Web Analytics Made Easy - Statcounter

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - عبدالرسول خدمتی گفت:  موارد مثبت و مراجعه به مراکز منتخب ۱۶ ساعته طی هفته‌های گذشته افزایش داشته و باید عنوان کنم شیوع گسترده امیکرون در شهرستان چابهار خطری جدی برای سلامت مردم است.

او گفت:  با توجه به قدرت سرایت سویه اُمیکرون و انتقال سریع فرد به فرد این ویروس، استفاده از ماسک، شست و شوی دست‌ها و رعایت فاصله فیزیکی در این شرایط ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز بهداشت شهرستان چابهار با بیان اینکه واکسیناسیون به عنوان راهکاری مطمئن در راستای مقابله با ویروس کرونا و حفظ سلامتی فردا نقش مهمی در مهار این سویه دارد، خاطرنشان کرد: امروز مهم‌ترین مسئله در حوزه بهداشت، واکسیناسیون به ویژه دُز سوم است که بر اساس مطالعات انجام شده می‌تواند تا ۹۰ درصد از بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا پیشگیری کند.

روزانه ۵۶۰ نفر در مقابل کرونا در چابهار واکسینه می‌شوند

خدمتی با اشاره به اینکه روزانه ۵۶۰ نفر در مقابل کرونا در چابهار واکسینه می‌شوند، گفت: تاکنون مجموع واکسیناسیون ۲۳۸ هزار و ۶۷۸ نفر، تعداد تزریق مرحله نخست ۱۳۳ هزار و ۸۵۶ نفر، تعداد تزریق مرحله دوم ۹۶ هزار و ۵۳ نفر و تعداد تزریق مرحله سوم هشت هزار و ۵۸۶ نفر بوده است.

رییس مرکز بهداشت شهرستان چابهار گفت: پیک ششم کرونا با غالب شدن سویه اُمیکرون آغاز شده است و باید هرچه سریع‌تر در کنار رعایت پروتکل‌های بهداشتی پوشش واکسیناسیون را افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه وقتی از قدرت سرایت اُمیکرون صحبت می‌کنیم، یعنی هر فرد مبتلا به این سویه می تواند در کمترین زمان ۱۰ تا ۱۲ فرد دیگر را به ویروس مبتلا کند، افزود: در بحث مقایسه قدرت سرایت امیکرون با سایر سویه‌های کرونا هم باید عنوان کنیم که معمولا امیکرون خفیف نیست لذا نگران نباشیم اما مراقب باشیم.

خدمتی ادامه داد: واکسیناسیون کودکان ۹ تا ۱۲ سال با واکسن‌های مؤثر و اثر بخش و واکسن پاستوکووک نتایج اثر بخشی فاز یک و دو بالینی در کودکان ۱ تا ۱۱ سال و افزایش چهار برابری تولید آنتی‌بادی در کودکان، اثر بخشی واکسن سینوفارم بیش از ۸۰ درصد گزارش شده است.

وی گفت: با واکسیناسیون کودکان دلبندمان، آن‌ها را در مقابل امیکرون سالم نگهداریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی امیکرون کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۲۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار | فوت یک نفر و خسارت سنگین مالی به صیادان
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان