Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مسئول اداره منطقه آزاد چابهار با بیان اینکه توزیع عادلانه زیرساخت‌ها به شتاب توسعه چابهار می‌انجامد، گفت: اگر توازن و توزیع عادلانه منابع در زیرساخت‌های منطقه اتفاق می‌افتاد، شتاب پیشرفت در چابهار را شاهد بودیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، به نقل از روابط عمومی منطقه آزاد چابهار، نصرالله ابراهیمی در نشست شورای اداری با حضور اعضای هیات مدیره، معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد چابهار با تاکید بر ضرورت  اداره امورات منطقه آزاد چابهار با خرد جمعی، کار گروهی و مشورت اظهار داشت: در کار باید همراه با سرعت، دقت و ارتقای کیفیت تلاش کنیم و با توکل به خدا، توجه به خردجمعی ، کارِ گروهی و مشورتی، امورات سازمان منطقه آزاد چابهار را اداره می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول اداره سازمان منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: سرمایه انسانی قوی، توجه به علم و قانون از مهم‌ترین ارکان پیشرفت یک جامعه هستند و تصمیمات علمی بایستی مبتنی بر قانون باشد. منطقه آزاد چابهار با جهت‌گیری و حرکت در مسیر پیشرفت از سنت پایه به دانش پایه می‌تواند به بخش‌های متعدد ملی کمک کند.

وی با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم تسهیلگری در زیرساخت‌ها افزایش پیدا کند چرا که بی‌مرز بودن منطقه چابهار از حیث سرمایه‌گذاری توسعه بی‌انتها را به‌همراه دارد، بیان کرد: حفظ وضعیت موجود در منطقه آزاد چابهار و برنامه‌ریزی راهبردی برای رسیدن به وضع مطلوب از اولویت برنامه کاری مدیران اجرایی است.

اختصاصی| الحاق ازبکستان به توافق‌نامه بین‌المللی چابهار نهایی شداعلام آمادگی ازبکستان برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار/ اراده سیاسی دو کشور بر همکاری و تحول اقتصادی استایران و هند سومین مسیر تجارت کالا به چابهار را راه‌اندازی می‌کنند

ابراهیمی گفت: دانشگاه یکی از ارکان اساسی ایده‌پردازی برای ارائه طرح‌های نو آورانه و مهم است که در همین راستا ایده‌های دانش‌بنیان با محوریت اشتغال، صنعت و تجارت را از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه مطالبه می‌کنیم.

وی تصریح کرد: ماده 65 احکام دائمی یا همان قانون نحوه اداره مناطق آزاد کشور یکی از موضوعات مهم و کلیدی بوده که به صورت جدی دنبال می‌کنیم. مدیران مناطق آزاد به نمایندگی از سوی دولت بالاترین مقام منطقه به شمار می‌روند و تمامی وظایف و اختیارات و مسئولیت‌های دستگاه‌های اجرایی دولتی مستقر در مناطق آزاد به استثنای نهادهای امنیتی و دفاعی بر عهده آنهاست.

مسئول اداره سازمان منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: از نمایندان مردم در مجلس شورای اسلامی و دستگاه‌های نظارتی تقاضا می‌کنیم در اجرای صحیح این قانون به منظور تسهیل‌گری و سرعت بخشی در انجام وظایف قانونی مدیران مناطق آزاد ورود کنند تا شاهد اقتدار حاکمیتی بیشتری در حوزه تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری مناطق باشیم.

ابراهیمی اظهار داشت: خدامحوری، اصل خدمتگذاری اسلامی و رعایت انصاف و همچنین وجدان کاری در انجام وظیفه و توجه به حقوق بیت‌المال بعنوان اصول مدیریت اجرایی لحاظ شود. هماهنگی با دستگاه‌های نظارتی در تصمیمات راهبردی منطقه، کمک قابل توجهی به سرعت بخشی اجرای برنامه‌های منطقه دارد.

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منطقه آزاد چابهار سیستان و بلوچستان منطقه آزاد چابهار سیستان و بلوچستان سازمان منطقه آزاد چابهار منطقه آزاد چابهار مناطق آزاد زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است

سید محمد موسوی فرمانده یگان حفاظت اداره کل محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی اظهار کرد: در استان، همواره تلاش این اداره کل بر حراست از عرصه‌های تحت مدیریت خود و حفاظت از حیات وحش آن بوده است.

وی با بیان اینکه نمی‌توان تمامی عرصه تحت مدیریت این اداره کل در استان را تنها با تکیه بر توان ۶۰ نیروی محیط بان حفاظت کرد، گفت: به طور مستمر تلاش شده است که علاوه بر اخذ مجوز بابت افزایش تعداد نیروهای محیط بان استان همچنین جلب همکاری جوامع محلی به عنوان همیاران طبیعت و آموزش همگانی نیز عملی شود.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل محیط زیست خراسان شمالی عنوان کرد: در سال گذشته هفت نیروی محیط بان از سهمیه ایثارگران جذب شدند همچنین شماری همیار جدید نیز به تعداد همیاران این اداره کل افزوده شدند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ به سه هزار و ۸۸۳ نفر و در سال ۱۴۰۲ نیز به دو هزار و ۳۶۳ نفر در قالب طرح آموزش یک ساعت با محیط بان در مدارس، آموزش‌های محیط زیستی ارائه شدند.

موسوی تصریح کرد: البته در زمینه ارتقای فرهنگ محیط زیستی در میان عموم علاوه بر اقدامات فرهنگی نیاز است که از ظرفیت موزه طبیعی نیز بهره گرفت.

وی تاکید کرد: هرچه زودتر موزه طبیعی مرکز استان در بوستان باباامان راه اندازی شود که بر آشنایی هر چه بیشتر عموم با ارزش‌های زیست محیطی بسیار موثر خواهد بود.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل محیط زیست خراسان شمالی در بخش دیگری از سخن خود به نتایج مثبتی که در کشور در زمینه اجرای قرق‌های اختصاصی تجربه شده است نیز اشاره و اظهار کرد: طی سال‌های گذشته، برخی از نقاط کشور که تحت مدیریت ادارات کل محیط زیست استان‌ها نیستند بلکه مناطق آزاد هستند، به عنوان قرق‌های اختصاصی به بخش خصوصی واگذار شدند.

وی خاطرنشان کرد: واگذاری قرق‌های اختصاصی با رویکرد ساماندهی این مناطق آزاد و البته با رویکرد حفاظت از حیات وحش این مناطق همچنین با رویکرد درآمدزایی اجرایی شد.

موسوی در ادامه بیان کرد: در این طرح، به بخش خصوصی که حفاظت از عرصه و حیات وحش مناطق هدف را انجام می‌دهد، اجازه داده می‌شود که پس از سرشماری جمعیت حیات وحش این مناطق، شکار مبتنی بر پروانه‌ای که صادر خواهد شد، انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: مبتنی بر این تجربه ملی، جمعیت حیات وحش مناطق واگذار شده به بخش خصوصی افزایش یافتند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل محیط زیست خراسان شمالی اعلام کرد: در این زمینه، خراسان شمالی نیز طی سال‌های اخیر برای دو منطقه هدف واقع در شهرستان‌های جاجرم و اسفراین طرح قرق اختصاصی را تهیه و طرح‌ها به سازمان محیط زیست کشوری ارسال کرده است.

وی گفت: اجرای این طرح در دو منطقه هدف منوط به تایید شورای عالی محیط زیست کشور است.

موسوی تصریح کرد: خراسان شمالی مناطق مستعد دیگری را نیز دارا است که می‌توان این طرح را در این مناطق اجرایی کرد.

وی در ادامه با تاکید بر این نکته که در استان همواره برای حفاظت از حیات وحش تلاش‌های بسیاری انجام شده و ادامه دارد، اظهار کرد: با این وجود، امر شکار صفر نمی‌شود.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل محیط زیست خراسان شمالی بیان کرد: در استان، طی سال ۱۴۰۱ تعداد دو فقره صید غیر مجاز آبزیان (زردپر)، ۳۶ فقره شکار غیر مجاز پرندگان، ۴۵ فقره شکار غیرمجاز پستانداران، ۱۰ فقره زنده گیری پرندگان، و طی سال ۱۴۰۲ نیز دو فقره صید غیرمجاز آبزیان، ۲۱ فقره شکار غیرمجاز پرندگان، ۳۹ فقره شکار غیرمجاز پستانداران و هفت فقره زنده گیری پرندگان کشف و شناسایی شدند.

وی همچنین گفت: در استان، طی سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۰ فقره اقدام به شروع به شکار، سه فقره نگهداری و خرید و فروش حیات وحش زنده و غیر زنده، ۱۹ فقره سلاح شکاری غیرمجاز و ۵۹ فقره سلاح شکاری مجاز کشف شدند.

موسوی افزود: در استان، طی سال ۱۴۰۲ نیز تعداد ۲۴ فقره اقدام شروع به شکار، پنج فقره نگهداری و خرید و فروش حیات وحش زنده و غیر زنده، ۳۷ فقره سلاح شکاری غیرمجاز، ۴۹ فقره سلاح شکاری مجاز و یک فقره سلاح جنگی برای شکار کشف و شناسایی شدند.

وی یادآور شد: طی همکاری با فراجای استان نیز در سال ۱۴۰۱ تعداد دو فقره و در سال ۱۴۰۲ نیز تعداد شش فقره تخلف فروش حیات وحش شکار شده و زنده‌گیری شده در فضای مجازی کشف شدند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل محیط زیست خراسان شمالی درباره زنده گیری پرندگان شکاری در استان نیز عنوان کرد: این نوع پرندگان مورد تقاضای سودجویان داخلی و مشتریان کشورهای عربی است.

وی گفت: با توجه به اینکه معمولا زنده گیری پرندگان شکاری از تیرماه شروع می‌شود، هر ساله طی هماهنگی با نهاد فراجا، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان و فرودگاه بجنورد گذرگاه‌های عبوری استان تحت پایش و نظارت قرار می‌گیرند تا از بروز احتمالی قاچاق پرندگان شکاری استان جلوگیری شود.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل محیط زیست خراسان شمالی در خاتمه درباره بازدارندگی جرایم برای تخلف‌های زیست محیطی نیز عنوان کرد: هنوز مبالغ این جرایم به روزرسانی نشده است که امیدوار هستیم به روز شود.

موسوی همچنین خواستار شد: قوانین مربوط به حمل سلاح نیز اصلاح و به روز شوند تا قدرت بازدارندگی در برابر شکارهای مجاز را افزایش دهد.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229139 برچسب‌ها سازمان محیط زیست استان

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد