Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، بسیاری از سیارات فراخورشیدی کاملاً غیرقابل سکونت هستند، اما با این حال می‌توان از طریق بررسی آنها برای یافتن حیات فرازمینی اقدام کرد.

دانشمندان دانشگاه لوند سوئد یک نقشه سه بعدی از جو غول گازی فوق داغی موسوم به WASP-۱۸۹b تهیه کرده‌اند که درک انسان از آسمان سیارات دور را ارتقا می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه از یک طیف‌نگار با وضوح بالا برای مطالعه نور ستاره‌ها در حین عبور از جو سیاره مذکور استفاده کرد.

از این طریق هم شناسایی عناصر و موارد موجود در ستاره‌های مذکور ممکن می‌شود و هم شناسایی مواد موجود در لایه‌های سه‌بعدی جو این سیاره برای محققان ممکن خواهد شد.

این اولین بار است که با استفاده از روش مذکور شواهد محکمی از وجود اکسید تیتانیوم در جو غول گازی مذکور به دست آمد. همچنین به همین شیوه مواد شیمیایی دیگری مانند آهن، کروم و منیزیم شناسایی شد.

پژوهشگران می‌گویند استفاده از این روش طیف نگاری، مطالعات جوی بر روی سایر سیارات فراخورشیدی را تسهیل می‌کند و با بررسی جو آنها مشخص خواهد شد که امکان حیات در آنها وجود دارد یا خیر.

کد خبر 5412332

منبع: مهر

کلیدواژه: حیات در سیاره ها سوئد فناوری فضایی حاکمیت سایبری ایالات متحده امریکا هوش مصنوعی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری امنیت اطلاعات فناوری فضایی شبکه ملی اطلاعات فیس بوک هکرها تحقیقات علمی سازمان فناوری اطلاعات ایران اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۱۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ

آژانس فضایی اروپا گزارش داده است یک پدیده منحصر به فرد روی مریخ، با عنکبوت‌هایی که در سطح سیاره راه می‌روند اشتباه گرفته می‌شود.

به گزارش فارس، مدارگرد مریخ اکسپرس تصاویری عنکبوت مانند گرفته است، که در واقع فقط ویژگی‌های کوچک و تیره رنگی هستند که با تابش آفتاب بر روی دی‌اکسیدکربن رسوب شده در ماه‌های زمستانی سیاره شروع به شکل گیری می‌کنند.

به گفته آژانس فضایی، نور باعث می‌شود یخ دی اکسید کربن در پایین رسوبات به گاز تبدیل شود، که می‌ترکد و گرد و غبار را به بیرون پرتاب می‌کند.

در حالی که لکه‌ها ممکن است از فضا کوچک به نظر برسند، اما در واقع نسبتا بزرگ هستند. آژانس فضایی اروپا گفت که پهنای این تکه‌ها به ۴۴ متر می‌رسد و در بزرگ‌ترین حالت ممکن است بیش از ۸۰۴ متر عرض داشته باشند.

الگو‌های عنکبوت اولین بار توسط مدارگرد گازی ExoMars Trace مشاهده شده که در سال ۲۰۱۶ به فضا پرتاب شد و در حال مطالعه مریخ برای نشانه‌هایی از حیات احتمالی در گذشته است.

این منطقه که در سال ۱۹۷۲ توسط کاوشگر ناسا کشف شد، به نام Angustus Labyrinthus نیز شناخته می‌شود و در نزدیکی کلاهک قطبی جنوبی سیاره قرار دارد.

به گفته ناسا، مریخ در حال حاضر هوای بهاری را تجربه می‌کند. این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد مریخ‌نورد کنجکاوی از هوای گرم‌تر این سیاره لذت می‌برد و روی پایش محیطی و کاوش دهانه گیل مریخ کار می‌کند.

دیگر خبرها

  • جست‌وجو برای یافتن پیکر فرد غرق شده در نازلوچای ادامه دارد
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • ۲ نفر در رودخانه نازلوچای ارومیه غرق شدند | ویدئوی جست و جوی امداگران برای یافتن اجساد
  • غرق شدن ۲ نفر در رودخانه ارومیه؛ جسد یک نفر پیدا شد
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • پلیس برزیل برای یافتن بمب وارد سفارت روسیه شد
  • ترکیه: بی‌عدالتی علیه فلسطینی ها نتیجه نژادپرستی است
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات
  • میدان مغناطیسی زمین ۳.۷ میلیارد ساله است