Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛ بر اساس اطلاعات منتشرشده در سامانه کدال، بانک اقتصادنوین، در دی‌ماه سال جاری توانست حدود ۱۸ هزار و ۱۶۱ میلیارد ریال از محل واسطه‌گری پولی درآمد کسب کند و در مقابل ۱۴هزار و ۹۴۰میلیارد ریال سود علی‌الحساب به منابع تأمین‌شده بپردازد. بر این اساس، در دی‌ماه ۱۴۰۰، از این محل سه هزار و ۲۲۲ میلیارد ریال سود، نصیب این بانک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ثبت این رقم، سود واسطه‌گری پولی بانک اقتصادنوین در ۱۰ ماهه سال جاری، نزدیک به ۲۴هزار میلیارد ریال شد که نسبت به دوره مشابه سال قبل، بیش از ۱۰۰درصد رشد کرده است.

با ثبت این میزان سود و تداوم رشد عملکردی، یک سال پر سود در انتظار سهامداران و سپرده‌گذاران این بانک خواهد بود.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد بانک اقتصاد نوین بانک اقتصاد نوین بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط عملکرد ۹ ماهه اقتصادنوین منتشر شد اعلام جزییات تغییرات دستور پرداخت‌های ساتنا و پایا در بانک اقتصادنوین سود عملیاتی بانک اقتصادنوین از ۲۱ هزار میلیارد ریال عبور کرد بهره‌برداری از ۲۳ طرح خود اشتغالی در استان سیستان و بلوچستان با حمایت بانک اقتصادنوین تقدیر شیرخوارگاه آمنه از بانک اقتصادنوین بانک اقتصادنوین در حساس‌ ترین مقطع به یاری پروژه گچساران شتافت ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال تحلیل بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها رهگیری غیرقانونی موقعیت مکانی کاربران توسط گوگل ۲۸ محصول بایوتک در کشور تولید شد آخر هفته به استان های غربی و شمالی نروید دولت در تامین ارز مشکلی ندارد شستا و بانک رفاه تفاهم نامه همکاری امضا کردند ساخت سالانه یک میلیون مسکن ممکن است؟ دولت سهام ایران خودرو و سایپا را واگذار می کند گمانه زنی یارانه جدید؛ از ۱۳۰ تا ۵۰۰ هزار تومان قیمت چای ساز (جدول) پاسخ جهرمی به حواشی سفر رییسی به روسیه افتتاح غیر حضوری حساب در موسسه اعتباری ملل برخورد قانونی با صادرکنندگان کارت واکسن تقلبی حکم بدوی پرونده پلاسکو صادر شد مردم منتظر خبرهای خوب باشند ابلاغیه جدید بورس کالا + جزییات راه‌ اندازی قرارداد آتی «زعفران نگین» تحویل اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ وعده بهبود سرعت اینترنت به این زودی‌ها محقق نمی‌شود قیمت موتورسیکلت (لوکس ترین ها / جدول) شرکت های دارویی وارد حوزه تولید غذا شوند بابت واکسن آسترازنکا پولی نداده ایم تولید برق هسته ای به ۱۷ هزار مگاوات می رسد جزییات آخرین آمار کرونایی‌ ها در سمنان قیمت دلار و یورو سه‌شنبه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۰ افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در تهران بی اثر شدن واکسن کرونا در مبتلایان به سرطان حق رای ایران در سازمان ملل دوباره فعال شد شرط ۳ میلیارد دلاری اکسیر جوانی شهرداری ۲۸ هزار میلیارد تومان از توسعه شهر درآمد کسب می کند افزایش بستری‌ های کرونایی در اردبیل رکورد جدید افزایش قیمت گندم در بازارهای جهانی احتمال ابتلای همه افراد به سویه اومیکرون قیمت یخچال (گران‌ قیمت‌ ترین / جدول) ممنوعیت عضویت اعضای غیرموظف هیات‌ مدیره در بیش از ۳ شرکت نوبت به قطعی گاز شهرک‌ های صنعتی رسید کاهش ارزش یورو در برابر ارزهای مرجع در آستانه آغاز پیک ششم کرونا هستیم سقوط ۲۱هزار واحدی شاخص کل بورس در پایان نیمه اول معاملات رد پای سازمان بورس در افت بازدهی صندوق ‌های درآمد ثابت روند افزایشی قیمت نفت از سر گرفته شد چرا تلاش‌ ها درباره کودکان کار و متکدی به نتیجه نرسیده است؟ رکورد تولید لباسشویی در ایران شکسته شد! اسقاط صوری خودرو! آغاز ثبت نام برای فروش فوق‌العاده ایران خودرو + لینک و جزییات اثربخشی ورزش بر کاهش پیری جیپ رانگلر یا تویوتا ۴ رانر؟ اجرای سامانه ملی میترینگ فرآورده های نفتی برنامه دولت برای قیمت خودرو چیست؟ تور آلانیا چند؟ ( جدول ) بررسی واکسیناسیون کرونا در ایران و جهان تا امروز وعده عجیب وزیر درباره تولید خودرو DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک اقتصاد نوین بانک اقتصادنوین میلیارد ریال بانک اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۶۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳

وزیر صمت با اشاره به افزایش تولید خودرو در کشور به ۵ هزار دستگاه در روز گفت: تلاش داریم که این رقم را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: اجلاس آفریقا را داشتیم و بزرگترین نمایشگاه دستاوردهای کشور برای معرفی به بیش از 2 هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

او افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالاهایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالاهای قاچاق هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشورهای آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالاهای ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به 12 مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به 15 مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزارهای مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی‌آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات محور و دانش‌بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

علی‌آبادی گفت: رقبای ایران حتماً برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل و نقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوبی آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کارهای سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشورهای آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند. همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشورهای آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودروهای روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است.

وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی آبادی همچنین درباره برنامه های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید 5 هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود 20 درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تامین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را واردات کرده ایم و مردم می‌توانند ثبت نام کرده و بخرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا