Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت با اشاره به اجرا شدن طرح رایگان اصلاح موتورخانه‌ها گفت: هم‌وطنانی که سیستم گرمایشی منازلشان موتورخانه است، می‌توانند در سایت شرکت ملی گاز ثبت‌نام کنند و کارشناسان این شرکت به‌صورت رایگان موتورخانه‌های مردم را اصلاح می‌کنند.

به گزارش شانا به نقل از رادیو گفت‌وگو، علی فروزنده از ثبت رکورد تازه مصرف گاز با فاصله‌ای قابل‌توجه خبر داد و گفت: سال ۱۳۹۹ رکورد مصرف حدود ۶۴۰ تا ۶۵۰ میلیون مترمکعب در روز بود، اما امسال به‌طور تقریبی به ۷۰۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده‌ایم که این عدد حدود معادل کل تولید ایران از بزرگ‌ترین میدان گازی جهان یعنی پارس جنوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کل گاز تولیدشده از میدان پارس جنوبی در منازل، مراکز تجاری و صنایع غیرعمده مصرف می‌شود، اظهار کرد: مقدار مصرف گاز در کشور در اندازه جهانی نیز بسیار بزرگ است. ایران سومین تولیدکننده بزرگ گاز جهان و هم‌زمان چهارمین مصرف‌کننده بزرگ گاز جهان نیز هست. این در حالی است که کشورهای یکم تا سوم از نظر جمعیت، اقلیم و صنعتی بودن از ایران بسیار بزرگ‌تر هستند که شامل آمریکا، روسیه و چین می‌شوند.

مدیرکل روابط‌ عمومی وزارت نفت با بیان اینکه در زمستان و محیط سرد نباید انتظار داشته باشیم دمای محیط به‌ اندازه دمای تابستان باشد، بیان کرد: از نظر کارشناسی دمای مناسب ۱۸ تا ۲۱ درجه است و اگر یک تا دو درجه از دمای کنونی محیط کم شود، نگرانی‌ها از کمبود گاز نیز برطرف می‌شود.

فروزنده افزود: وقتی دمای هوا کاهش می‌یابد مصرف گاز بالا می‌رود اما این بدان معنا نیست که در فصل سرما، باید مشابه تابستان زندگی کنیم، متأسفانه برخی همان‌طوری که در تابستان لباس می‌پوشند، در زمستان نیز لباس می‌پوشند.

وی درباره راهکارهایی که هم می‌توان مصرف گاز را کاهش داد و هم گرمای بدن را حفظ کرد اشاره و اظهار کرد: پوشیدن لباس گرم و خاموش کردن وسایل گرمایشی پیش از خروج از منزل دو اقدام ساده‌ای هستند که تأثیر زیاد بر کاهش مصرف گاز دارند.

مدیرکل روابط‌ عمومی وزارت نفت یادآور شد: هم‌وطنانی که موتورخانه دارند و از این محل گرمایش منازل خود را تأمین می‌کنند، می‌توانند در سایت شرکت ملی گاز ثبت‌نام کنند و کارشناسان این شرکت به‌صورت رایگان موتورخانه‌های مردم را اصلاح می‌کنند، تاکنون از این طریق برای اصلاح چند ۱۰ هزار موتورخانه اقدام شده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: علی فروزنده مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت مصرف گاز مصرف گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم

تولید در هر کشوری از جمله مهم ترین ارکان اقتصاد محسوب می شود. در کشور ما نیز این بخش از اهمیت بنیادین برخوردار است. به همین دلیل شاهد هستیم که طی سال های اخیر همواره مقام معظم رهبری در نام سال ها بر لزوم تقویت تولید، حمایت از این بخش و رونق تولید تأکید کرده اند.

سال جاری نیز عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را گرفته است. در نامگذاری این سال، مقام معظم رهبری بر یکی از شاخص های مهم اقتصادی و سیاسی کشور یعنی مشارکت مردم تأکید کرده اند.

دولت در راستای حمایت از تولید و بسترسازی برای مشارکت مردم در اقتصاد، به ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به مجلس مبادرت کرده است. این لایحه مهم در انتظار بررسی و تصویب در مجلس است. به زعم کارشناسان، تصویب به موقع این لایحه می تواند بسترساز رونق تولید و از جذابیت افتادن سوداگری در کشور باشد.

واقعیت این است که در شرایط فعلی تولید حاشیه سود بالایی ندارد. در طرف مقابل، سوداگری و بخش های غیرمولد اقتصاد سودآوری بالایی دارند. در همین ارتباط، دولت پیشنهاد کاهش مالیات عملکرد تولید و اخذ مالیات از سرمایه و دارایی افراد را مطرح کرده است.

بسیاری از کارشناسان اذعان دارند که تصویب و اجرای لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در نهایت به نفع تولید و به ضرر بخش های غیرمولد اقتصاد کشور است.

 حسین محمودی اصل، کارشناس اقتصادی در خصوص پیشنهاد دولت مبنی بر کاهش مالیات بخش تولید در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم تصریح کرد: دولت در یک اقدام صحیح به دنبال کاهش مالیات بخش تولید است. این اتفاق حتماً باید در راستای حمایت از تولید رخ دهد. در شرایطی که تحت تحریم قرار داریم و تولید با مشکلات عدیده ای روبروست، باید از طریق کاهش مالیات ها به کمک تولید بیاییم و برای این بخش جذابیت ایجاد کنیم.

این کارشناس اقتصادی گفت: از شواهد کاملاً مشخص است که فعالیت های سوداگرانه و مخرب در حال حاضر سودآوری بیشتری دارند و به همین دلیل افراد ترجیح می دهند سرمایه هایشان را در این بخش ها به کار بیندازند. حمایت هایی مانند کاهش مالیات تولید که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است، می تواند وضعیت تولید را بهبود ببخشد.

وی ادامه داد: هر چقدر دولت به سمت کاهش مالیات بخش تولید و بخش های مولد گام بردارد و در مقابل به افزایش مالیات بخش های غیرمولد اقتصاد و حوزه های مخرب و سوداگری بپردازد، به نفع کشور است. از همین رو لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را مثبت می دانم. این لایحه می تواند مهم ترین لایحه دولت در جهت تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم باشد.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: پیشنهاد در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم نیز برای سرمایه های خرد مردمی را هم مثبت ارزیابی می کنم. این طور مشوق ها می تواند زمینه ساز حضور بیشتر مردم در اقتصاد کشور باشد.

محمودی اصل گفت: نیاز است مجلس هر چه سریع تر به بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم بپردازد. به نحوی که کشور از مزیت های این لایحه همچون معافیت های مالیاتی هدفمند بخش تولید، صادرات و مناطق آزاد بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • اتمام عملیات باند شرقی کیلومتر ۷۴ تا ۷۷ رینگ حفاظتی شهر اصفهان
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲