Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دریافتی ایرنا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد جواد عسکری در نشست با رئیس و مدیران بخش کشاورزی که با حضور نماینده ولی فقیه در استان فارس برگزار شد، افزود: خرید تضمینی همه محصولات کشاورزی و با اولویت محصولات استراتژیک در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه امنیت غذایی به امنیت ملی گره خورده است،گفت: مشکلات عدیده‌ای به طور خاص بروکراسی اداری به ما اجازه دستیابی به تولید مطلوب نمی دهد بنابراین نقشه راه برای حل مسائل کشاورزی تعریف و از مزرعه تا سفره در این طرح دیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسکری با بیان اینکه به منظور تدوین "طرح امنیت غذایی" به مدت ۶ ماه با نخبگان بخش کشاورزی، اهل فن، محققین، مروجین و کشاورزان پیشرو مذاکره شد، ابراز کرد: این طرح  متشکل از  ۱۵ ماده و در برگیرنده ایرادات بخش کشاورزی است.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با اجرایی شدن این طرح، تولید کننده بدون دغدغه و با خیال راحت تولید و مصرف کننده با قیمت ثابت محصول مورد علاقه اش را خریداری می کند و بهره برداران بخش کشاورزی نیز صنایع تبدیلی و صادرات را دنبال می کنند.

وی افزود: برای اولین بار در کشور این اتفاقات افتاده و به زودی عملیاتی و اجرایی خواهد شد و کشاورزی ما از این فضای بی‌برنامگی قطع به یقین بیرون خواهد آمد.

تشکیل شورای قیمت‌گذاری و حمایت از بخش کشاورزی و تولید موضوع دیگری بود که عسکری به آن گریز زد و در ادامه یادآور شد که از قبل از انقلاب تا الان در بحث قیمت محصولات کشاورزی، "شورای اقتصاد" با نگاهی از بالا به پایین اظهار نظر می کرد اما شورای قیمت‌گذاری متشکل است از وزیر جهاد کشاورزی، وزیر اقتصاد، معاون رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، شش نفر از نخبگان و تشکل های بخش کشاورزی و دو نفر از همکاران ما که ناظرهستند ولی حق رای ندارند بنابراین در این شورا تولید کننده تصمیم می گیرد و نگاه از پایین به بالا است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  از مشکلات و معضلات جدی ما در بخش کشاورزی به طور خاص، حضور و وجود دلال‌ها و واسطه‌ ها است، اظهار کرد: اگر طرح امنیت غذایی اجرایی شود، شورای قیمت‌گذاری به وظیفه خود عمل کند و خرید تضمینی لحاظ شود به یقین دلال‌ها و واسطه‌گران حذف خواهند شد.

قابلیت تولید ۲۱ میلیون تن نهاده‌ دامی در کشور وجود دارد

عسکری به نیاز ۲۱ میلیون تنی نهاده‌ دامی کشور اشاره و بیان کرد: اگر نگاه به درون داشته باشیم ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها ما برای تولید این میزان نهاده وجود دارد اما متاسفانه نگاه دولت های گذشته به واردات بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه تولید محصولات کشاورزی به طور خاص نهاده‌ها، اولویت ما تولید جو ، ذرت و سویای مورد نیاز کشور و صادرات این محصولات نیز است.

برچسب‌ها دلالان کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی کشاورزی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دلالان کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی کشاورزی دلالان کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی کشاورزی فارس بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۶۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

آنگونه که تسنیم روایت کرده، وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازاتها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900951

دیگر خبرها

  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید