Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-05@02:23:46 GMT

شرکت‌های ژاپنی آماده بازگشت به ایران

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۷۶۴۹

نماینده آژانس توسعه تجارت ژاپن در ایران می‌گوید شرکت‌های ژاپنی در طول این سال‌ها اطلاعات کاملی از ظرفیت‌های اقتصاد ایران جمع آوری کرده‌اند و آماده حضور در این عرصه هستند.

به گزارش بازارنیوز، تاکایوکی سوزوکی با بیان اینکه بر خلاف تصورات به وجود آمده، شرکت‌های ژاپنی علاقه‌مند به حضور در اقتصاد ایران هستند، بیان کرد: در سال‌های گذشته تحریم‌های اقتصادی مانع از فعالیت گسترده این شرکت‌ها در ایران شده است، اما در عین حال علاقه و انگیزه فراوانی در میان این شرکت‌ها برای حضور در ایران وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی، شرکت‌های ژاپنی در سال‌های گذشته اطلاعات مختلفی از وضعیت اقتصادی ایران جمع آوری کرده‌اند و در صورت فراهم شدن مقدمات لازم امکان فعالیتی مطلوب در سطوح مختلف را خواهند داشت.

نماینده آژانس توسعه تجارت ژاپن با بیان اینکه بر خلاف تصور شرکت‌های ایرانی، ژاپنی‌ها صرفا به دنبال جمع آوری اطلاعات نیستند، بیان کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که تحریم‌ها در سال‌های گذشته ایجاد کرده، بسیاری از شرکت‌های ژاپنی عملا امکان حضور در ایران را نداشته‌اند، اما در صورتی که امکان همکاری‌های مجدد فراهم شود، قطعا می‌توان انتظار داشت که همکاری‌های جدید و قابل اتکایی به وجود آید.

سوزوکی با اشاره به برگزاری یک وبینار مشترک در ماه‌های گذشته، به پایگاه خبری اتاق ایران گفت: در این وبینار حدود ۴۰۰ شرکت حضور داشتند و بسیاری از شرکت‌های ژاپنی به شکلی فعال آن را دنبال کردند و همین موضوع نشان دهنده علاقه به حضور در ایران است، ولی این حضور نیاز به فراهم شدن مقدماتی دارد که امیدواریم شرایط آن فراهم شود.

از بهار سال ۱۳۹۷ و همزمان با خروج آمریکا از برجام، شرکت‌های خارجی از ترس تحریم‌های آمریکا، حضور در ایران را محدود کردند. این اتفاق در حالی رخ داد که در سطح دولتی، بسیاری از کشور‌ها مخالفت خود با اقدام آمریکا و وضع تحریم‌های جدید علیه ایران را اعلام کردند.

در هفته‌های گذشته و به دنبال از سرگیری مذاکرات هسته‌ای، این امید به وجود آمده که بار دیگر امکان حضور شرکت‌های خارجی در اقتصاد ایران فراهم شود. نمایندگان اقتصادی بسیاری از کشور‌ها اعلام کرده‌اند که در صورت کنار رفتن محدودیت‌ها، آماده بازگشت به اقتصاد ایران خواهند بود.





/ایسنا

برچسب ها: ژاپن ، تجارت ، مذاکرات لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000QVq

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: ژاپن تجارت مذاکرات شرکت های ژاپنی حضور در ایران اقتصاد ایران تحریم ها شرکت ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۷۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT

وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، به‌ویژه در حوزه فناوری ارتباطات، که زیرساخت دولت الکترونیک ایران را با اتکا به توان داخلی راه‌اندازی کرده‌اند، علاقه‌مند به حضور در اوگاندا و کمک به این کشور در زمینه‌های مختلف هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. ایشان در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع‌پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه‌های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه‌های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

زارع‌پور با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا  اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندا نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا  مرتبط سازد. ایشان لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • راز بزرگ ژاوی سیمونز فاش شد / ژاوی به ژاوی می‌رسد!
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم