Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - بهرام دارایی گفت: در حال حاضر در حوزه بیوتکنولوژی به جایگاهی رسیده ایم که بیشترین نیاز کشور با تولید داخل تامین می شود.

صنعت داروسازی به عنوان یک صنعت استراتژیک در سراسر دنیا توانسته است سهم زیادی در کسب درآمد و رشد اقتصادی برخی کشور‌ها داشته باشد.

این در حالی است که صنعت داروسازی ایران با توجه به جایگاه ویژه ای که در تامین نیاز‌های دارویی داخل داشت؛ با برخی مشکلات و چالش‌ها در مسیر رشد مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود قرار گرفتن در شرایط تحریم‌ها، این موضوع به مراتب سخت‌تر شده است. برخی از تولیدکنندگان این صنعت معتقدند اگر قوانین دست و پاگیر نباشند، می‌توانند از تحریم‌ها گذر کنند.

او گفت: تولید داروهای بیوتکنولوژیک در دنیا رو به رشد است و پیش بینی می‌شود تا چند سال آینده نزدیک به ۹۰۰ میلیارد دلار ارز در گردش مالی و ۱۵۰۰ میلیارد دارو در جهان را به خود اختصاص دهد.

رئیس سازمان غذا و دارو هدف از تولید این داروها را تسریع در درمان و عوارض کم آن ها دانست.

او گفت: سهم این داروها در کشور رو به رشد است و پیش بینی می شود تا چند سال آینده بیش از ۳۰ مولکول دیگر از این قبیل داروها وارد فهرست لیست دارویی کشور شود؛ بنابراین باید برای این موضوع برنامه ریزی شود و  زیرساخت‌ها تکمیل شوند. این زیرساخت‌ها در پاندمی کرونا به ما اثبات کردند که این داروها چه میزان نجات بخش هستند. ما توانستیم علی رغم تمام مشکلاتی که در زمینه تامین دارو‌های ضروری به وجود آمده اند، به سرعت در جهت تولید واکسن گام برداریم.

ایران حدود ۹۰ سال است در حوزه بیوتکنولوژی و واکسن در دنیا قدمت دارد. این صنایع کمک می کنند که در سایر بخش‌ها مثل واکسن‌های دامی، نیاز کشور برطرف شود.

او گفت: در دستور کار ما است تا بتوانیم در آسیا مقام اول را در حوزه بیوتکنولوژی به دست بیاوریم. به جز صادرات غیر نفتی صادرات دارو‌های بیوتکنولوژی یکی از فعالیت های صادراتی ایران است. بسیاری از شرکت های دانش بنیان در این موضوع ورود کرده و تا به امروز توانسته اند محصولات خود را در کشور‌های غربی و اروپایی ثبت کنند، باید حمایت از این شرکت ها را گسترده کرده تا بتوانیم مسیر‌های تولید دارو را کوتاه کنیم و بروکراسی و دیوان سالاری را به حدافل برسانیم تا از نخبگان کشور حمایت لازم بشود.

به گفته دارایی این حوزه به ایران کمک کرده است تا بخش اعظمی از  نیاز‌های دارویی در داخل کشور فرموله شود و میلیارد‌ها دلار صرفه جویی ارزی در این زمینه داشته باشیم. اگر این دانش در ایران نبود، باید هزینه های گزافی خرج خرید دارو می شد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیوتکنولوژی دارویی دارویی داروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، فواد غزیعلی اظهار کرد: با هماهنگی‌های درون استانی با محوریت استانداری از ابتدای اردیبهشت امسال، حمل گندم ۱۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

وی ادامه داد: روزانه ۶۱ هزار تن گندم از خوزستان به سیلو‌های سراسر کشور حمل می‌شود.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان افزود: با توجه به حساسیت موضوع با فراخوان مالکان خودرو‌های سنگین حمل بار به ویژه در استان خوزستان شاهد رشد خوبی در حمل و نقل بودیم.

خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵ میلیون تُن محصولات کشاورزی، باغی، دامی، شیلات و عسل معادل ۱۴ درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور در جایگاه نخست قرار دارد.

استان خوزستان یک میلیون و ۲۵۰هزار هکتار اراضی زیرکشت دارد که درصورت ساخت شبکه‌های آبیاری و زهکشی و تامین پایدار آب، امکان توسعه اراضی زیرکشت تا ۲.۲ میلیون هکتار وجود دارد.

خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵میلیون تُن محصولات زراعی، باغی، دام، آبزی‌پروری، عسل و فرآورده‌های لبنی معادل ۱۴درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور را تولید می‌کند که از این حیث در جایگاه نخست کشوری قرار دارد.

 

دیگر خبرها

  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد