Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر پیشین لبنان در جریان دیدار با رئیس پارلمان این کشور در خصوص تصمیمات اخیرش درباره انتخابات لبنان گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، سعد الحریری، نخست وزیر پیشین لبنان با نبیه بری، رئیس پارلمان این کشور در "عین التینه" دیدار کرد.

این دیدار با هدف رایزنی در خصوص دلایل تصمیم اخیر الحریری در مورد عدم تمایلش به شرکت در انتخابات پارلمانی آتی صورت گرفت که جزئیات آن در جریان کنفرانس مطبوعاتی آتی در امروز (دوشنبه) اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست علی حسن خلیل، معاون سیاسی رئیس پارلمان لبنان و هانی حمود، مشاور سعد الحریری نیز حضور داشتند که این نشست بیش از یک ساعت و نیم طول کشید.

پیش از این دیدار تجمعاتی در حمایت از الحریری در نزدیکی مقر اقامتش در بیروت برگزار شده بود.

روز جمعه سعد الحریری در نشستی با اعضای فراکسیونش به صورت آشکار و علنی اعلام کرده بود نه شخص خودش و نه جریان متبوعش قصد شرکت در انتخابات پارلمانی مه آتی را ندارد.

البته اعضای جریان المستقبل می‌توانند به صورت مستقل نامزد شوند و این یعنی در صورت نامزد شدن از پوشش سیاسی الحریری و جریان المستقبل برخوردار نخواهند بود.

برخی نمایندگان فراکسیون المستقبل اعلام کردند در صورتی که چنین تصمیمی گرفته شود، با آن مخالفت خواهند کرد، برخی دیگر نسبت به آن ابراز نگرانی و تاکید کردند الحریری باید در این انتخابات شرکت کند زیرا او بر این مسأله تاکید کرده بود و بازگشتی از آن وجود ندارد.

نگرانی اهل سنت

از سوی دیگر منابع اعلام کردند نیروهای اهل سنت لبنان از تصمیم قطعی سعد الحریری برای عدم مشارکت در انتخابات نگران هستند.

این اولین بار از ۱۹۹۶ است که این جریان مهم اهل سنت لبنان در انتخابات شرکت نمی‌کند و این وضعیت تازه احتمالات گوناگونی را درباره نیروهای سیاسی اهل سنت مطرح می‌کند به خصوص که نجیب میقاتی، نخست‌وزیر فعلی هم بر اساس شنیده‌ها احتمالا تصمیم ندارد در انتخابات مشارکت کنند.

در این راستا، یک منبع آگاه لبنانی در گفت‌وگو با نشریه «الشرق الاوسط» تأکید کرد با وجود اینکه هنوز الحریری تصمیم نهایی خود را اعلام نکرده، گروه‌های اهل سنت لبنان دچار یک خلأ سیاسی شده‌اند.

به گفته این منبع، روز جمعه نخست‌وزیران سابق لبنان با بازگشت الحریری به لبنان با وی دیدار کردند و تلاش آنان برای متقاعد کردن الحریری به عقب‌نشینی از این تصمیم با پافشاری شدید وی بر تصمیمش مواجه شد.

این منبع افزود که نخست‌وزیران سابق در حال تلاش برای تنظیم نقشه راه تازه‌ای در انتخابات در نبود الحریری و پر کردن جای خالی جریان المستقبل هستند.

بر اساس این گزارش، این البته به معنای توقف تلاش‌ها برای متقاعد کردن الحریری به بازگشت به رقابت انتخابات نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نبیه بری سعد حریری اهل سنت لبنان سعد الحریری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۵۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانی رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیسی با بی حجابی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه ایران نوشت:

یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیروهای پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیترهای رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته ‌این جریان باشد.

۲۷۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898895

دیگر خبرها

  • رایزنی دو مقام نظامی ایران و چین درباره حمله به اسرائیل، مسائل امنیتی منطقه و ...
  • رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین
  • رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین و شی‌جین‌پینگ
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی حجابی
  • عصبانی رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیسی با بی حجابی