Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد در جنوب استان فارس، از شناسایی سه مورد ابتلا قطعی به سویه کرونای اُمیکرون در این شهرستان خبر داد.

دکتر علیرضا دشت‌پیما سه‌شنبه ۵ بهمن به خبرنگاران گفت: شناسایی ابتلا به سویه اُمیکرون، با توجه به سرعت بالای انتقال و بیماری‌زایی این سویه، هشداری است نسبت به افزایش موارد ابتلا لذا شهروندان باید نسبت به رعایت شیوه‌نامه‌ها جدی‌تر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه با توجه به سرعت بالای شیوع این سویه، احتمالا آمار واقعی ابتلا به اُمیکرون بیش از موارد شناسایی شده است، بر ضرورت تزریق دز سوم واکسن و رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم، تاکید و اضافه کرد: میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در لامرد کمتر از ۳۰ درصد است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد خاطرنشان کرد که حدود ۱۶ درصد از شهروندان در این شهرستان هنوز هیچ یک از دزهای واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند و احتمال ابتلای این گروه، به کرونا خصوصا سویه جدید، بسیار بیشتر است.

وی در درخصوص میزان واکسن تزریق شده گفت: تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار دُز واکسن کووید۱۹در سه نوبت در شهرستان لامرد تزریق شده که ۸۳درصد افراد دُز اول، ۷۹ درصد دُز دوم و ۲۶ درصد نیز دُز سوم را دریافت کرده‌اند.

دشت‌پیما گفت: متاسفانه حساسیت شهروندان در لامرد به نوع واکسن زیاد شده اما به جرات می توان گفت بهترین واکسن در دسترس ترین نوع آن است، بنابراین از همشهریان لامردی تقاضا دارم که نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد گفت: در روزهای آینده مرکز واکسیناسیون لامرد واقع در مرکز MRI بیمارستان حاج محمود حاج حیدر در دو شیفت فعال خواهد شد و در تلاش هستیم تزریق واکسن در مراکز بهداشتی هم راه اندازی کنیم و دسترسی مردم راحت تر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کرونای ا میکرون کرونا در ایران واکسن کرونا شهرستان لامرد ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۸۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون

مهدی صحابی گفت: از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ ۴.۰۸۴ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان پرداخت شده است که این مبالغ نشان دهنده رشد تسهیلات ازدواج به میزان ۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

به گفته این مقام مسئول بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۱.۵۵۴ همت تسهیلات قرض الحسنه فرزند به متقاضیان پرداخت شده است که نشان دهنده ۲۳ درصد رشد بابت تسهیلات فرزندآوری نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مدیر اداره اعتبارات درخصوص تسهیلات ودیعه مسکن نیز یادآور شد: از زمان ابلاغ مصوبه شورا در تیرماه سال ۱۴۰۱ تا تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تعداد ۵۰۰ هزار و ۵۵۶ نفر تشکیل پرونده داده‌اند که از این تعداد، ۴۴۱ هزار و ۷۶۷ نفر به مبلغ ۳۳.۴ همت تسهیلات دریافت کرده اند.

همچنین صحابی با اشاره به آمار وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی تا تاریخ ۰۹‏‏/۰۲‏‏/۱۴۰۳ تعداد ۱.۳۳۰.۷۹۵ نفر متقاضی جهت اخذ تسهیلات مزبور به بانک‌های عامل مراجعه نموده‌اند که از این تعداد، ۴۶۱.۴۴۲ نفر (در حدود ۳۵ درصد) بنا به دلایل درج شده در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک موردنیاز، نداشتن وثایق قابل‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و. فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف می‌باشند.

براین اساس، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۶۹، ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۷۹۳، ۷۳۲ نفر (در حدود ۹۱ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‏‏‏‏‏‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند. ‏‏

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور