Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@23:32:52 GMT

دل درد صبح‌گاهی را چگونه درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۳۵۶۸

دل درد صبح‌گاهی را چگونه درمان کنیم؟

به گزارش «تابناک» به نقل از نمناک، دل درد یک علامت مبهم است که گاهی اوقات دانستن و شناختن درمان آن کار سختی می‌باشد. در این راهکارهایی را به شما معرفی می‌کنیم که بتواند به آرام کردن دل درد تان کمک کند.

به دستشویی بروید

گاهی اوقات ممکن است با دل درد از خواب بیدار شوید که احتمال زیاد این مشکل به دلیل سیستم گوارشی شما می‌باشد که دوست دارد بعد از خواب طولانی سریعاً به کار بیفتد و در نتیجه در چنین حالتی دستشویی رفتن به شما کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افراد بعد از رفتن به دستشویی کاملاً دردشان آرام می‌شود.

با پزشک تماس بگیرید

از آن جایی که دل درد یک علامت مبهم است، پس اگر با دستشویی رفتن بهبود پیدا نکرد، حتما با پزشک تماس بگیرید. ممکن است عوامل مختلفی باعث ایجاد این درد شده باشد و در نتیجه حتماً باید سوالات و علائم خود را با پزشک مطرح کنید تا بتوانید یک راهکار خوب از او بگیرید.

برای خودتان صبحانه درست کنید

اصلا نیاز نیست که هنگام دل درد صبحانه را فراموش کنید. گاهی اوقات شکم خالی درد شما را بدتر می‌کند پس یک صبحانه خوب و مقوی آماده و نوش جان کنید.

با کسانی که غذای مشترک خورده بودید تماس بگیرید

اگر به مسمومیت غذایی مشکوک هستید و شب گذشته با دوستانتان در رستوران یا یک مهمانی بودید، از آن‌ها سوال کنید که آیا آن‌ها هم علائم شما را دارند یا خیر. همچنین می‌توانید با اعضای خانواده و هر کسی که با او چیزی خورده بودید، تماس بگیرید و حال آن‌ها را نیز جویا شوید.

بهتر است از خوردن قهوه صرف نظر کنید

اگر رفلاکس اسید معده عاملی برای دل درد صبحگاهی شده باشد، پس چه بهتر که مصرف قهوه را کاهش دهید یا آن را حذف کنید، زیرا کافئین عاملی برای افزایش درد سیستم گوارشی می‌باشد و باعث می‌شود که رفلاکس اسید معده شما افزایش پیدا کند.

روی تردمیل بروید

ورزش کردن به فعالیت بهتر سیستم گوارش کمک می‌کند؛ بنابراین می‌توانید یک ورزش کوتاه صبحگاهی و بسیار سبک مثل راه رفتن روی تردمیل را انجام دهید که به تحرک شما کمک می‌کند و ممکن است کم کم دل درد را از بین ببرد.

از راهکارهای خانگی استفاده کنید

روغن نعنا، زنجبیل و زردچوبه می‌تواند درد و نفخ شما را بهبود ببخشد. پس می‌توانید به خوبی این مواد غذایی را مصرف کنید و به عنوان یک نسخه طبیعی دل درد خود را بهبود ببخشید.

داروی ضد نفخ را امتحان کنید

داروهای بدون نسخه ضد نفخی هستند که می‌توانید آن‌ها را تهیه کنید و این قرص‌ها را با یک لیوان کامل آب بنوشید و ببینید که وضعیت شما بهتر می‌شود یا خیر.

آنتی اسیدها را امتحان کنید

می‌توانید از گزینه داروهای بدون نسخه ملایم آنتی اسید استفاده کنید و منتظر باشید تا علائم شما بهبود پیدا کند.
از کمپرس گرم استفاده کنید

کمپرس گرم به شدت در بهبود درد معده و روده شما موثر است و بدن تان را آرام می‌کند. مراقب باشید که با دقت از آن استفاده کنید که باعث سوختگی پوست نشوید. می‌توانید به راحتی از کیسه‌های مخصوص کمپرس استفاده کنید و داخل آن آب داغ بریزید و آن را روی ناحیه‌ای که درد می‌کند، قرار دهید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه اومیکرون دل درد دستگاه گوارش درد معده مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه اومیکرون استفاده کنید تماس بگیرید دل درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی

استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه نظام اجتماعی بدون تمایزات حفظ نمی‌شود، گفت: در استنادهای فقها قابل توجه این است که بر خلاف معنای خاص حفظ نظام در ادبیات سیاسی معاصر که عبارت از نظام سیاسی و حکومت است، فقهای ما در قریب به اتفاق موارد این مفهوم را به عنوان قاعده عام و شامل و در معنای نظام عام اجتماعی، و البته گاهی هم خرده نظام‌های اجتماعی مثل نظام خانواده، به کار برده و مثلا می‌گویند اگر چنین نباشد نظام خانواده یا اقتصاد به هم می‌ریزد. عمده مسأله نظام عام اجتماعی یا خرده نظام‌های اجتماعی است؛ نه نظام خاص سیاسی. اگر هم گاهی درباره نظام سیاسی گفته شده، در راستای همان حفظ نظام عام یا خرده نظام‌های اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار جماران، آیت‌الله سید ضیاء مرتضوی در جمع فارغ التحصیلان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در خصوص اینکه «آیا حفظ نظام اوجب واجبات است؟» گفت: وقتی که از عنوان «حفظ نظام» سؤال می‌شود، اولین پرسش این است که مقصود از «نظام» چیست؟ آیا منظور نظام عام اجتماعی است یا برخی خرده نظام‌ها مثل نظام سیاسی، اجتماعی، امنیت یا بهداشت که در جامعه وجود دارد؟ آنچه از گذشته در فقه ما یا برخی علوم اسلامی مطرح بوده، نظام عام اجتماعی است؛ که البته با تعبیرهای مختلفی از آن نام برده می‌شود. اما در ادبیات سیاسی سال‌های اخیر، آنچه با این عنوان به ذهن متبادر می‌شود، این عنوان عام نظام اجتماعی نیست بلکه نظام خاص سیاسی و اشاره مستقیم به حکومت هست.

استاد حوزه علمیه قم افزود: متأسفانه گاهی در اظهارنظرها بین این دو عنوان خلط می‌شود که نوعا هم بی توجه و از سر قصور است؛ ممکن است کسانی هم با توجه جای همدیگر به کار ببرند و مثلا آنچه در فقه برای نظام عام اجتماعی آمده را در برخی اهداف نظام سیاسی استفاده کنند. حفظ نظام در معنای عام اجتماعی یک اصل و قاعده عقلی است که در مسائل مختلف علوم مورد توجه هست. اما حفظ نظام سیاسی هر اندازه هم مهم باشد، یک خرده نظام است که در راستای حفظ نظام عام اجتماعی کارآیی دارد.

وی اظهار داشت: بنده پژوهشی را از نیمه سال 96 شروع کردم و عنوانش «بررسی فقهی حفظ نظام و مسائل آن» است. پنج سال طول کشید و این کار یکی دو سال پیش تمام شده و زیر چاپ است. گاهی جلساتی هم در قم و غیر قم داشته‌ام که برخی ابعاد این موضوع را مطرح کرده‌ام. آن چیزی که اینجا می‌خواهم مطرح کنم همین است که «آیا حفظ نظام اوجب واجبات هست یا نیست؟» هدفم از طرح بحث در اینجا یکی توضیح نظر امام خمینی(س) و دوم نقد برخی تعابیر است.

آیت‌الله مرتضوی تأکید کرد: حفظ نظام به عنوان قاعده و اصل در علوم چند دین محل توجه و استناد بوده؛ مخصوصا در فقه که موضوع بحث ما است. فلاسفه اسلامی و متکلمین در استدلال بر ضرورت نبوت و تشریع و نیز تأکید بر ضرورت وجود امام، رئیس صالح یا معصوم به ضرورت حفظ نظام استدلال کرده‌اند. چنانچه خواجه نصیر طوسی در شرح سخنی از ابن سینا به تفصیل درباره ضرورت عقلی نبوت، تشریع و وجود پاداش و کیفر بر مبنای نیاز انسان به زندگی اجتماعی و برخورداری از نظام اجتماعی سخن گفته است. یا جناب سید مرتضی علم‎ الهدی پرهیز از اختلال نظام را مبنای ضرورت وجود امام در هر زمان شمرده است. مصادیق را برخی اشکال می‌کنند اما جایی ندیده‌ام که کسی بگوید حفظ نظام لازم نیست.

وی با تأکید بر اینکه نظام اجتماعی بدون تمایزات حفظ نمی‌شود، گفت: خواجه طوسی در اخلاق ناصری جامعه بشری را نیازمند تمایزات بشری شمرده و حتی در استدلال به ضرورت معاد هم به این قاعده استناد کرده است. موارد مختلفی در اصول فقه هم آمده که موضوع حفظ نظام به عنوان یک منبع و مستند مورد توجه قرار گرفته است. مثلا چرا ظواهر گفته انسان‌ها حجت است؟ یکی از استدلال‌ها این است که می‌گویند اگر غیر از این باشد، نظام اجتماعی به هم می‌ریزد و اصلا سخن گفتن دشوار می‌شود و نظام مبادلات و تجارت پا نمی‌گیرد. حتی اخباریون می‌گویند نظام اجتماعی را نمی‌شود با شبهات اداره کرد.

استاد حوزه علمیه قم افزود: فقها از گذشته تا کنون نه تنها در ابواب و مسائل مختلفی از فقه به ضرورت حفظ نظام عام و کلان اجتماعی و حرمت اختلال در آن به عنوان قاعده عامی که مورد قبول همه است، نگاه کرده‌اند و نوعا در تعیین وظایف شرعی و تکالیف دینی مردم به آن استناد کرده‌اند، بلکه بر همین اساس برآوردن و انجام کلیه نیازهای اجتماعی را فتوای به وجوب می‌دهند و نیازهای اجتماعی ذیل عنوان «واجب کفایی» مطرح می‌شود و تمام اینها را «واجبات نظامیه» می‌گویند؛ یعنی واجباتی که مربوط به حفظ نظام کلان اجتماعی است و چرخ جامعه بر آن اساس می‌چرخد.

وی یادآور شد: در استنادهای فقها قابل توجه این است که بر خلاف معنای خاص حفظ نظام در ادبیات سیاسی معاصر که عبارت از نظام سیاسی و حکومت است، فقهای ما در قریب به اتفاق موارد این مفهوم را به عنوان قاعده عام و شامل و در معنای نظام عام اجتماعی، و البته گاهی هم خرده نظام‌های اجتماعی مثل نظام خانواده، به کار برده و مثلا می‌گویند اگر چنین نباشد نظام خانواده یا اقتصاد به هم می‌ریزد. عمده مسأله نظام عام اجتماعی یا خرده نظام‌های اجتماعی است؛ نه نظام خاص سیاسی. اگر هم گاهی درباره نظام سیاسی گفته شده، در راستای همان حفظ نظام عام یا خرده نظام‌های اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • درخواست کیهان برای حمایت از «طرح نور»: با ۱۱۰ تماس بگیرید!
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • تهرانی‌ها منتظر باران باشند
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • بارش‌ها سراسر کشور را فرامی‌گیرد
  • گستره بارش‌ها سراسر کشور را فرامی‌گیرد
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • باد شدید و رگبار باران در تهران
  • وزش باد شدید و رگبار باران در تهران