Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: بر اساس سیاست حبس‌زدایی در قوه قضائیه قضات استان کرمان در دو هزار و ۹۹۵ مورد از مجازات‌های جایگزین حبس استفاده کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، یدالله موحد صبح امروز در بازدید از زندان شهرستان منوجان اظهار داشت: در راستای اجرای ماده 27 از دستورالعمل ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان مصوب شهریور 1398 در شش ماهه نخست امسال 17 هزار و 392 مورد قرار و رای در استان کرمان صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور اجرای منویات ریاست معظم قوه قضائیه و سیاست مقنن مبنی بر حبس زدایی، قضات استان کرمان بنا بر اعلام معاونت آمار، در مجموع در 17 هزار و 392 مورد از قرارها و آرای مرتبط با کاهش جمعیت کیفری شامل 672  مورد آزادی مشروط ، دو هزار و 242 فقره قرار تعلیق تعقیب، 179 مورد قرار تعویق صدور حکم، دو هزار و 422 مورد تعلیق مجازات و دو هزار و 995 مورد استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس از قبیل الزام به خدمات عمومی رایگان، جزای نقدی، دوره مراقبت و محرومیت از حقوق اجتماعی در بازه مذکور را صادر کرده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: پیگیری استقرار کارشناسان رسمی دادگستری و کارشناسان رسمی قوه قضائیه به صورت کشیک در دادسراها به منظور ارزیابی ملک مورد وثیقه در راستای کاهش جمعیت کیفری زندان و برقراری ارتباط آنلاین و مکانیزه مراجع قضایی سراسر استان با ادارات ثبت اسناد و املاک استان در راستای توقیف ملک مورد وثیقه و غیره نیز در همین راستا انجام شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد 12 شورای حل اختلاف در زندان‌های سطح استان کرمان راه‌اندازی شده که عملکرد مثبت و مؤثری دارند افزود: در شش ماهه سال جاری با وجود مشکلات ناشی از شیوع ویروس منحوس کرونا مقامات قضایی استان کرمان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دو هزار و 302 مورد بازدید از زندان را انجام دادند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 46 درصد افزایش داشته است.

4600 رای جایگزین حبس در محاکم قضایی گلستان صادر شد 18 هزار رای جایگزین حبس امسال در دادگستری استان قزوین صادر شدمجازات‌های جایگزین حبس در استان مرکزی بیشتر مورد توجه قرار گیرد
موحد با اشاره به اینکه پرونده 25 نفر از محکومین قصاص نفس با ورود و اقدامات سازشی شوراها منتهی به صلح و سازش شده است گفت: جلسات ستاد دیه نیز به صورت مستمر برگزار می‌شود و در شش ماهه امسال 175 نفر از محکومین مالی با پرداخت مبلغ 100 میلیارد و 873 میلیون و 980 هزار ریال آزاد شدند.

وی با بیان اینکه در مجموع سه هزار و 332 فقره پرونده شوراهای حل اختلاف استان کرمان مختومه شده که از این تعداد دو هزار و 464 مورد با مصالحه خاتمه یافته و 660 نفر از زندان آزاد شدند خاطر‌نشان کرد: در شش ماهه امسال سه هزار و 275 فقره پرونده جهت صلح و سازش به شوراهای حل اختلاف ویژه زندان‌ها وارد شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: در اجرای ماده 9 دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری زندان نیز تمام دادسراها شعب ویژه جهت رسیدگی به جرائمی که صرفا دارای مجازات شلاق تعزیری، جزای نقدی و فاقد مجازات حبس و نیز مواردی که حداقل مجازات حبس آن 6 ماه است تعیین شده تا چنانچه متهم قادر به سپردن تأمین نباشد، بدون فوت وقت پرونده با صدور کیفرخواست شفاهی به دادگاه ارسال و خارج از نوبت مورد رسیدگی و صدور حکم صادر شود.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان زندان استان کرمان زندان مجازات های جایگزین حبس کاهش جمعیت کیفری دادگستری استان استان کرمان شش ماهه دو هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان افغانستان چه خبر است؟

اخباری در شبکه‌های اجتماعی و برخی رسانه‌ها از ساعاتی قبل با رویکردهای مختلف در حال انتشار گسترده است و نشان می‌دهد که مردم شهرستان «درایم» در بدخشان علیه نیروهای طالبان اعتراض کرده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، منابع محلی، بیانیه‌ها، بررسی اخبار و ویدئوهای منتشر شده در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی این روایت را تقویت می‌کند که نیروهای طالبان در روستای «قرلق» شهرستان درایم ولایت بدخشان بر سر تخریب مزارع با تعدادی از مردم محلی درگیر شده‌اند و در نتیجه یک کشاورز نیز کشته می‌شود.

ماجرای مبارزه حکومت طالبان با کشت و تولید مواد مخدر در ولایت‌های افغانستان درحالی ادامه دارد که مقاومت کشاورزان نیز با گذشت زمان و نبود کشت جایگزین افزایش یافته است اما در ماههای اخیر برخی رسانه‌های غربی نیز به دنبال گرفتن ماهی از آب گل آلود هستند تا نقش سیاه‌نمایی را بیش از گذشته برجسته کنند.

از سوی دیگر برخی رسانه‌ها با انتشار اخباری اعلام کرده‌اند تظاهرات مردمی در بدخشان به دلیل ورود نیروهای طالبان به حریم شخصی بوده و حریم خانواده‌ها نیز رعایت نشده است.

بر اساس بیانیه فرماندهی پلیس بدخشان به نظر می‌رسد که وضعیت به حالت عادی بازگشته است.

خاطرنشان می شود که سال گذشته نیز در بدخشان بر سر تخریب مزارع خشخاش درگیری صورت گرفت و گفته شد چهار نفر کشته و یا زخمی شدند اما گزارشی از تعرض به حریم شخصی و خانوادگی منتشر نشد.

عدم تعهد نسبت به کشت جایگزین

به نظر می‌رسد حساسیت کشاورزان مزارع خشخاش به این دلیل افزایش یافته است که برای کشت جایگزین کاری انجام نشده و با توجه به مشکلات اقتصادی افغانستان، آنها به نوعی مجبور به ادامه این روند هستند.

«پینو آلارچی» رئیس اجرایی پیشین دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل اسفندماه گذشته با اشاره به عدم کمک‌های لازم در زمینه کشت جایگزین، اعتراف کرد؛ وظیفه جامعه جهانی است که برای کشت جایگزین مواد مخدر با افغانستان همکاری کند.

با نگاهی به این قبیل اظهارات مقامات مختلف غربی و نهادهای بین‌المللی، به‌خوبی می‌توان دریافت که جامعه جهانی با وجود قول‌های مکرر، کمکی به کشت جایگزین خشخاش در افغانستان نکرده‌اند. این در حالی است که اقتصاد مبتنی بر کشاورزی افغانستان به دلایل مختلف از جمله تحریم‌های آمریکا با مشکل مواجه است و این نارضایتی عمومی در مناطقی که ناچار از کشت هستند را افزایش می‌دهد.

حکومت کابل و مردم هوشیار باشند

با این حال، در ادامه چند نکته قابل ذکر است؛ نخست این که کشتن مردم عادی قابل توجیه نیست و حکومت طالبان باید نظارت بیشتری بر نیروهای خود داشته باشد.

البته پیش از این بارها مقامات ارشد کابل از جمله در این اواخر «سراج الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان نیز تاکید کردند که نیروهای حکومتی نباید با مردم بدرفتاری کنند و موجب رنج مردم شوند.

پاشنه آشیل حکومت‌های کابل در جامعه سنتی و مذهبی افغانستان بیشتر مسائل مربوط به قومیت، زبان، زنان و خانواده بوده است و هیچگاه مردم این کشور، توهین به چنین مسائلی را برنتابیده‌اند و همواره برای این حکومت‌ها در طی زمان فرجام نامبارکی را رقم زده‌اند.

به هر حال، موضوع اعتراض به تخریب مزارع خشخاش از سوی کشاورزان، موضوع جدیدی نیست اما برخی به نظر می‌رسد به دنبال فتنه هستند تا ماهی مقصود خود را صید کنند و باید در شرایط کنونی هم حاکمیت افغانستان و هم مردم بیش از گذشته هشیار باشند تا این کشور در بحران عمیق‌تر از گذشته فرو نرود.

انتقاد طالبان از عدم همکاری نهادهای بین‌المللی برای کشت جایگزین خشخاشضرورت حمایت از کشت جایگزین خشخاش در افغانستانسی‌گار: افغانستان نیازمند سرمایه‌گذاری در کشت جایگزین است

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • بازدید دادستان تهران از دادسرای ناحیه ۳۸
  • کوتاه شدن مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان افغانستان چه خبر است؟
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد
  • بهترین خوراکی‌ها برای جایگزین کردن آن با شیرینی (فیلم)
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • بررسی عملکرد شعب محاکم عمومی و انقلاب استان کرمانشاه