و دین الهی که توسط نبی مکرم اسلام به بشریت هدیه شد در باب زندگی عبادی و بندگی کردن خالق خود و هم در بعد اجتماعی را مد نظر قرار دهد یقینا خیرات و برکات این نعمت الهی که دین اسلام است را مشاهده می کند.

وی افزود: اگر انسان بخواهد پاک زندگی کند و در مسیر خیرات و برکات قرار گیرد باید امر الهی را مورد توجه قرار دهد و زیر چتر پروردگار عالم  پیروی از منویات دین مبین اسلام را داشته باشد.

امام جمعه سراوان با بیان اینکه در زمینه استحکام در خانواده همواره در دین مبین اسلام و هم در کتاب آسمانی قرآن تاکیدات فراوانی شده است، ادامه داد: پیوند زناشویی در شریعت مقدماتی دارد که خانواده تشکیل می شود بر اساس قالب دین باید به این مسئله توجه شود که زندگی پویا تر و مستحکم می شود.

حجت الاسلام و المسلمین بامری خاطر نشان کرد: اگر در این امر مقدس بی دقت صورت گیرد منجر به سردی و جدایی می شود که یکی از مبغوض ترین حلال طلاق و جدایی زن و مرد از نگاه اسلام است.

تلاش غرب برای از بین بردن بنیان خانواده ها

وی تصریح کرد: اگر طلاق، این امر غیر پسندیده تبدیل به مسئله شیرین و ساده تلقی و با نگاه نادرست غربی مباح و پسندیده مطرح شود از چارچوب نگاه اسلامی خارج می شود.

امام جمعه سراوان بیان کرد: اگر اهمیت استحکام خانواده در جامعه کمرنگ و سست شود جدایی و طلاق مسئله عادی می شود که مورد تایید اسلام نیست. 

حجت الاسلام و المسلمین بامری اضافه کرد: غرب در تلاش است تا از چارچوب مسلمانی خارج شویم، سعی در عادی انگاری بعضی از مباحثی که اسلام با شرایطی اجازه داده  دارد تا آنها را به یک مسئله بی ارزش و مباح تبلیغ کند
و موضوع طلاق را همتراز عقد شیرین جلوه دهد تا از این طریق بنیان خانواده های اسلامی را سست کند.

وی خاطر نشان کرد: اگر ارزش ها و آرمان های دین مبین اسلام میان مسلمانان کمرنک شود بدون شک دچار مشکل خواهیم شد که نمونه بارز آن متزلزل شدن بنیان خانواده در جوامع اسلامی است که باید در این زمینه هوشیار باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بنیان خانواده خانواده ها جشن رهایی فرهنگ غرب جشن طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۸۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار قیدری صبح سه شنبه در دیدار با خانواده شهید مسعود مهدیزاده اظهار داشت: تاریخ اسلام، حیات و جاودانگی خویش را مرهون خون عزیزترین و شجاع ترین مردان و زنانی می داند که با نثار خون خویش نهال اسلام را آبیاری کرده و در راستای دین و ایمان با الهام از سیره نبوی و با الگو گیری از حماسه ی ماندگار عاشورا چراغ راه ما و آیندگان شده اند.

جانشین سپاه ناحیه شبستر، همدلی با خانواده شهداء را وظیفه تک تک مسئولان عنوان کرد و تصریح نمود: در جامعه انسانی ما خانواده شهداء دارای ارج و قرب فراوانی هستند، بطوریکه پدران و مادران، برادران و خوهرانی که نشانه جاودان از ایثار شهداء هستند به یادگار داریم.

وی با اشاره به اینکه آرامش و امنیت کنونی حاصل رشادت ها و ایثارگریهای شهداء است اضافه کرد: وظیفه ماست تا ضمن ادای احترام به پیشگاه شهدای عزیز مراتب سپاس و قدردانی خویش را به خاطر صبر و بردباری و همکاری و همراهی خانواده شهداء که چشمه های فروزان معرفت و قله های صبر و بردباری هستند اعلام نماییم.

وی خانواده شهداء را به عنوان بوستانی خواند که چنین گل های خوشبو را در دامان خویش تربیت کرده اند.

شهید مسعود مهدیزاده متولد ۱۳۴۱، از شهدای جنگ تحمیلی و در عملیات فتح المبین سال ۱۳۶۱ در دشت عباس به شهادت رسیده بود از مقام و منزلت خانواده این شهید والا مقام با حضور روسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرمانده حوزه کارگری و کارمندی تقدیر شد.

کد خبر 6092984

دیگر خبرها

  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • اجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس چه بود؟
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس؛ ازدواج با دختر ایرانی