Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - زنان از قدیم الایام از پوست خود مراقبت می‌کرده اند و برای داشتن پوستی شاداب و سالم از درمان‌های موجود استفاده می‌کنند.

دهه ها است که تکنیک‌های مدرن برای رهایی از مشکلات پوستی مانند خطوط ریز، چین و چروک، جای زخم و... رواج یافته اند. درمان‌های مدرن از جمله پلاسمای غنی از پلاکت در درمان بیماری‌های پوستی و تجدید سلول‌های پوستی به روش‌های ایمن و موثر تبدیل شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درمان‌ها تولید پروتئین و کلاژن را افزایش می‌دهند.

تکنیک سوزن پلاسما چیست؟

در سال‌های گذشته، دانشمندان دریافته اند که بدن توانایی درمان خود را دارد. سوزن‌های پلاسما یکی از روش‌های پزشکی غنی از پلاکت هستند. پلاسما از خون که از پروتئین و آب تشکیل شده است، گرفته می‌شود و برای رساندن پلاکت ها، گلبول‌های سفید و گلبول‌های قرمز در تمام قسمت‌های بدن عمل می‌کند.

هدف از استفاده از فناوری سوزن پلاسما، بازسازی سلول‌ها است تا سلول‌های سالم به جای سلول‌های آسیب دیده رشد کنند؛ زیرا پلاسمای خون حاوی پروتئین است و برای درمان ورزشکاران مشهور آسیب دیده و کمک به بهبودی آن‌ها استفاده می‌شود.

انواع پلاسمای صورت با توجه به غلظت فیبرین که یک پروتئین فیبری است و به توقف خونریزی کمک می‌کند، تفاوت دارند.

انواع پلاسما برای صورت:

پلاسمای خالص فقط حاوی پلاکت و بدون گلبول سفید P-PRP پلاسمای غنی از پلاکت و گلبول‌های سفید L-PRP پلاسمای غنی از فیبرین (PRF)

فواید پلاسما برای صورت

پلاسما برای صورت امروزه به عنوان یکی از روش‌های ایمن و موثر در درمان مشکلات پوستی به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در ادامه با فواید پلاسما برای صورت آشنا می‌شویم:

تولید کلاژن را افزایش می‌دهد

میزان تولید کلاژن در بدن در سن بیست و پنج سالگی کاهش می‌یابد و با افزایش سن به کاهش ادامه می‌دهد که منجر به ظهور چین و چروک، خطوط ریز یا چین‌های شدید و سایر مشکلات پوستی قابل مشاهده می‌شود و پلاسمای خون می‌تواند با افزایش تولید کلاژن هنگام تزریق پلاسما با استفاده از سوزن‌های کوچک در لایه‌های بالایی پوست برای تولید کلاژن بیشتر وضعیت پوست را بهبود بخشد.

پوست شروع به ترمیم می‌کند؛ به گونه‌ای که بدن بعد از چند هفته کلاژن با کیفیت بیشتری تولید می‌کند و سفت شدن پوست بلافاصله مشخص می‌شود و نتیجه درمان تا چند هفته پس از تزریق پلاسما به پوست ادامه دارد.

کاهش چین و چروک و خطوط ریز

بازسازی پلاسمایی سلول‌های پوست که در آن سلول‌های قدیمی از بین می‌روند و با تولید الاستین و کلاژن سلول‌های جدید جایگزین می‌شوند و تا حدودی به خلاص شدن از شر چین و چروک‌ها و خطوط ریز کمک می‌کند.

لب‌ها و گونه‌ها را پر می‌کند

پلاسما به پر شدن لب‌ها و مشخص شدن گونه‌ها کمک می‌کند و پس از عمل کلاژن پوست را پر می‌کند.

تقویت سد پوست و حفظ رطوبت آن

پلاسما به ضخیم‌تر و سالم‌تر شدن پوست کمک و همچنین سد پوستی را تقویت می‌کند. پوست را هیدراته نگه می‌دارد و منافذ بسته را باز می‌کند و آن را برای دریافت مرطوب کننده‌ها آماده می‌سازد.

بهبود بافت و رنگ پوست

پلاسما با تولید سلول‌های سالم جدید، صورت را از اسکار‌های جراحی، اسکار آکنه، هایپرپیگمانتاسیون و تغییر رنگ و بافت پوست پاکسازی می‌کند.

عوارض تزریق پلاسما به صورت

پلاسما از همان فردی گرفته می‌شود که قرار است به او تزریق شود؛ بنابراین بدن ممکن است آن را بپذیرد و یا این که به عنوان یک جسم خارجی با آن برخورد کند. به طور کلی عوارض تزریق پلاسما در صورت کم است؛ اما ممکن است برخی از این عوارض رنج ببرند.

از جمله موارد زیر:

عفونت در محل تزریق

عفونت ناحیه‌ای که پلاسمای پلاکتی تزریق شده و این مورد نادر است؛ زیرا پلاسما از گلبول‌های سفید تشکیل شده است که به نوبه خود با عفونت و سایر عوامل بیماری زا که وارد ناحیه تحت درمان می‌شوند مبارزه می‌کنند.

ممکن است باعث واکنش‌های آلرژیک شود

واکنش آلرژیک زمانی رخ می‌دهد که بدن غذا یا داروی خاصی را پس می‌زند؛ زیرا سیستم ایمنی آنتی‌بادی‌هایی را برای مبارزه با جسم خارجی تولید می‌کند و از آن جایی که پلاسمای پلاکتی که به پوست تزریق می‌شود از خون گرفته می‌شود، احتمال کمی وجود دارد که بدن آن را رد کند.

در صورت بروز واکنش آلرژیک، یکی از علل اصلی آن واکنش بدن به مواد دیگر مانند فلز به کار رفته در ابزاری است که در هنگام تزریق وارد بدن شده و ممکن است واکنش آلرژیک ناشی از برخی دارو‌ها باشد.

تشکیل لخته‌های خون

محل تزریق ممکن است در معرض ترومبوز باشد؛ یعنی لخته‌های خون ایجاد شود و این عارضه جانبی تزریق پلاسما به ندرت رخ می‌دهد و عامل ایجاد کننده آن ممکن است سوزن زدن به ورید یا سرخرگ با سوزن باشد.

احساس درد و ناراحتی در ناحیه تزریق

یکی از عوارض تزریق پلاسما به صورت احساس درد در ناحیه تزریق است و این درد جزئی بوده و ممکن است از یک تا دو روز پس از تزریق ادامه داشته باشد.

عفونت محل تزریق همراه با تورم و قرمزی

یکی از عوارض روش تزریق پلاسما تورم و قرمزی ناحیه تزریق و این امری طبیعی است؛ زیرا نشان دهنده موفقیت درمان است و برخی موارد دچار کبودی‌هایی می‌شوند که با گذاشتن یخ روی آن‌ها درمان می‌شود.

پلاسمای صورت برای زنان باردار

پلاسمای پلاکتی یک روش بی خطر در نظر گرفته می‌شود، اما یک زن باردار نباید این کار را انجام دهد تا از قرار گرفتن در معرض عوارض جانبی که ممکن است در این مرحله خطرناک باشد، جلوگیری کند.

خطرات پلاسما برای صورت

از خطرات پلاسما برای صورت به موارد زیر اشاره می‌کنیم:

ظهور بثورات

پلاسما ممکن است باعث تپش قلب شود

غش کردن

احساس سرگیجه هنگام بیدار شدن از خواب

احساس بی حسی یا گزگز

خارش یا سوزش مو

پلک‌ها ممکن است متورم شوند

پف دور چشم یا صورت، لب‌ها یا زبان

گرفتگی در بازوها، دست ها، صورت، پاها

ممکن است باعث تهوع شود

سردرد

احساس تنگی نفس

ضعف و خستگی

ممکن است خونریزی در محل تزریق رخ دهد

بیشتر بخوانید

درمان التهاب گوش میانی طی چند دقیقه با فناوری پلاسما اهدای پلاسما برای بهبودیافتگان كرونا خطری ندارد

منبع: وبسایت لیالینا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلاسما درمانی پلاکت خون مشکلات پوستی پلاسما برای صورت تزریق پلاسما تولید کلاژن چین و چروک محل تزریق خطوط ریز سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • کرم معجزه
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تزریق ۲,۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای حمل‌ونقل اصفهان
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان