Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شنبه شب ایرنا، حجت الاسلام‌والمسلمین عبدالکریم بهجت‌پور در دیدار مسئولان و طلبه‌های مدرسه علمیه فاطمه المعصومه (س) قلعه خواجه شهر اندیکا استان خوزستان با بیان این که باید نقش و جایگاه زنان در ارتقا فرهنگ دینی و اصلاح فضای اجتماعی را به جامعه بشناسانیم اظهار داشت: حضرت امام (ره) دریچه بزرگی را به روی زنان باز کرد و اعتقاد داشت که زنان در نهضت انقلاب اسلامی جلوتر از مردان بودند و این که زنان نیمی از جامعه هستند و بر نیم دیگر جامعه نیز موثرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران ادامه داد: متاسفانه خیلی از افراد اثر معجزه‌آسای زنان در اصلاح اجتماعی و کشاندن جامعه به سمت صلاح را باور ندارند و دلیل این باور نادرست،  شناخت نداشتن از ظرفیت‌های نهفته و گنج پنهان در وجود زنان است و ممکن است قدرشناس این نعمت و گوهر نباشند و این در حالی است که امام (ره) و رهبر معظم انقلاب نگاهشان به زنان والا بوده و است.

وی با بیان این که برخی آقایان هنوز که هنوز است اعتقادی به قابلیت‌ها و توانایی‌های زنان ندارند و فکر می‌کنند قوام تحول اجتماعی به مردان است و زنان باید در حاشیه باشند خاطرنشان کرد: حضرت امام و رهبر معظم انقلاب نگاهشان خلاف این اعتقاد است و زنان را بسیار تاثیرگذار در تحول‌های اجتماعی می‌دانند.

بهجت‌پور نخستین و مهم‌ترین وظیفه و رسالت طلبه‌های خواهر را شناخت عرصه‌های فعالیت و تاثیرگذاری و همین طور شناخت گره‌ها و مشکل‌های فردی و اجتماعی دانست و گفت: اگر به مسائل شناخت دقیق حاصل شود، قطعا برای حل مساله نیز می‌توان پاسخ مناسبی پیدا کرد.

وی با بیان این‌که اگر طلبه یا مبلغ، اسلام شناسی خوبی شود و درک عمیق از دین پیدا کند، قدرت ایجاد انگیزه در مردم و هدایت آنها به سوی دین را پیدا خواهد کرد بیان داشت: این طلبه با شناخت عمیق از دین می‌تواند نقش پیامبر، امام و راهبر را به خوبی در منطقه خود ایفا کند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران افزود: ما در حوزه‌های علمیه خواهران تلاش می‌کنیم با هموار کردن مسیر طلبه‌ها آنها را در رسیدن به توانایی حل مساله و درک عمیق دین یاری کنیم تا بتوانند در افق بلند فعالیت خود، اثرگذار و توانمند ظاهر شوند.

وی با بیان این‌که برخی افراد با وجود این که مسائل را بسیار ریز بررسی می‌کنند ولی اصول و خطوط مذهب را به درستی درک نمی‌کنند و همین امر سبب می‌شود تا در فعالیت‌ها به موفقیت و نتیجه مطلوب دست پیدا نکنند اظهار داشت: باید فقیه در دین شد تا به اثرگذاری مطلوب رسید و فقاهت در دین وقتی حاصل می‌شود که درک اصول و مفاهیم اصلی دین را داشته باشیم و این فقاهت باعث می‌شود که زنان بتوانند هویت خود را حفظ کنند و از کالا شدن و در قید و بند قرار گرفتن آرایش و مد و انواع مسائل دنیایی که جایگاه اصلی آنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد، خارج شوند.

 بهجت‌پور در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت اخلاق پرداخت و ادامه داد: طلبه تا از نظر اخلاقی رشد نکند، نمی‌تواند دیگران را به اخلاق دعوت کند، از این رو باید در موضوع اخلاق، شخصیتمان منظم، دارای چارچوب و بر اساس برنامه شکل بگیرد تا بتوانیم در همین راستا زندگی خود و دیگران را اخلاق مدار کنیم.

او با تاکید بر این‌که خواهران طلبه در کنار همه برنامه‌هایی که برای اخلاق برگزار می‌شود، برای خود برنامه تربیت اخلاقی داشته باشند گفت: کسی که برنامه تربیت اخلاقی داشته باشد، راه رسیدن به خدا را کشف می‌کند و کسی که به خدا برسد محکم و استوار خواهد بود و از تنهایی ترسی ندارد حتی اگر همه او را تنها بگذارند، چون استقامت پیدا کرده و قطعا چنین شخصی به درد دین و امام زمان (عج) می‌خورد./

برچسب‌ها حوزه علميه قم مسوولیت اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه قم مسوولیت اجتماعی حوزه علميه قم مسوولیت اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۶۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم

محمد رمضانی،مدیر منطقه هفت شهرداری قم  با اشاره به مسئله پارکینگ در این منطقه اظهار کرد: در منطقه هفت پارکینگ زائر، پارکینگ شرقی حرم، پارکینگ رودخانه و پارکینگ شهید کاظمی به عنوان پارکینگ‌های عمومی ایجاد شده است.

وی با اشاره به محدودیت فضایی برای احداث پارکینگ‌های جدید در منطقه هفت افزود: در صورت به نتیجه رسیدن پروژه بسط شرقی و تکمیل پارکینگ‌های در دست کار در هسته مرکزی، شرایط پارکینگ‌های این منطقه بهبود خواهد یافت.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات این منطقه برای رودخانه خاطرنشان کرد: در بلوار سردار شهید سلیمانی اصلاح کف و بهسازی آسفالت صورت گرفت، همچنین اصلاح هندسی برداشتن نرده‌ها و اصلاح جداول در این بلوار به سمت حرم مطهر نیز انجام شد.

رمضانی اضافه کرد: سال گذشته یک تابلیه روی رودخانه به‌منظور کاهش ترافیک با هزینه ۱۱ میلیارد تومانی انجام شد که موجب رضایتمندی بسیاری برای مردم و زائران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از مخابرات تا چهارراه بازار در حال انجام است، عنوان کرد: این کار به بهبود وضعیت تردد عابر پیاده منجر خواهد شد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری قم با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهسازی بافت تاریخی شهر قم گفت: جداره‌سازی در بعضی نقاط با همکاری میراث فرهنگی و سازمان بهسازی اطراف حرم در منطقه صورت گرفت که موجب بهبود سیما و منظر در بنا‌های تاریخی شد، از آن جمله می‌توان به بهسازی گاراژ شمس‌العماره در چهارراه بازار اشاره کرد.

رمضانی با اشاره به بودجه ۳۵۵ میلیارد تومانی منطقه ۷ شهرداری قم افزود: از مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام در این منطقه زیرگذر امام موسی صدر است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • لحظه نجات معجزه آسای کودک در رودخانه پشترود