Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@00:30:23 GMT

دلایل گیر کردن استارت خوردو چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۶۵۶۹۳

شاید برای شماهم اتفاق افتاده باشد که استارت ماشین کندتر از قبل کار کند، این موضوع دلایل مختلفی دارد که با توجه به آن‌ها می‌توانید این مشکل را برطرف کنید.

خبرگزاری میزان _ خودروکار نوشت: اگر به تازگی متوجه شده اید که سرعت استارت ماشین تان پایین آمده است، باید مشکلات مختلف را در آن بررسی کنید. خوشبختانه راهکار‌های زیادی وجود دارد که سریع مشکل را پیدا کنید که در این قسمت دلایلی را به شما معرفی می‌کنیم تا زودتر به پاسخِ خود برسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل باتری

باطری مدام در حال شارژ شدن و خالی کردن شارژ است. در طول زمان این پروسه باعث ایجاد مشکلات داخل باتری می‌شود که ممکن است آن را از داخل خراب کند. هنگامی که این اتفاق می‌افتد، باتری نیاز به زمان بیشتری دارد تا نیرو و قدرت کافی را تولید کند و ممکن است مدت زمان بیشتری طول بکشد تا ماشین استارت بخورد. می‌توانید این مشکل را در باتری بررسی کنید. شاید باتری ضعیف شده است که در صورت نیاز؛ باید آن را تعویض کنید.

اختلال در سیستم شارژ ماشین

سیستم شارژ ماشین قدرت باتری را تامین می‌کند. اگر این سیستم دچار نقص یا مشکل شده باشد، نمی‌تواند نیروی کافی را برای باتری فراهم کند و در نتیجه توانایی شارژ باتری را مختل کرده و ممکن است نقص ایجاد کند که در چنین حالتی توصیه می‌شود به یک مکانیک حرفه‌ای مراجعه کنید و در صورت نیاز دینام خودرو را تعویض کنید.

مشکل استارتر

اگر استارتر در ماشین مشکل داشته باشد، ممکن است زمانِ استارت زدن، بیش از حد نیاز طول بکشد که این باعث مشکل در موتور هم شده و باعث می‌شود که موتور حرکتی استارتر با سرعت کم تری چرخش کند و همین باعث می‌شود تا زمانی که استارت می‌زنید، سرعت بالایی را احساس نکنید و همه چیز کندتر پیش برود.

مشکل سیم کشی

دو عدد سیم وجود دارد که استارتر ماشین به آن نیاز دارد تا بتواند کار خود را درست انجام دهد. یکی از سیم‌ها استارتر را به باطری وصل می‌کند. یکی دیگر به عنوان یک سیگنال عمل می‌کند و تشخیص می‌دهد که چه زمانی کلید، ماشین را روشن می‌کند و استارت شروع به کار می‌کند. این سیم‌ها ممکن است دچار خوردگی و شکنندگی شوند و نتوانند نیروی کافی را ایجاد کنند و باعث سیگنال ضعیف می‌شوند و همین باعث کند شدن سرعتِ روشن نشدن ماشین خواهد شد.

دمای پایین

باطری ماشین جریان برق کم تری را در هوای سرد نسبت به هوای گرم تولید می‌کند و به خاطر این موضوع است که دمای پایین باعث کاهش سرعت واکنش شیمیایی تولید شده در این جریان می‌شود. باتری سرد نمی‌تواند به اندازه باتری گرم، همان مقدار انرژی تولید کند؛ بنابراین اگر می‌خواهید که در فصل سرما رانندگی کنید، کمی باید صبر کنید تا ماشین استارت بخورد. پارک کردن ماشین در پارکینگ معمولاً این تایم را کاهش می‌دهد، زیرا فضای پارکینگ گرم‌تر است. 

بیشتر بخوانید: خودرویی برقی که با یک بار شارژ هزار کیلومتر می‌رود!

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: استارت ماشین خودرو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: استارت ماشین خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل نوسان قیمت پیاز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.
وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.
وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.
وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.
به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.
گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • مطهری: این یک استارت دوباره است
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • دلایل نوسان قیمت پیاز