Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرمانده ناحیه مقاومت امام علی(ع) گفت: ۱۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر توسط حوزه‌های ناحیه مقاومت امام علی(ع) و با هماهنگی ستاد دهه فجر با محوریت فرمانداران در شرق اصفهان و در شهرستان‌های ورزنه، کوهپایه، جرقویه و هرند اجرا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان ، سرهنگ جواد داستانی در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه ضمن تبریک چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار داشت: جامعه امروز ما نیاز اساسی به تبیین دارد و وظیفه ما و جامعه رسانه جهاد تبیین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مقام معظم رهبری اگر واقعیت‌های  تاریخی  برای آحاد مردم تعریف و تبیین نشود، دشمنان نظام و انقلاب تاریخ را آنگونه که خودشان می‌خواهند، تحریف می‌‌کنند و جوانان و جامعه را به انحراف می‌برند.

وی با اشاره به اهداف برنامه‌های تعریف شده در دهه فجر افزود: تبیین و ترویج ارزش‌ها، تشریح اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی و بسط و تقویت امید به آینده در قالب برنامه‌های دهه مبارک فجر تدوین شده است. کشور ما پس از انقلاب اسلامی در زمینه‌های مختلفی مانند داروسازی، ساخت تجهیزات جنگی و تولیدات موشکی، هوافضا، نانو، لیزر، سدسازی ، رشد مقالات علمی پیشرفت‌هایی کسب کرده و در بعضی از این زمینه‌ها در منطقه حرف اول را می‌زند.

جمهوری اسلامی ایران به خاطر دستاوردهای نظام تبدیل به قدرت جهانی شده است

فرمانده ناحیه مقاومت امام علی(ع) با اشاره به دستاوردهای بین‌المللی کشورمان پس از انقلاب اسلامی و در طول این چهل و سه سال بیان کرد: روزی کشور ما زیر سلطه آمریکا بود، اما امروز جمهوری اسلامی ایران به خاطر دستاوردهای نظام تبدیل به قدرت منطقه‌ای بلکه جهانی شده است.

وی افزود: پیروزی جبهه مقاومت در منطقه با الگوگیری از انقلاب اسلامی ایران، ناتوانی آمریکا در جلوگیری از فروش نفت ایران، دستگیری تفنگداران آمریکایی توسط نسل سوم و چهارم انقلاب، هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق، خروج نیروهای آمریکایی از کشورهای منطقه و تحقیر ناوهای آمریکایی توسط سپاه پاسداران تنها گوشه‌ای از اقتدار جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی است.

داستانی ادامه داد: البته مردم ما مطالبات برحقی دارند و از دولت انقلابی انتظار می‌رود که هرچه بیشتر و سریع‌تر در راستای حل مشکلات مردم گام بردارد و با به کارگیری نیروهای جهادی و انقلابی و کارآمد برای حل مشکلات به ویژه مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم تلاش کند.

وی با اشاره به شروع برنامه‌های دهه فجر از روز سه‌شنبه 12 بهمن ماه و همزمان با سالروز ورود تاریخی امام راحل(ره) تصریح کرد: برنامه‌ها با هماهنگی ستاد دهه فجر و با محوریت فرمانداران در شرق اصفهان و در شهرستان‌های ورزنه، کوهپایه، جرقویه و هرند تصمیم‌گیری شد. عطر افشانی تمثال امام خمینی(ره) در 12 بهمن و در مزار شهدای این شهرستان‌ها، رژه موتوری توسط پایگاه‌های مقاومت این 4 شهرستان در روز 12 بهمن، نواختن زنگ مقاومت  در مدارس توسط بسیج دانش‌آموزی در این روز از برنامه‌های آغازین روز دهه فجر است.

فرمانده ناحیه مقاومت امام علی(ع) اضافه کرد: برگزاری جشنواره شهیدانه به صورت محله‌ای برگزار می‌شود که و در هر محله یادواره‌ای برای آن شهید توسط پایگاه محله برگزار می‌شود. دیدار با خانواده  شهدای دفاع مقدس، شهدای امنیت و ولایت و شهدای مدافع حرم و سلامت ، اعزام گروه‌های جهادی محله محور با هدف محرومیت‌زدایی ، نشست‌های بصیرتی در قالب جهاد تبیین با ارائه دستاوردهای انقلاب اسلامی در مساجد و حسینیه‌ها، اجرای کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌‌ها با همکاری بسیج دانشجویی، برپایی موکب‌های هنری با عنوان دستاوردهای انقلاب و برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های خیابانی در سطح شهرستان و مسابقات بومی و محلی در حوزه‌ها و پایگاه‌ها از دیگر برنامه‌های دهه فجر است.

داستانی بیان کرد: برپایی میز خدمت در مصلی‌های نماز جمعه این هفته برای پاسخگویی به سوالات مردم اجرای شیفت ایثار توسط بسیج کارگری با بهره‌گیری از فرهنگ ایثار و شهادت و برپایی نمایشگاه عکس در پایگاه‌های مقاومت از دیگر برنامه‌های پایگاه‌های  زیر مجموعه ناحیه مقاومت امام علی(ع) در 4 شهرستان شرق اصفهان است که در مجموع صد عنوان برنامه در این پایگاه‌ها تدوین و اجرا می‌شود.

خدمت‌رسانی به مردم و اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی در قالب قرارگاه امام حسن(ع)

وی با اشاره به اقدامات قرارگاه شهید سلیمانی در دوران کرونا تصریح کرد: این قرارگاه از زمان شیوع کرونا تشکیل و در این مدت در زمینه‌های مختلف به مردم خدمت‌رسانی کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت امام علی(ع) افزود: همچنین قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) نیز با هدف اشتغال‌زایی روستاییان تشکیل و در طرح‌هایی زودبازده را به انجام می‌رساند. ایجاد کارگاه‌های زودبازده، بهره‌برداری از 22 پنل خورشیدی پشت بامی با هدف کمک اقتصادی به خانواده‌ها، ایجاد اشتغال برای 150 نفر با صندوق‌ها قرض‌الحسنه اشتغال‌زا در رشته‌های قالیبافی، خیاطی و دامداری از جمله اقدامات جهادی است.

سرهنگ داستانی تصریح کرد: برای فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی 3 میلیارد تومان اختصاص یافته که 1.5 میلیارد تومان جذب شده و در هر روستا متناسب با شرایط کسب و کارهای مختلفی چون پرورش قارچ، پرورش بلدرچین، تولید و فروش سبزی و صنایع تبدیلی، تولید زعفران و ایجاد گلخانه صورت گرفته است.

فرمانده ناحیه مقاومت امام علی(ع) با اشاره به دیگر اقدامات جهادی در روستاهای شرق استان اصفهان اظهار داشت: اجرای طرح مبارزه با سالک، تهیه 20 سری جهیزیه، برگزاری دوره‌های آموزشی اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی با هدف کمک به رشد کسب‌ و کار، ساخت 4 منزل برای محرومین در شرق استان اصفهان، تهیه و توزیع بیش از 10 هزار بسته‌های معیشتی، لایروبی چند قنات در روستاهای شرق استان، اجرای 4 تانکر ذخیره آب با هزینه‌ای بالغ بر 80 میلیون تومان برای استفاده مردم، ساخت کارگاه قالیبافی برای اشتغال بانوان و اعزام گروه‌های پزشکی و دندانپزشکی در روستاها و تبدیل یک پایگاه به مرکز درمانی و فراهم آوردن تعدادی تجهیزات پزشکی برای مراجعات بهداشتی مردم روستا در شرق و برگزاری کلاس‌های درسی برای دانش‌آموزان روستاها توسط بسیجیان نخبه از جمله فعالیت‌های گروه‌های جهادی و ناحیه مقاومت امام علی(ع) در 4 شهرستتان شرق استان است.

پروژه‌های عمرانی دهه فجر سپاه ارومیه برای 140 نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد می‌کند 77 طرح محرومیت‌زدایی استان مرکزی در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد 7000 برنامه توسط سپاه در ایام دهه فجر در استان خراسان شمالی اجرا می‌شود

وی با اشاره به اینکه هرچه برای مردم کار کنیم باز هم کم است، خاطرنشان کرد: از مردم همیشه در صحنه استان اصفهان به ویژه مردم نجیب شرق اصفهان که با وجود مشکلات آب و به تبع آن مشکلات اقتصادی و معیشت، همواره پشتیبان نظام بودند و هیچ‌ گاه در عرصه‌های مختلف برای نظام و انقلاب کم نگذاشتند، تشکر می‌کنم و از داشتن چنین مردمی به خود می‌بالیم.

انتهای پیام/163/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرمانده ناحیه مقاومت امام علی ع انقلاب اسلامی اسلامی ایران اجرا می شود شرق اصفهان دهه فجر پایگاه ها برنامه ها شرق استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۲۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، عالم و مجاهد بزرگ خوزستانی است که عمر خویش را در خدمت اسلام و انقلاب صرف کرد. خدمات آیت الله موسوی جزایری قبل و بعد از انقلاب بر کسی پوشیده نیست و وی همواره منشا اثر و خدمت برای استان و کشور بوده است.

زندگی آیت الله موسوی جزایری با تلاش های علمی و فرهنگی فراوانی همراه است‌. وی در سال های متمادی به تربیت طلاب جوان همت گماشته و در این میان‌، شاگردان ممتازی تربیت کرده است.

دفتر زندگانی آیت الله جزایری‌، پیش و پس از انقلاب‌، سرشار از مبارزه و هدایت های سیاسی است‌. از فعالیت هایی که در کارنامه مبارزاتی آیت الله موسوی جزایری می درخشد حضور فعال وی در راهپیمایی های انقلابی و شرکت در مبارزات ضد رژیم شاهنشاهی است.

با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران‌، فعالیت های آیت الله موسوی جزایری در قالب مسئولیت های اجرایی و روشنگری های درسی و اخلاقی ادامه یافت‌. وی بعد از پیروزی انقلاب از اعضای موثر مجلس خبرگان قانون اساسی بود.

مهم‌ترین مسؤولیت های وی‌، پس از پیروزی انقلاب اسلامی‌، نماینده امام خمینی (ره) در اهواز، نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز و عضویت در مجلس خبرگان رهبری در ادوار ۱، ۲، ۳ ،۴ به نمایندگی از مردم خوزستان و دوره پنجم به نمایندگی از مردم تهران است.

در دوران دفاع مقدس، نقش آیت الله جزایری در جبهه های جنگ بسیار پررنگ بوده و یکی از فعال ترین امامان جمعه از این حیث به شمار می رفت. وی در ستاد پشتیبانی جنگ در استان ها و شورای عالی آن در کشور که به تایید امام خمینی (ره) رسیده بود نیز فعالیت داشت.

مسجد آیت الله جزایری در مرکز شهر اهواز نیز در دوران دفاع مقدس یکی از محل های مهم پشتیبانی و اعزام نیرو به جبهه های جنگ بود.

از جمله فعالیت های این مجاهد انقلابی تاسیس حوزه جدید به نام مدرسه الامام الخمینی (ره)، تجدید بنای حوزه علمیه اهواز، تاسیس حوزه علمیه خواهران و مکتب الزهرا (س)، تاسیس حوزه علمیه بقیة الله (عج) برای درس خارج فقه، ایجاد مرکزی برای پاسخ گویی به مسائل شرعی، تاسیس کتابخانه، تاسیس مرکز حل اختلافات عشایری، تأسیس کانون مقدس خانواده برای حل اختلافات خانوادگی، تاسیس دانشگاه غیرانتفاعی امیرالمومنین (ع) و راه اندازی شبکه جهانی الاهواز است.

آیت الله موسوی جزایری پس از آنکه در خطبه‌های نماز جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ با اشاره به بیماری خود از عدم توانایی در انجام مسئولیت های امامت جمعه سخن گفت در تاریخ ۳۰ بهمن رسماً از سمت امامت جمعه اهواز استعفا داد.

به همین جهت، سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ مقام معظم رهبری طی حکمی حجت الاسلام سید عبدالنبی موسوی فرد را به عنوان امام جمعه اهواز و نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و آیت الله موسوی جزایری را به عنوان رئیس حوزه علمیه اهواز منصوب کردند.

در انتخابات اخیر مجلس خبرگان رهبری، وی تصمیم گرفت از استان تهران وارد عرصه انتخابات شود و در نهایت از سوی مردم تهران به عنوان نماینده این استان راهی مجلس شد.

اکنون با تصمیم نماینده ولی فقیه در استان خوزستان قرار است از بیش از نیم قرن مجاهدت های این روحانی تقدیر به عمل آید و قرار است برنامه های مفصلی برای این مورد در اهواز اجرا شود.

نکوداشت همزمان با روز معلم

حجت الاسلام مهدی اخوان صباغ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خوزستان در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص تشریح برنامه‌های آئین نکوداشت فقیه مجاهد حضرت آیت الله موسوی جزایری اظهار کرد: آئین نکوداشت بیش از نیم قرن مجاهدت حضرت آیت الله موسوی جزایری در روز تکریم استاد و مقام معلم یعنی ۱۲ اردیبهشت ماه که روز شهادت شهید والامقام دکتر آیت الله مرتضی مطهری است، برگزار می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان بیان کرد: در واقع این مناسبت و فرصت را مغتنم شمردیم تا در استان خوزستان از مقام استاد و زعیم حوزه‌های علمیه استان تقدیر کنیم. لازم به ذکر است که برگزاری این آیین به پیشنهاد نماینده ولی فقیه در خوزستان، حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا موسوی فرد بوده است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: این برنامه از جانب حجت الاسلام موسوی فرد و اقشار مختلف مردم خصوصاً طلاب، روحانیون، اساتید حوزه، اساتید دانشگاه، معلمان، عشایر، پاسداران، پیشکسوتان دفاع مقدس، خبرگان رهبری، شاگردان و اساتیدی که محصول فعالیت فرهنگی، آموزشی و تربیتی آیت الله موسوی جزایری هستند، برگزار می‌شود.

حجت الاسلام اخوان صباغ با بیان اینکه انصافاً آیت الله موسوی جزایری بر گردن خوزستان حق دارد، تصریح کرد: آیت الله جزایری بیش از ۵۰ سال در استان زحمت کشیده، زندگی خود را وقف دین و انقلاب کرده است لذا باید مورد تجلیل و تقدیر قرار گیرد چرا که تقدیر از زحمات وی، تقدیر از انقلاب، دین و اسلام است، به همین منظور نماینده معزز ولی فقیه در استان بر خود واجب دانست این مجلس را برپا کند.

پدر معنوی استان

وی با اعلام اینکه فعالیت‌های آیت الله موسوی جزایری در خوزستان بسیار گسترده بوده است، عنوان کرد: قطعاً یک آئین نکوداشت نمی‌تواند به همه عرصه‌ها و جوانب فعالیت وی بپردازد اما مد نظر است فعالیت‌های حوزوی، دانشگاهی، رسانه‌ای، فرهنگی، تربیتی خصوصاً در مساجد، هیئت‌ها، شبکه سازی، انسان سازی، تربیت کادر، تربیت نیروهای مؤمن، انقلابی و پای کار، حضور مؤثر در فضای مجازی، تربیت اساتید فاضل حوزه علمیه، توسعه فعالیت‌های کمی و کیفی حوزه علمیه که به برکت وجود وی است تا حد امکان به عنوان پدر معنوی خوزستان مورد تقدیر و تشکر قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: شخصیت آیت الله جزایری بسیار وارسته، بزرگوار و با دردِ دین بالایی است. وی شخصاً نسبت به دین، انقلاب و ارزش‌های دینی خود را مسئول می‌دانند لذا همه ما و اشخاصی که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم تا از وی تقدیر کنیم، تقدیر از سال‌ها ایثارگری، ازخود گذشتگی، بزرگواری، پدری و استادی است که وی در حق همه داشته است.

حجت الاسلام اخوان صباغ بیان کرد: برخی مسئولان و بزرگان کشوری و حتی بزرگانی از استان بصره عراق برای این مراسم دعوت شده‌اند. بسیاری از افراد نیز مشتاق بودند در این مراسم شرکت کنند که با توجه به مکان برگزاری برایشان حضور مقدور نبود اما اعلام کرده‌اند که برای این مجلس پیامی خواهند فرستاد.

وی، برگزاری نمایشگاه را از برنامه‌های جانبی این آئین برشمرد و گفت: برگزاری نمایشگاه زندگینامه و صحبت‌های بزرگان کشوری و جهانی در خصوص آیت الله جزایری در کنار آئین نکوداشت انجام خواهد شد، همچنین برای وی کتاب زندگی‌نامه‌ای تدوین شده و ۱۱ جلد کتاب از آثار علمی آیت الله جزایری در این جلسه رونمایی خواهد شد.

نقش آیت الله در انقلاب و دفاع مقدس

امید حلالی روزنامه نگار خوزستانی نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص خدمات آیت الله جزایری در استان خوزستان گفت: می توان گفت در پنج دهه گذشته، بررسی تاریخ خوزستان منهای نقش آفرینی آیت الله موسوی جزایری، نمی گویم امکان پذیر نیست اما بسیار سخت است و در واقع این دو با هم ممزوج هستند؛ آیت الله جزایری در مبارزات انقلاب اسلامی نقش آفرینی بسیار موثری داشته اند، در نجف و فرانسه خدمت امام می رسد، در کوران مبارزات حضور داشته و برخورد درجه یک و از نوع حلقه اول با حضرت امام داشته اند.

این روزنامه نگار خوزستانی گفت: بعد از پیروزی انقلاب در دفاع مقدس و بسیج همگانی مردم خوزستان برای دفاع از آب و خاک، وی امام جمعه تراز کشور بود و به واسطه اینکه کل خوزستان درگیر جنگ بوده، باز هم نقش آفرینی وی درجه یک و سطح اول بوده که کارکرد ملی داشته است. حضور وی در جبهه ها، ارتباط با نیروهای رزمنده، روحیه شان، توصیه های ارشادی و ارتباط وی با مرکز همه قابل بررسی است.

وی با بیان اینکه نقش آیت الله موسوی جزایری در بازار و انسجام بخشی داشتن بسیار پررنگ است، تصریح کرد: مسجد جزایری به دلیل قرار گرفتن در دلِ بازار اهواز، کانون مبارزات انقلاب اسلامی بوده و بچه های مبارز آنجا جمع می شدند، بعدها بچه های رزمنده آنجا تردد و ارتباط داشتند، پس از جنگ نیز آیت الله جزایری یکسری نوآوری ها را آغاز و زمینه هایی را فراهم می کند که در آینده استان از آن بهره مند شده است.

تاسیس حوزه های عملیه در خوزستان

حلالی ادامه داد: تاسیس حوزه علمیه امام خمینی که چند هزار طلبه و حتی مجتهد از آن فارغ التحصیل شده و اکنون در حال خدمت در خوزستان، کل کشور و حتی در سایر کشورها به عنوان مُبلغ هستند و از افتخارات استان به شمار می آیند و طلبه های فاضلی که وی تربیت کرد یکی از مهم ترین موارد کارکردی آیت الله جزایری است.

روزنامه نگار خوزستانی اقدام دیگر آیت الله جزایری را تاسیس شبکه ماهواره ای الاهواز اعلام و عنوان کرد: تاسیس این شبکه در بررسی کارنامه وی بسیار مهم است، شبکه ماهواره ای الاهواز در یک دوره ای با تبیینی که توانست انجام دهد در مقابله با امواجِ ضد دینی بسیار خوب عمل کرد.

وی افزود: در دوره دیگر نیز این شبکه از حالت پدافندی به حالت آفندی تغییر موضع داد و توانست مواضع نظام جمهوری اسلامی و ولایت مولا امیرالمومنین (ع) را خیلی خوب برای مخاطبان عرب در کشور های منطقه تبیین و تشریح کند، اکنون این شبکه ماهواره ای جایگاه پیدا کرده و دارای مخاطب است.

تاسیس دانشگاه

حلالی اظهار کرد: گام سوم ایشان، تاسیس دانشگاه امیرالمومنین (ع) بوده که مکمل نقش شبکه ماهواره ای الاهواز است. در این مورد هم آیت الله جزایری خوش فکری خود را نشان داد و افراد علاقمند را برای تربیت مُبلغان و افراد صاحب نظری که تخصص آنها شیعه شناسی و کلام شیعه باشد و رشته های مرتبط با این دانشگاه را جذب کرد که در حال جا بازکردن بین علاقمندان و نخبگان است، افراد صاحب نظری در این دانشگاه در حال تحصیل هستند و یا اینکه فارغ التحصیل شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، «آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری» در شهر شوشتر متولد شده است. اجداد وی تا سید نعمت‌الله جزایری، همگی در کسوت روحانیت و خادمان شریعت محمدی صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم بوده‌اند. پدرش آیت‌الله آقا سید محمدعلی موسوی جزایری از علمای وارسته شوشتر و در بین خواص و اهل فضل، مورد توجه و احترام بود. او همواره به تدریس و تربیت طلاب مشغول بود. مادرش نیز دختر مرحوم آیت‌الله آقا سید مهدی آل طیب بوده است.

سید محمد علی در ۶ سالگی، تحصیلات خود را از مکتب خانه حقانی آغاز کرد. دروس آن مکتب خانه، ترکیبی از معلومات قدیم و جدید بود. وی پس از پایان آن دوره، به حوزه علمیه شوشتر رفت و مقدمات را نزد پدر و نیز دایی خود، آیت‌الله سید محمدحسن آل طیب و علامه حاج شیخ محمد تقی شوشتری، صاحب قاموس الرجال خواند. هنوز مقدمات را تمام نکرده بود که در سفری به مشهد، در حرم ثامن الحجج علیه‌السّلام به دست پدرش، معمم شد.

وی دوره مقدمات، سطح و مقداری از خارج را در شوشتر گذراند. آن گاه برای تکمیل تحصیلات، به نجف اشرف مهاجرت کرد. وی از هنگام ورود به نجف، با جدیت به درس خواندن، نوشتن و مباحثه مشغول شد. او در نجف اشرف، از محضر آیات عظام: سید محمدجعفر مروج، سید جعفر جزایری، سید محمدباقر صدر، سید علی سیستانی، میرزا علی غروی تبریزی، سید علی بهشتی، سید ابوالقاسم خویی و امام خمینی بهره فراوان برد.

مدت زیادی از ورود او به نجف اشرف نگذشته بود که بعثی‌ها کودتا کرده، عبدالرحمان عارف را کنار زده و حکومت را به دست گرفتند. در ابتدا، تعرضی نسبت به حوزه علمیه و اهل علم نداشتند؛ ولی رعب و وحشت بسیاری در عموم مردم ایجاد شده بود.

کودتا کنندگان پس از آنکه از تثبیت قدرت خود مطمئن شدند، تعرض به حریم حوزه علمیه را آغاز کردند که پس از عکس العمل شدید مراجع به ویژه آیت‌الله سید محسن حکیم، عقب نشینی کردند. تا مدتی نیز آرامش حاکم بود. ولی سرانجام در اواخر سال ۱۳۵۰ همه ایرانیان مقیم عتبات عالیات را تبعید کردند که سید محمدعلی نیز از جمله آنان بود. وی پس از بازگشت به ایران، هم چنان عاشق ادامه تحصیل بود. از این رو، وارد حوزه علمیه قم شد و از محضر عالمان نامداری همچون حضرات آیات حسین وحید خراسانی و محمدعلی اراکی استفاده برد.

آیت الله موسوی جزایری در سال ۱۳۵۳ ش به دعوت جمعی از اهالی اهواز برای امامت در مسجد جزایری به آن شهرستان دعوت شد. در ابتدا، مسوولیت وی امامت مسجد جزایری و تدریس تنی چند از طلاب بود. گاهی نیز در مناسبت‌ها منبر می‌رفت. ولی پس از چندی متوجه خلا معنوی در جامعه به ویژه در نسل جوان شده و ازاین رو، مبادرت به تاسیس کتابخانه‌ای در مسجد و تشکیل جلسات اعتقادی، تفسیری و اقتصاد اسلامی نمود.

رفته رفته مسجد پایگاه جوانان مذهبی و شیفته اسلام و انقلاب شد و از طریق آیت‌الله پسندیده که در آن زمان وکیل تام الاختیار امام رحمة‌الله‌علیه در قم بود، نمایندگی حضرت امام رحمة‌الله‌علیه در امور حسبیه و وجوهات شرعیه را به عهده گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین نکوداشت فقیه مجاهد حضرت آیت الله موسوی جزایری با حضور مسئولان لشکری و کشوری روز چهارشنبه ساعت ۱۷ در تالار امام خامنه ای مجتمع فجر برگزار می شود.

کد خبر 6093194

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • برنامه «اطعام رضوی» در استان سمنان اجرا می‌شود