Web Analytics Made Easy - Statcounter

او یکی از بانوانی است که با تلاش و سخت‌کوشی‌های فراوان برای برپایی واحد تولیدی‌اش، موفق شده یکی از تولیدکننده‌های محصولات شوینده بهداشتی شود.

زهرا حسینی متولد۱۳۶۱ در فریمان، دانش‌آموخته دکترای تخصصی شیمی آلی است. او در گفت‌وگو با قدس می‌گوید: از سال ۱۳۹۹ کارم را شروع کردم. محصولات واحد تولیدی ما درحال حاضر شامل شامپو، مایع دست و مایع ظرفشویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شروع کارم با هزینه بسیار کم که ۱۰۰میلیون تومان وام سامانه کار بود، کارگاهی کوچک در اطراف فریمان برای تولید مواد شوینده اجاره کردم.

وی می‌افزاید: سپس با دریافت وام ۵۰‌میلیون تومانی دیگر، مجوزها را از اداره استاندارد دریافت کردم و خودم نیز به عنوان مدیر کنترل کیفیت نظارت بر کارها را دارم. پس ازآن ۱۰۰میلیون تومان از واحد خوداشتغالی برای تجهیز آزمایشگاه کنترل کیفیت وام گرفتم و آزمایشگاه مربوط به محصولات تولیدی خود را تفکیک و تجهیز کردم.

اشتغال‌زایی برای بیش از ۲۰۰نفر

این بانوی پرتلاش خاطرنشان می‌کند: با گرفتن مجوزها، خوشبختانه با گسترش کار و تبدیل شدن کارگاه به کارخانه زمینه کارآفرینی برای بیش از ۲۰۰نفر فراهم است.

وی درباره نوآوری‌اش در زمینه شوینده‌ها بیان می‌کند: نوآوری من در فرمولاسیون مایع ظرفشویی بود که موجب افزایش قدرت پاک‌کنندگی بیشتر می‌شود. همچنین محصولات دیگری ازجمله شامپو برای موهای خشک، چرب و معمولی و

مایع دستشویی کرم‌دار یا انواع دیگر مایع دستشویی‌ها را براساس سفارش مشتری‌های عمده هم تولید می‌کنیم.

مشکلات بر سر راه تولیدهای نوآور

وی تأکید می‌کند: یکی از مشکلاتی که در ابتدای شروع کار من وجود داشت این بود که طرح‌های من با توجه به نوآوری در فرمولاسیون و کیفیت بهتر، حمایت نمی‌شد و مجبور بودم خودم با هزینه بسیار کم و مدام با وام گرفتن کارم را ادامه دهم که آن هم پروسه‌های سخت و طولانی داشت.

وی ادامه می‌دهد: از مشکلات دیگر من به عنوان یک کارآفرین، سرمایه است، چراکه با توجه به افزایش قیمت همه مواد اولیه، من همه وام‌هایی که گرفته‌ام، صرف هزینه مکان و وسایل اولیه تولید شده است و به طور قطع یک تولیدکننده جوان برای ادامه کار نیاز به سرمایه در گردش دارد، اما حمایت لازم از تولیدکننده نمی‌شود.

این بانوی کارآفرین توضیح می‌دهد: برای مثال اکنون قیمت ظرف‌های پمپی مایع دستشویی ۹‌الی ۱۰ هزار تومان است و برای تولید ۸۰۰ لیتر مایع دستشویی که در هر ظرف نیم لیتر باشد، هزارو۶۰۰ ظرف مایع دستشویی نیاز است که قیمت آن درحدود ۱۶ تا ۲۰ میلیون می‌شود. همچنین ظرف‌های دیگر برای شامپو یا مایع ظرفشویی نیاز است و مشکل اصلی من تأمین سرمایه در گردش برای خریداری مواد اولیه است.

وی خاطرنشان می‌کند: با توجه به شرایط فعلی کشور، مواد اولیه افزایش قیمت داشته و دارد. درواقع عدم ثبات در قیمت‌ها بخش سختی کار تولید است، هرچند مواد اولیه مورد نیاز واحد تولیدی ما وارداتی نیست و در ایران تولید می‌شود، اما دستخوش تغییرات نرخ است.

این بانوی پرتلاش تصریح می‌کند: به طور مثال قیمت هر کیلو لوریل سولفات از ۳۰ هزار تومان به ۵۰ هزار تومان رسیده و یا قیمت پلاستیک افزایش داشته است و با توجه به اینکه ما تولیدات بهداشتی انجام می‌دهیم از رنگ‌های تیره و پلاستیک‌های بازیافتی نمی‌توانیم استفاده کنیم.

وی درباره فروش محصولات این واحد تولیدی بیان می‌کند: خوشبختانه بازار فروش ما در فروشگاه‌های سراسر کشور است اما با توسعه کار، محصولات ما قابلیت صادرات نیز دارد و از آنجایی که فریمان نزدیک افغانستان است با توجه به کیفیت و سود ناچیز به طور قطع زمینه صادرات می‌تواند فراهم شود.

او در پایان خاطرنشان می‌کند: در صورت حمایت بیشتر دولت از تولیدکنندگان امکان تولیدات متنوع محصولات بهداشتی مانند کرم‌های مختلف، خمیردندان‌ها، انواع شامپوها و.. نیز میسر است و درهمین راستا می‌توان با افزایش خط تولید زمینه اشتغال‌زایی بیشتری برای نیروی کار فراهم آورد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تولید مواد شوینده کارآفرینی مایع دستشویی واحد تولیدی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۸۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات سایپا دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش تابناک به نقل از فرارو- چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳ که جزو مدل‌های وارداتی سایپا به بازار است، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت معادل یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان فروخته می‌شود که به‌معنی کاهش قیمت ۵۰ میلیونی نسبت به دیروز است.
 

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲ به‌طور متوسط یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان فروخته می‌شود و شاهد کاهش قیمت ۴۰ میلیونی یکی دیگر از وارداتی‌های سایپا هستیم.

ساینا S دنده‌ای که یکی از ارزان‌ترین سواری‌های داخلی است، ۴۴۰ میلیون تومان قیمت خورده و این یکی پنج میلیون ارزان شده است. مثل کوئیک SR دنده‌ای، شاهین دنده‌ای و شاهین اتوماتیک. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

 

قیمت روز خودروهای سایپا

مدل 9 اردیبهشت 10 اردیبهشت
پراید 151 تیپ DA مدل 1403

338 میلیون تومان

338 میلیون تومان

تیبا صندوقدار مدل 1401

397 میلیون تومان

397 میلیون تومان

تیبا هاچبک مدل 1401

402 میلیون تومان

402 میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل 1403

445 میلیون تومان

440 میلیون تومان

کوئیک GX مدل 1403

450 میلیون تومان

450 میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل 1403

455 میلیون تومان

450 میلیون تومان

اطلس مدل 1403

585 میلیون تومان

585 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 2

یک میلیارد و 740 میلیون تومان

یک میلیارد و 700 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 3

یک میلیارد و 950 میلیون تومان

یک میلیارد و 900 میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل 1403

770 میلیون تومان

765 میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل 1403

865 میلیون تومان

860 میلیون تومان

 

 

دیگر خبرها

  • فیلم/ وحیدی: انسداد مرزها با پشتکار بیشتری انجام می‌شود
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+ قیمت
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۱۲ اردیبشهت ۱۴۰۳
  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت خودرو امروز 11 اردیبهشت 1403
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • قیمت محصولات سایپا دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟