Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@09:19:59 GMT

افزایش ۸ درصدی صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۰۸۲۱۷

افزایش ۸ درصدی صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف

ایسنا/مرکزی رییس مرکز توسعه شوراهای حل اختلاف کشور از افزایش ۸ درصدی میزان صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

حجت الاسلام هادی صادقی یکشنبه سوم بهمن ماه در حاشیه برگزاری همایش صبر، تجلیل از فعالان و منتخبین شوراهای حل اختلاف و نیکوکاران عرصه صلح و سازش در اراک در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به عضویت ۳۲ هزار عضو شورای حل اختلاف در حدود هفت هزار شعبه سراسر کشور اظهار کرد: از این تعداد ۲۳ هزار نفر در شعب شهری و ۹ هزار نفر در شعب روستایی فعالیت دارند، شامل اعضاء، کارکنان دفاتر، ستادی و شعب اجرای احکام هستند و در بخش‌های مختلف فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: شوراهای حل اختلاف در سراسر کشور طی سال گذشته به چهار میلیون و ۴۰۰ هزار پرونده رسیدگی کردند و در سال‌جاری پیش بینی می‌شود که این میزان به پنج میلیون پرونده افزایش یابد و حدود ۴۶ درصد پرونده‌های ورودی به دستگاه قضائی در شوراهای حل اختلاف رسیدگی و حل و فصل می‌شود.

صادقی با اشاره به اینکه حدود ۳۲ درصد پرونده‌های وارده به شورای حل اختلاف در سال گذشته به سازش ختم شده است، افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته امسال میزان پرونده‌هایی که ختم به صلح و سازش شده به مرز ۴۰ درصد رسیده است که رشد حدود هشت درصدی داشته و امیدواریم این روند همچنان پیدا کند و به افزون بر ۴۰ درصد برسد.

وی تصریح کرد: افزایش میزان سازش پرونده های مطرح شده در شوراهای حل اختلاف تا ۵۰ درصد برای سال آینده هدفگذاری شده است و امیدواریم بتوانیم با کمک همکاران و ظرفیت مردمی این هدف محقق شود و یکی از این ظرفیت ها ستادهای صبر و صلح یاران در سراسر کشور است و همه مردمی که نیات خیرخواهانه دارند می توانند در قالب همکاری با ستاد صبر میزان صلح و سازش را در جامعه افزایش دهند.

صادقی افزود: ستادهای صبر در هر استانی زیر نظر رئیس کل دادگستری و با تصدی‌گری معاونت توسعه حل اختلاف استان تشکیل و افرادی که واجد صلاحیت لازم باشندپس از بررسی های لازم عضو ستاد صبر شده و از ظرفیت خیرخواهانه مردمی آنان با صدور حکم برای سازش در اختلافات بهره برداری می‌شود و برای برقراری صلح و سازش در بین مردم فعالیت خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صلح و سازش در شورای حل اختلاف ستاد صبر استانی سیاسی شوراهای حل اختلاف صلح و سازش حل اختلاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان، مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها طی سال گذشته را حاصل تلاش متعهدانه و دلسوزانه ۹۰ روانشناس شاغل در مجموعه این فرماندهی عنوان کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حمید علینقیان‌پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور گفت: در عصر پرتلاطم حاضر که انسان‌ها هر روز با مشکلات و چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، موضوع  سلامت روح و روان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: امروز همگان دریافتند جامعه‌ای که از نظر روحی و روانی دچار آسیب باشد نمی‌تواند پیشرفت کرده و به اهداف عالیه‌ای که برای خود در نظر گرفته، دست یابد و بر همین اساس نقش روانشناسان و مشاوران بسیار حائز اهمیت بوده و وجود این افراد برای هر جامعه‌ای لازم و ضروری است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از روانشناس و مشاور به عنوان  سنگ صبور، محرم اسرار مردم و مرهم دل‌های رنجور یاد کرد و گفت: با توجه به نقش مفید و مؤثری که روانشناسان و مشاوران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به بزه آسیب‌دیدگان جامعه دارند، استخدام و بهره‌گیری از این افراد در دستور کار پلیس قرار گرفت و امروز که بیش از 2 دهه از فعالیت این عزیزان می‌گذرد، منشأ اثرات خیر هم برای مجموعه سازمان انتظامی کشور و هم برای عموم مردم بودند.

سردار علینقیان‌پور افزود: هم اکنون 90 روانشناس و مشاور و مددکار اجتماعی در مجموعه فرماندهی انتظامی استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که اکثر آنها تحصیلات عالیه دارند و به گره گشودن از مشکلات مردم و تامین آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند.

وی افزود: در سال گذشته 86 هزار و 207 نفر به مرکز مشاوره  آرامش و واحدهای مشاوره و مددکاری مستقر در کلانتری‌های استان مراجعه کردند که بالغ بر 70 درصد از پرونده‌های ارجاعی به آنان به صلح و سازش منجر و از ورود این پرونده‌ها به دستگاه قضایی جلوگیری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان، برگزاری 3 هزار و 308 جلسه در قالب طرح مشاوره فعال، برگزاری 24 جلسه مشاوره گروهی، تالیف یک جلد کتاب در حوزه روانشناسی خانواده و هزار و 724 مورد تعامل و همکاری با سایر نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی در جهت ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم را از جمله مهم‌ترین اقدامات مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در سال گذشته برشمرد.

برخی از موفقیت‌های پلیس مرهون زحمات روانشناسان استپلیس در خدمت مردم/2 شهروند سنندجی نجات یافتند

سردار علینقیان‌پور با بیان اینکه  از 110 کلانتری در سطح استان 79 کلانتری دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند و حداقل یک روانشناس در آنجا به مراجعان خدمت‌رسانی می‌کند، گفت: تقویت و تجهیز کلانتری‌های فاقد واحد مشاوره و مددکاری به این واحد و استفاده از کارشناسان مشاوره در دست اقدام است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان در خاتمه با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات روانشناسان و مشاوران که  سلامت  و آرامش روحی و روانی را به مردم هدیه می‌دهند افزود: بی‌شک این عزیزان نقش بزرگی در امنیت روانی جامعه دارند و پلیس همواره این تلاش را ارج نهاده و به عنوان حافظ امنیت جامعه از دانش و تخصص آنان برای آرامش و آسایش هرچه بیشتر جامعه بهره می‌برد.

 

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • سازش در ۶۰ هزار پرونده شعب حل اختلاف جنوب کرمان
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • صلح و سازش در پرونده قتل با رضایت اولیاء دم در کوهرنگ
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی