Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@12:20:29 GMT

۸۵ درصد جرائم سایبری در کرمانشاه کشف می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۵۵۳۶

۸۵ درصد جرائم سایبری در کرمانشاه کشف می‌شود

گروه استان‌ها -رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه از کشف بیش از ۸۵ درصد جرائم سایبری در استان طی ۱۰ ماه سپری شده از سال جاری خبر داد و گفت: از این نظر در کشور جزو استان‌های برتر و موفق به شمار می‌رویم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سرهنگ علی عباسی کسانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با اقدامات اطلاعاتی و فنی پلیس فتا طی امسال 16 باند کلاهبرداری در حوزه‌های متخلف شناسایی و منهدم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه سال گذشته مبلغ 40 میلیارد ریال کلاهبرداری کشف و عودت داده است، افزود: این رقم در سال جاری و در 10 ماه سپری شده از سال به حدود 250 میلیارد ریال رسیده است. 

عباسی همچنین به فراوانی جرائم سایبری در استان اشاره کرد و گفت: کلاهبرداری 52 درصد جرائم را تشکیل می‌دهد، ضمن اینکه برداشت‌های غیرمجاز با 12 درصد در رده دوم قرار دارد. 

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه عنوان کرد: نشر اکاذیب و مزاحمت های اینترنتی هم در رده‌های سوم و چهارم جرائم سایبری در استان محسوب می‌شود. 

60 درصد از جرائم سایبری استان چهارمحال و بختیاری کلاهبرداری مالی استرسانه رژیم اسرائیل حمله سایبری را تأیید کرد

گشت‌زنی 24 ساعته پلیس فتا در فضای مجازی 

وی از حضور 24 ساعته پلیس فتا در فضای مجازی و گشتزنی‌های کارشناسان آن خبر داد و گفت: در پی این اقدام بسیاری از قدرتنمایی های اراذل و اوباش و خرید و فروش اسلحه کشف و افراد زیادی هم دستگیر شده‌اند. 

عباسی با اشاره به شناسایی بسیاری از کلاهبرداری‌ها در پی گشتزنی‌های 24 ساعته، خاطرنشان کرد: اخیرا نیز به موضوع خرید و فروش اینترنتی مواد مخدر ورود پیدا کرده‌ایم تا فضا برای این افراد ناامن تر از قبل شود. 

وی با اشاره به گستردگی کار پلیس فتا و اینکه 30 درصد کل جرائم سایبری استان در شهرستان ها رخ می‌دهد افزود: با حمایت های فرمانده انتظامی استان توانستیم در همه شهرستان‌ها نیروهایی مستقر کنیم. 

عباسی گفت: حضور نیروهای پلیس فتا در شهرستان ها باعث جلوگیری از رفت و آمد شهروندان به مرکز استان و در نتیجه کاهش زمان رسیدگی به جرائم سایبری و کشف زودتر جرم های رخ داده شده است. 

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز پلیس فتا اشرافیت خوبی بر فضای مجازی دارد و اقدامات مقابله‌ای خوبی با مجرمان حوزه سایبری صورت گفته و خود آن‌ها نیز به این نتیجه رسیده اند که فعالیت آن ها تحت رصد و کنترل قرار دارد.

انتهای پیام/832/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشفیات پلیس کشفیات پلیس جرائم سایبری پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۵۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از انسداد ۱۲۸ تار نمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی در فضای مجازی در راستای مبارزه با قاچاق وجرائم اقتصادی عنوان داشت: بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی جویی جرائم اقتصادی، کالای قاچاق و جرائم گمرکی توسط کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی در اسفند ماه سال گذشته انجام شد.

وی عنوان داشت: در اسفندماه سال گذشته با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در بستر اینترنت که در زمینه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم مربوط به حوزه گمرک فعالیت داشتند شناسایی و مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق می‌کردند، گفت: در اسفند ماه سال گذشته ۷۸ تارنماو صفحه فعال در بستر اینترنت که در حوزه جرائم اقتصادی از جمله اخلال در بازار ارز، قمار و پولشویی، دارو‌های غیر مجاز فعالیت داشتند شناسایی و از فعالیت آن‌ها جلوگیری شد.

سردار رحیمی با اشاره به انسداد ۱۲۸ تار نما و صفحه متخلف در فضای مجازی که در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی فعالیت داشتند، گفت: به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری ۶ نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آن‌ها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، عنوان داشت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین فعال (پیرامون قاچاق و جرائم اقتصادی) دستگیرشدند.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی