Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک کارآفرین یکی از پیشتازترین بانک‌ها در ارائه خدمات ارزی و بین المللی متنوع به صادرکنندگان و واردکنندگان کالا است که این خدمات در شرایط فعلی و با وجود محدودیت‌های بین المللی نیز صورت می‌گیرد. به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین، حسنعلی حسینی مدیر عملیات ارزی بانک کارآفرین در کنفرانس تخصصی تجارت، سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا که با حضور نمایندگان برخی از سفرا و رایزنان بازرگانی تعدادی از کشور‌های آفریقایی و نمایندگان و اعضای اتاق بازرگانی مشترک ایران و آفریقا برگزار شد، با اعلام این افزود: صدور ضمانت‌نامه‌های ارزی مستقیم به درخواست متقاضیان ایرانی به نفع کارفرمایان (ذینفعان) آفریقایی، ابلاغ ضمانت‌نامه‌های مستقیم صادره توسط این بانک به نفع کارفرمایان آفریقایی از طریق بانک‌های کارگزار در کشور آفریقا نیز خدماتی است که بانک کارآفرین می‌تواند در اختیار متقاضیان قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین خاطرنشان کرد: بانک کارآفرین آمادگی دارد تأمین ارز شرکت‌های واردکننده باقیمت مناسب از طریق سامانه نیما، انجام ایمن حواله‌های ارزی مشتریان به‌حساب ذینفعان در کشور‌های مختلف با کنترل‌های سیستماتیک و دقیق، خرید ارز صادراتی از شرکت‌های صادرکننده در سامانه‌های نیما و سنا و همچنین عرضه ارز دلار و یورو (به‌صورت اسکناس) شرکت‌های صادرکننده در بازار متشکل ارزی و رفع تعهد صادراتی برای آنان را بر عهده بگیرد.

مدیر عملیات ارزی بانک کارآفرین همچنین تصریح کرد: در صورت رفع محدودیت‌های بین‌المللی این بانک می‌تواند توسعه روابط کارگزاری، صدور ضمانت‌نامه‌های متقابل ارزی به نفع کارگزاران، صدور ضمانت‌نامه مستقیم به نفع کارفرمایان آفریقایی (حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی)، را در دستور کار خود قرار دهد.

وی همچنین تاکید کرد: اعطای تسهیلات ارزی اعتبار فروشنده به صادرکنندگان کالا و خدمات ایرانی به خریداران آفریقایی، گشایش اعتبارات اسنادی، قبول و معامله اعتبارات اسنادی صادراتی، گشایش بروات اسنادی، ارسال و دریافت حوالجات ارزی، نقل و انتقالات ارز، پوشش ریسک و بیمه صادرات کالا از طریق شرکت بیمه کارآفرین ازجمله خدماتی است که بانک کارآفرین می‌تواند در اختیار فعالان این حوزه قرار دهد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک بانک کارآفرین کارآفرین بانکداری الکترونیک بانکداری اسلامی بانک کارآفرین ضمانت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۸۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد

سیدمحمدصادق قنادزاده، معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اهمیت تجارت با قاره آفریقا،  در نشست خبری گفت: بی‌شماری فرصت‌های ناشناخته تجاری در این قاره بر همه تجار مسلم شده است؛ به بیان دیگر این ذهنیت وجود دارد که آینده تجارت دنیا در آفریقا رقم خواهد خورد.

او با تاکید بر اینکه ملت و دولت‌های آفریقایی با ایران زاویه سیاسی ندارند، تصریح کرد: از بعد تجارت عقلانی، افزایش حجم مبادلات تجاری با کشورهای آفریقایی یک امر مسلم است همچنین مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری بر توسعه روابط تجاری و اقدامات ویژه با کشورهای آفریقایی تاکیدات ویژه دارند، در حالی که تجارت ایران با کشورهای این قاره در 4 دهه اخیر به محاق رفته است؛ از این‌رو در تلاشیم که غفلت از این بازارها را پوشش بدهیم.

قنادزاده بیان کرد:یکی از اهداف برگزاری دومین اجلاس بین‌ا‌لمللی ایران و آفریقا به نوعی شناخت توانمندی‌های صادراتی ایران است.

معاون سازمان توسعه تجارت ادامه داد:تراز تجاری کشورهای آفریقایی با سایر کشورها متوازن است، یکی دیگر از اهداف اجلاس این است که علاوه بر تامین نیازمندی‌های ایران از این قاره به نوعی توازن تجاری را متقارن و به هم نزدیک کنیم.

به گفته این مقام مسئول،تجارت ایران با این قاره بر صادرات چند کالا ویژه متمرکز است از این‌رو روند صادرات با این کشورها نوسان دارد. اما تردیدی نیست که ظرفیت تجارت دوجانبه می‌تواند به ده‌ها میلیارد دلار برسد. در حال حاضر کفه تجارت یک طرفه است، به همین دلیل چندان عدد مراودات تجاری بالا نمی‌رود، به عنوان نمونه تجارت امسال ایران با کشورهای آفریقایی یک و یک دهم درصد بود که سهم ایران از این تجارت یک درصد بود و سهم آفریقایی بسیار ناچیز بود.

قنادزاده ادامه داد: هدف‌گذاری‌های برای دنبال کردن کشت فراسرزمینی از سوی  کمیته تخصصی کشت فراسرزمینی وزارت کشاورزی، انجام شده است و امیدواریم که در حاشیه اجلاس با وزرای کشاوزری کشورهای آفریقایی در این زمینه به نتایج مطلوب برسیم.

معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت در خصوص تشریح دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا گفت: این رویداد در فضایی برای برگزاری بیش از ۱۵۰ نشست رو در روی تجاری برای بخش خصوصی ایجاد کردیم.

او افزود: در حوزه آفریقا ضعف شناخت نسبت به پتانسیل‌های تجاری وجود دارد همچنین آفریقا سرزمین فرصت‌هاست و تلاش این است در دولت سیزدهم با دیپلماسی اقتصادی و سیاسی روابط تجاری دو کشور توسعه یابد.

قنادزاده تصریح کرد:در حوزه‌های معدنی، کشاورزی، تامین نهاده‌ها، تامین مواد اولیه، کشت فراسرزمینی ، نفت و پتروشیمی، عمران و خدمات فنی و مهندسی، تجهیزات پزشکی و دار‌و پتانسیل همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک وجود دارد، 

به گفته ضیغمی،زیرساخت‌های حمل و نقل و ترانزیت با آفریقا در حال ارتقا است همچنین در مورد روابط بانکی و پولی و تضامین اقداماتی در دست اجراست.

 او گفت: آمار واقعی تجارت با آفریقا بسیار بیشتر از آمارهای موجود است همچنین، هدف ما ظرفیت‌سازی و ریل‌گذاری برای افزایش تجارت بخش خصوصی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • قالیباف: منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می‌آیند
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • تعامل با کشورهای آفریقایی اقتصاد استان یزد را تقویت می کند