Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@18:42:53 GMT

لزوم اجرایی کردن کشاورزی قراردادی

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۶۸۹۲

لزوم اجرایی کردن کشاورزی قراردادی

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمد فرشکاران در نشستی با نمایندگان تشکل‌های بخش کشاورزی استان اظهار کرد: امنیت غذایی به بخش کشاورزی متصل است که به هیچ نمی‌توان از استانداردها و پروتکل‌های مربوط به آن عدول کرد.

وی با اشاره به نظام سنتی و مسائل و مشکلاتی که در این بخش وجود دارد، افزود: بخش کشاورزی ما فاقد یک استراتژی و راهبرد بلندمدت بوده است؛ در هر صورت باید واقعیت‌هایی را در نظر بگیریم و بر اساس این واقعیت‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرشکاران ابراز داشت: اگر فعالان این عرصه با خودباوری و استفاده از متدها و روش‎‌های اصلاحی به سمت کشاورزی مدرن حرکت کرده و ارزش افزوده بخش بالا رود، می‌تواند محرک سایر بخش‎ها نیز باشد.

این مسئول بر لزوم استفاده موثر از تسهیلات بانکی، ظرفیت‌های صندوق پیشرفت و عدالت و وجوه اداره شده در بخش کشاورزی تاکید و اضافه کرد: قطعا اعتباراتی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ برای بخش کشاورزی لحاظ و فضاها نسبت به استان‎ها بازتر می‌شود که باید از نتایج بررسی‌های کارشناسی استفاده کرده نسبت به اجرای پروژه‎های نرم و سخت اثربخش در این حوزه اقدام کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی همچنین ایجاد ساختاری با مبانی صحیح، دقیق و حرکت رو به رشد، تعالی و دوام را در بخش کشاورزی استان ضروری برشمرد.

فرشکاران بر لزوم اجرایی کردن کشاورزی قراردادی و تکمیل زنجیره ارزش در این بخش تاکید و اضافه کرد: باید از روال کشاورزی سنتی خارج شویم؛ اما اگر کشاورز احساس کند منافعش به خطر می‌افتد شاید وارد عرصه نشود و نسبت به حفظ روش‌های سنتی کشاورزی از خود مقاومت نشان دهد.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: تشکیل شرکت‌های تعاونی کشاورزی و حضور دولت به عنوان تضمین کننده سود و سرمایه اقدام موثری می‌تواند باشد؛ البته این مسئله زمان‎بر بوده و نیاز به فرهنگ سازی‌های اساسی دارد که اگر بازخورد کشاورزان نسبت به اقدامات این‌چنینی منفی باشد احتمال سوخت منابع و سرمایه بسیار زیاد است.

این مسئول ادامه داد: اگر بازار عرضه و تقاضا بتواند تعادل خود را حفظ کند، خروج دولت از عرصه کشاورزی مطلوب است؛ اما اینجا مانعی به نام امنیت غذایی وجود دارد و بحث نفع‌آوری باعث شکنندگی قیمت‌ها در بازار می‌شود؛ بنابراین دولت باید در تعیین سقف و کف قیمت حضور داشته باشد تا بتواند تعادل بازار را حفظ کند.

انتهای پیام/۶۰۰۲۶

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی بخش کشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۶۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر با اشاره به تصویب احداث دو شهرک مولد کشاورزی به مساحت بیش از ۲ هزار هکتار در استان گفت: در ساخت و اجرای این شهرک‌های مولد و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف تسریع شود.

به گزارش ایسنا ، احمد محمدی‌زاده ظهر امروز شنبه در جلسه شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرایی‌شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر گفت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهراحداث 2 شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج‌فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت 850 هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه‌کرد: در مجموع در 2 شهر مولد کشاورزی استان بوشهر 2 هزار و 50 هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 850 هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و 200 هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی