Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@20:36:42 GMT

مچ‌بندهای هوشمند به کمک تشخیص افسردگی می‌آیند

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۵۰۵۰

مچ‌بندهای هوشمند به کمک تشخیص افسردگی می‌آیند

ایتنا - برای افرادی که مشاغل بسیار پر استرس دارند، مهم است که بدانند آیا ممکن است به افسردگی مبتلا شوند یا خیر. مچ بندهای هوشمند فیت بیت این خدمات را به افراد می‌دهند.
در جریان مطالعه‌ای که توسط تیمی از دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور انجام شد، در مجموع ۲۹۰ بزرگسال با میانگین سنی ۳۳ سال وظیفه پوشیدن دستگاه ردیابی فعالیت فیت بیت شارژ ۲ را برای ۱۴ روز متوالی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به آنها گفته شد که این مچ بند را غیر از زمان حمام کردن یا شارژ مجدد باتری آن همیشه بر دست کنند.

به گزارش ایتنا از مهر، در ابتدا و سپس در پایان دوره دو هفته‌ای، شرکت‌کنندگان پرسشنامه‌ای را تکمیل کردند که به طور گسترده برای شناسایی افراد افسرده استفاده می‌شود. سپس نتایج آن پرسشنامه‌ها با داده‌های جمع آوری شده توسط مچ بندهای فیت بیت ترکیب شد و برای افزایش توان درک یک برنامه کامپیوتری مبتنی بر یادگیری ماشینی به نام مدل Ycogni استفاده شد.

هنگامی که آن برنامه بعداً برای تجزیه و تحلیل داده‌های فیت بیت به تنهایی مورد استفاده قرار گرفت، ثابت شد که مچ بندهای یادشده در پیش بینی اینکه کدام افراد بیشتر در معرض ابتلاء به افسردگی هستند و کدام افراد کمترین احتمال ابتلاء به افسردگی را دارند، تا حدود ۸۰ درصد دقیق عمل می‌کند.

بر اساس بررسی مذکور افراد در معرض خطر افسردگی، بین ساعت ۲ تا ۴ صبح و سپس در بین ساعات ۴ صبح تا ۶ صبح ضربان قلب متفاوت‌تری داشتند که توسط Fitbits اندازه گیری شد. این با یافته‌های مطالعات قبلی مطابقت دارد که نشان می‌دهد تغییرات ضربان قلب هنگام خواب می‌تواند یک شاخص فیزیولوژیکی معتبر برای شناسایی افسردگی باشد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مچ بند هوشمند ساعت هوشمند مچ بندهای فیت بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد

تیمی از محققان دانشگاه صنعتی نانیانگ سنگاپور میکروقطره‌هایی ایجاد کرده‌اند؛ این میکروقطره‌ها زمانی که تحت تابش نور لیزر قرار می‌گیرند، امکان شناسایی نشانگرهای زیستی پروتئین و ویروسی در آنها فراهم می‌شود. این روش را می‌توان برای تشخیص انواع بیماری‌های خاص به کار برد.

به گزارش ایسنا، این میکروقطرات، تقریباً یک سوم قطر یک رشته موی انسان بوده و می‌توانند به طور بالقوه در جریان خون حرکت کنند تا به تمام قسمت‌های بدن انسان برسند و ذراتی به نام اگزوزم را که توسط سلول‌ها ترشح می‌شوند، شناسایی کنند. اگزوزوم‌ها به عنوان نشانگرهای زیستی در شناسایی بیماری‌ها عمل می‌کنند.

چن یو چنگ، از دانشکده مهندسی برق و الکترونیک این دانشگاه که این تیم تحقیقاتی را به همراه دکتر فانگ گوئوچنگ رهبری می‌کرد، گفت: این میکروقطرات همچنین می‌توانند جایگزین دقیق‌تری برای درمان فوتودینامیک ارائه دهند که از داروی فعال شده با نور استفاده می‌کند.

نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای در نشریه Nano Letters منتشر شده است.

این تیم تحقیقاتی از یک کریستال مایع برای ایجاد ریز قطرات استفاده کرد، سطح این قطرات با آنتی‌بادی‌های مختلف پوشانده شد. این آنتی‌بادی‌ها می‌توانند با پروتئین‌های مختلف که توسط ویروس‌ها تولید می‌شود، واکنش نشان دهند و آنها را به نشانگرهای بیماری تبدیل کنند.

این میکروقطره‌ها به عنوان نقطه کانونی برای نور لیزر عمل می‌کنند. هنگامی که لیزر وارد قطره می‌شود، انرژی و نور آن تقویت می‌شود؛ زیرا لیزر قبل از خروج از قطره به طور مکرر در داخل قطره پراش پیدا می‌کند. این پراش‌ها سیگنال قوی‌تر ایجاد می‌کند که از قطره ساطع می‌شود و منجر به شناسایی دقیق‌تر بیماری می‌شود.

هنگامی که یک میکروقطره با پروتئینی برخورد می‌کند که با یکی از آنتی‌بادی‌های متصل به آن واکنش نشان داده شده، طول موج نور منعکس شده از میکروقطره تغییر می‌کند که نشان دهنده وجود بیماری یا عفونت است.

محققان با اندازه‌گیری تغییر طول موج در حین خروج از  میکروقطره، از این فناوری در آزمایش‌ها برای تشخیص موفقیت‌آمیز اختلالات عصبی، بیماری‌های ژنتیکی و سلول‌های سرطانی استفاده کرده‌اند.

پروفسور چن گفت: استفاده از لیزر به ما امکان می‌دهد تغییرات بیولوژیکی ظریف را تقویت کنیم، زیرا آنها حتی در محیط‌های عمیق بافت عملکرد خوبی دارند. لیزرها انسجام و شدت قوی و نسبت سیگنال به نویز بالا دارند که همگی منجر به تشخیص دقیق‌تر می‌شوند. محققان معتقدند این میکروقطره‌ها کاربردهای بالقوه‌ای در غربالگری دارو دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • موساد دستگاه‌های تشخیص چهره را در نوار غزه نصب کرد
  • آبگیری در بندهای طرح های آبخیزداری دردامغان
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • چرا رتیل‌ها مودار هستند؟
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد