Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده ولی فقیه در لرستان آموزش و پرورش را زیربنای رشد، توسعه و بالندگی کشور دانست و گفت: تعیین سرنوشت همه بخش‌های کشور به آموزش و پرورش برمی‌گردد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی ظهر امروز در دیدار با مدیران سازمان دانش‌آموزی استان لرستان به مناسبت دهه فجر که در دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان برگزار شد ضمن گرامیداشت و تبریک چهل و سومین سال پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: ملت ایران  قرن 14 را در حالی آغاز کرد که کشور  تحت سیطره زورگویان قرار گرفت و دست نشانده و مستبدی به نام رضا خان پهلوی  را برکشور حاکم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ورود ایران به قرن پانزدهم و سال 1400 با انتخابات شروع شد و مردم با شرکت در انتخابات آینده و سرنوشت خودشان را رقم زدند، افزود: در این مدت  43 سال نظام جمهوری اسلامی پنجه در پنجه زورگویان عالم انداخته  و مکرر مسئولان آمریکایی اعلام کردند هرکجا ایران اسلامی حضور دارد ما نتوانستیم برنامه‌های خود را اجرا کنیم.

نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: با گذشت 43 سال از انقلاب اسلامی گاهی ممکن است در انتخاب‌ها و تعیین سرنوشت دچار مشکل شویم و اشتباه کرده باشیم ولی مهم این است که سرنوشتمان را خودمان تعیین می‌کنیم.

وی بیان کرد: امام راحل قبل از تبعید در سال 42 فریاد می‌زدند که  قلب من در فشار است چون می‌بینم آمریکا و اسرائیل برای کشور ما تصمیم می‌گیرند و برنامه‌ریزی می‌کنند ولی امروز  می‌بینیم اسرائیل به دور خود دیواری کشیده که از محور مقاومت در امان باشد.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: بخش مهمی از عزت و سرافرازی ملت ایران به دانش‌آموزان به عنوان سرمایه ارزشمند و ذخیره گران‌بها یک  ملت هستند برمی‌گردد.

وی تصریح کرد: نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران  باید به گونه‌ای طراحی و اجرا شود که حتی یک استعداد و ظرفیت از دانش آموزان هدر نرود و این موضوع را باید از مسئولان مربوطه مطالبه کنیم.

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: در استان  مطالبه‌گری باید به گفتمان مبتنی بر منطق، اخلاق، استدلال، کار علمی و کارشناسی و همچنین به دور از مطالب غیر علمی باشند و اینگونه نباشد که منتظر بمانیم منصوب ولی فقیه در نماز جمعه مطلبی بیان کند، بلکه همه مردم باید مطالبه‌گر شوند.

وی اظهار داشت: منصوب ولی فقیه  در لرستان  همواره بر نفی تبعیض، شایسته سالاری، عدالت اجتماعی، جذب نیرو از طریق قانون و ظابطه به دور از توصیه و سفارش تاکید می‌کند،  این امر قبیح است که افرادی از مرکز نامه بگیرند برای جذب افراد در دستگاه‌ها، صدای منصوب ولی فقیه باید از طریق مجموعه‌هایی همچون سازمان بسیج دانش‌آموزی به گوش مسئولان و مردم برسد.

دانشجویان و طلاب فلسفه تشکیل بسیج دانشجویی را بازخوانی کنندرئیس سازمان بسیج دانشجویی: جوانان را برای حل مشکلات کشور بسیج خواهیم کرددیدار مسئولان سازمان ورزش بسیج با رئیس فدراسیون والیبال

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان اینکه دانش‌آموزان به عنوان یک ذخیره ارزشمند و گران‌بها  همان‌گونه که 13 آبان سال 57 را رقم زدند نقش مهمی در مطالبه‌گری دارند، افزود: کمر رژیم ستم شاهی وقتی شکست که مدارس کشور تعطیل شد و دانش‌آموزان و معلمان آشکارا در صف انقلاب ایستادند.

نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: دانش آموزان در استان لرستان در همه جهت‌ها قبل و بعد از انقلاب و همچنین مقاطع مختلف نظام نقش آفرینی کردند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان رویش‌های انقلاب هستند و کشور به این رویش‌ها در کنار تجربه‌های پیشکسوتان نیازمند است، بیان کرد: رشد و بالندگی کشور باید از درون آموزش و پرورش رقم بخورد چرا که تعیین سرنوشت همه بخش‌های کشور به آموزش و پرورش برمی‌گردد و راه پیشرفت کشور علم آموزی، پژوهش، تحقیق و پایبندی به ارزش‌های دینی و اسلامی است.

 حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: رشد و بالندگی کشور از طریق آموزش و پرورش توسط عموم معلمان به ویژه معلمان امور تربیتی عملیاتی می‌شود.

انتهای پیام/ 645/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در لرستان الاسلام والمسلمین بالندگی کشور آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با حضور در هنرستان دخترانه فنی و حرفه‌ای روشنگران منطقه ۴ تهران از نزدیک از نمایشگاه آثار و دستاوردهای فرهنگی و هنری دانش آموزان بازدید کرد.

محمود زاده با اشاره به اهمیت بالای مهارت آموزی و فراگیری تخصص در دوران تحصیل گفت: توجه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مهارتی شاید تا اندازه‌ای مورد غفلت قرار گرفته بوده که خوشبختانه در دولت سیزدهم عزم و اراده جدی بر تقویت آن وجود دارد و اقداماتی نیز صورت گرفته و در حال انجام است.

وی با اشاره به منویات و تأکیدات جدی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پیرامون توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های مهارتی گفت: ایشان در دیدار اخیر خود با کارگران نیز فرمودند که مدارس با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به اشتغال صحیح و راحت جوانان کمک کنند و این نشان از اهتمام ویژه به این حوزه را نشان می‌دهد چرا که هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای می‌توانند آینده شغلی و تحصیلی دانش آموزان را نیز رقم بزنند.

محمودزاده با تاکید بر این سخن مهم که ما باید دالان کنکور را به دالان اشتغال تبدیل کنیم، اظهار کرد: دانش آموزان در محیط مدرسه با یادگیری حتی یک مهارت می‌توانند در آینده نقش بسیار موثرتری را ایفا کنند، با این رویکرد دانش آموزان با تخصص و مهارت افزایی به امنیت شغلی و درآمدزایی نیز نزدیک شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نگرش به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای امروز بسیار تغییر کرده است، تصریح کرد: اکنون اولیا و دانش آموزان انگیزه و علاقه جدی تری به رشته‌های مهارتی دارند و استعدادهای مهارتی بسیار زیادی در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای ما مشغول به تحصیل می‌باشند.

وی با اشاره به اینکه دستاوردهای فنی و آثار مهارتی دانش آموزان بهترین تبلیغ برای رشته‌های فنی و حرفه است، گفت: البته در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز مهارت آموزی مورد تاکید قرار گرفته و وزارت آموزش و پرورش در راستای توسعه و تجهیز رشته‌های هنرستانی گام‌های اساسی برداشته است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با برنامه ریزی های مستمر و پیگیری‌های عملیاتی، امیدواریم که در آینده بتوانیم ۵۰ درصد دانش آموزان متوسطه را تحت پوشش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای قرار دهیم و آموزش‌های پایه را حتی در مقاطع تحصیلی دبستان در مدارس آغاز نمائیم.

محمودزاده با اشاره به اینکه در سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی نیز توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های فنی و حرفه‌ای بسیار مورد تاکید است، گفت: هم در زمینه تأسیس هنرستان‌های ضمیمه اقدامات خوبی در حال انجام است و از موسسین علاقه مند به تأسیس هنرستان غیر دولتی در قالب وام‌های خوداشتغالی از محل تبصره ۱۸ حمایت خواهیم کرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت بالای هنرستان‌های با رشته‌های هنری، گفت: شما دانش آموزان هنرمند که بهترین مبلغ هنر اسلامی و انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستید باید با خلق آثار ارزشمند خود در فضای رسانه‌ای نیز مؤثر باشید و با کنشگری‌های مؤثر پیرامون موضوعات مختلف جامعه نقشی جدی ایفا کنید.

کد خبر 6090359 علی قدمی

دیگر خبرها

  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد