Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس صندوق بین‌المللی پول، طی اظهاراتی پیش بینی کرد که سال ۲۰۲۲ برای اقتصاد جهانی دشوارتر از سال ۲۰۲۰ خواهد بود، چرا که شرایط کشورها به شدت متفاوت شده است.

 به نقل از نشنال نیوز، کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بین‌المللی پول، طی اظهاراتی روز جمعه اعلام کرد که سال 2022 برای اقتصاد جهانی دشوارتر از سال 2020 خواهد بود، چرا که شرایط کشورها به شدت متفاوت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جورجیوا خطاب به نمایندگان شرکت کننده در مجمع جهانی اقتصاد که به شکل مجازی برگزار شد، گفت که کشورها باید در رویکرد خود نسبت به چالش های پیش رو انعطاف پذیر باشند و داده ها را ملاک تصمیمات خود قرار دهند، چرا که اقتصادهای سراسر جهان با تورم بالا، ادامه بحران کووید-19 و در نتیجه اختلال زنجیره تامین و بدهی بالا دست و پنجه نرم می کنند.

جورجیوا در طی نشست مجازی مجمع جهانی اقتصاد گفت: 2022 مانند عبور از یک مسیر پر مانع است، با تمام خطرات ناشی از تورم، تداوم (بحران) کووید و سطوح بالای بدهی.

 

وی افزود: سیاست همه‌گیری (کرونا) همچنان یک سیاست اقتصادی برتر برای سال 2022 باقی می‌ماند. تا زمانی که در سراسر جهان حفاظت ایجاد نکنیم، همچنان شاهد اختلال خواهیم بود و آینده آن‌طور که می‌خواهیم روشن نخواهد بود، بنابراین، باید بدانیم که جهان مجبور است میلیاردها دلار برای مهار کووید هزینه کند تا در نتیجه تریلیون ها دلار از تولید به دست آورد.

جورجیوا در حالی که پیش بینی کرد بهبود اقتصاد جهانی در سال 2022 ادامه خواهد یافت، تأکید کرد که به دلیل افزایش موارد ابتلا به کووید-19، علاوه بر "تورم بسیار پایدارتر از پیش بینی شده" و سطوح بی سابقه بدهی، سرعت این روند کاهش می‌یابد.

بدهی جهانی در سال 2020 به 226 تریلیون دلار افزایش یافت که بزرگترین میزان افزایش بدهی 12 ماهه از زمان جنگ جهانی دوم محسوب می‌شود، چرا که همه گیری کرونا اقتصاد جهان را در عمیق ترین رکود خود از دهه 1930 فرو برده است.

وی همچنین تأکید کرد که صندوق بین‌المللی پول باید بداند که چرا در برخی کشورها تورم با هر رویکردی که برای مقابله با آن نه تنها از سوی بانک‌های مرکزی بلکه سیاست‌گذاران اتخاذ می‌شود، نسبت به سایر کشورها ماندگارتر است.

تورم در ایالات متحده در دسامبر نسبت به سال گذشته به 7 درصد رسید که بالاترین نرخ تورم از سال 1982 محسوب می شود و آخرین شواهد نشان می دهد که افزایش هزینه های غذا، اجاره و سایر مایحتاج فشارهای مالی بر خانوارهای آمریکایی را تشدید کرده است.

در بریتانیا، در حالی که این کشور در بحبوحه افزایش قیمت حامل‌های انرژی و مالیات‌، وارد بحران هزینه‌های زندگی برای خانوارهای بریتانیایی می‌شود، تصویر به همان اندازه تیره و تار است. نرخ تورم در این کشور طی ماه دسامبر به 5.4 درصد رسید که بالاترین نرخ از سال 1992 محسوب می‌شود.

 تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صندوق بین المللی پول اقتصاد جهان سال 2022

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۰۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش به ۸۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تنش‌های خاورمیانه قیمت نفت را افزایش داده، اما بالا رفتن ارزش دلار و نرخ تورم در آمریکا احتمال کاهش زود هنگام نرخ بهره را پایین آورده و مانع بالا رفتن بیش از حد قیمت نفت شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با 49 سنت معادل 0.55 درصد افزایش به 89 دلار و 50 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 28 سنت معادل 0.34 درصد افزایش، 83 دلار و 85 سنت معامله می‌شود.
نگرانی در مورد عرضه نفت در ادامه تنش‌های خاورمیانه از قیمت آن حمایت می‌کند.
بنجامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت هرگونه حکمی از سوی دیوان کیفری بین المللی که در حال تحقیق در مورد حمله هفتم اکتبر حماس به رژیم صهیونیستی و حمله این رژیم به غزه است، هیچ تاثیری بر اقدامات این رژیم ندارد اما می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.

ابراز امیدواری وزیر نفت برای آغاز صادرات گاز به پاکستانجهش واردات نفت چین از روسیه

رژیم صهیونیستی حمله به رفح را در روز پنج شنبه و علی رغم هشدار متحدانش در مورد تلفات بالا در این منطقه آغاز کرد.
تحلیلگران عقیده دارند این عوامل ژئوپلیتیکی تاثیر تورم بالا را خنثی کرده و از قیمت نفت حمایت می‌کند.
اطلاعات اقتصادی آمریکا که در روز گذشته منتشر شد نشان داد تورم در این کشور در 12 ماه منتهی به ماه مارس، 2.7 درصد افزایش داشته که بالاتر از هدف بانک مرکزی این کشور است.
انتظار می‌رود  فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در اجلاس خود در هفته آینده ثابت نگه دارد.
این اطلاعات اقتصادی نشان می‌دهد نباید به این زودی‌ها منتظر پایین آمدن نرخ بهره بود.
در این بین، ارزش دلار به بالاترین رقم در برابر ین طی 34 سال گذشته رسیده که یکی از دلایل آن بالا رفتن نرخ تورم بوده است.
از طرف دیگر، هیثم القیس، دبیرکل اوپک گفت پایان نفت به این زودی‌ها فرا نمی‌رسد. سرعت تقاضا برای انرژی تا حدی است که انرژی‌های جایگزین نمی‌توانند جای نفت را بگیرند. بنابراین تمرکز باید بر کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای باشد نه استفاده از نفت.
انتهای پیام/51

دیگر خبرها

  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • حضور مقامات بین‌المللی در ریاض برای گفتگو پیرامون غزه
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی