Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - محسن حیدری گفت: خصوصی سازی و واگذاری به نادرست و ناحق شرکت کشت و صنعت هفت تپه به برخی افراد خاص باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای این شرکت و کارکنان آن شد، اما شما کارکنان با روحیه انقلابی دربرابر این ظلم ایستادید و نتیجه مطلوب نیز حاصل شد.

به گفته نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در نتیجه ایستادگی ها حکم خلع ید از مالک قبلی صادر شد و شرکت به مالک جدید که صلاحیت و توانمندی لازم را نیز دارد سپرده شد که امیدواریم مایه خیر و برکت برای این شرکت و کارگران آن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او می گوید: حوادث تلخ پیش آمده پس از واگذاری کشت و صنعت هفت تپه را از سال ۹۴ پیش‌بینی می‌کردیم و به مسوولان دولت وقت گوشزد کردیم، اما توجه نکردند و آن مشکلات پیش آمد.

حیدری گفت: دولت جدید و پیش از آن قوه قضاییه با ورود به موضوع تخلفات صورت گرفته در فرآیند خصوصی سازی این شرکت، جلوی ضرر بیشتر را گرفتند و امیدواریم به زودی تمامی موانع برطرف شده و با تکمیل واگذاری به توسعه نیشکر خوزستان، تمام ظرفیت‌های این واحد بزرگ تولیدی به کار گرفته شود و کارگران دلسوز و خدوم آن درگیر نگرانی و مشکل نشوند.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: درصورت تکمیل فرآیند انتقال مالکیت این شرکت به توسعه نیشکر خوزستان به طور قطع با برنامه ریزی دقیق، برای افزایش بهره‌وری و همچنین پرداخت به موقع حقوق کارکنان این شرکت اقدام خواهیم کرد.

عبدعلی ناصری می گوید: شرکت توسعه نیشکر اکنون به شکل پیمان مدیریتی در هفت تپه حاضر است و هنوز مالکیت این شرکت را به دست نیاورده است.

او می گوید: خواستار تسریع در اجرای فرآیند انتقال مالکیت هستیم تا بتوانیم حقوق حقه کارکنان مجموعه را پرداخت کنیم.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین واحد نیشکری کشور در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان این مجموعه صنعتی کشاورزی با بحران کارگری و تولید رو به رو بود.

با صدور حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خلع ید و این واحد تولیدی به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با حدود پنج هزار نیرو در ۱۵ کیلومتری شهر شوش واقع است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشت و صنعت نیشکر هفت تپه شرکت کشت و صنعت توسعه نیشکر هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۹۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران