Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، دکتر فرهاد غلامی عصر سه شنبه پس از بازدید از مراکز درمانی شهرستان رامسر به عنوان پرچمدار وضعیت قرمز کرونایی مازندران گفت که در حال حاضر آمار مراجعه سرپایی روزانه به مراکز درمانی به خاطر داشتن علائم اومیکرون به حدود پنج هزار نفر رسیده است که نشان می دهد روند تولید بیمار در استان بسیار شتابان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که در نشست ستاد کرونای غرب مازندران سخن می گفت ، با پیش بینی این که طی سه تا پنج روز آینده آمار بیماران مشکوک مبتلا به اومیکرون به ۱۰ هزار نفر برسد ، ابراز نگرانی کرد : سیستم بهداشت و درمان مازندران تنها توان پوشش دهی ۹ هزار مراجعه سرپایی را دارد و فراتر رفتن آمار ابتلا از این رقم نظام درمانی استان را با مشکل مواجه خواهد کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر ضرورت قطع زنجیره تولید بیمار اومیکرونی تاکید کرد و گفت : رسیدن به این هدف علاوه بر اعمال محدودیت های دو هفته ای ، نیازمند رساندن آمار تزریق دز سوم واکسن کرونا به میزان ۷۰ درصد هستیم.

وی افزود : باید همه توانمان را به کار بگیریم تا طی ۱۰ روز آینده با بردن واکسن به محل های تجمعی نظیر کارخانه ها ، آن را در دسترس مردم قرار دهیم.

دکتر غلامی اعمال محدودیت های مربوط به رنگ بندی های کرونایی در شهرستان های استان را ضروری خواند و تاکید کرد : در مناطق قرمز و نارنجی محدودیت ها باید با دقت و نظارت بیشتری اعمال شود.

وی با اظهار این که محدودیت ها باید در دو سطح فردی و اجتماعی اعمال شود ، افزود : در سطح فردی محدودیت شامل قرنطینه پنج روزه بیماران است تا کسی ارتباط نداشته باشد و زنجیره قطع شود و در سطح اجتماعی نیز محدودیت ها شامل تعطیلی هرگونه تجمع و دورهمی ، تالارها ، رستوران ها ، برگزاری مراسم اعم از عزا و عزاداری و برپایی دیگر تجمعات بویژه در مناطق نارنجی و قرمز است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با هشدار این که عدم رعایت پروتکل ها نه تنها افزایش بیماران سرپایی و بستری را در پی دارد، بلکه سبب می شود سیستم بهداشتی و درمانی پاسخگوی نیاز این میزان بیماران نباشد ، گفت : عادی انگاری ها نه تنها ما را با افزایش مرگ و میر مواجه خواهد کرد، بلکه عوارض ناشی از ابتلا به کرونا شامل نارسایی های قلبی، ریوی، کلیوی را هم به افراد تحمیل خواهد کرد.

دکتر غلامی همچنین با اشاره به قرمز بودن وضعیت کرونایی شهرستان رامسر ، گفت که دانشگاه علوم پزشکی توجه ویژه و بیشتری به این شهرستان دارد و با توجه به افزایش تعداد بیماران بستری و سرپایی ، داروی رمدسیور و سرم به اندازه یک هفته برای مراکز درمانی رامسر تامین شده است.

وی افزود : در حال حاضر مازندران برای دو هفته ذخایر استراتژیک در اختیار دارد که در صورت نیاز برای تمامی مراکز درمانی ارسال خواهد شد و تلاش بر این است که برای استان ذخایر استراتژیک بیشتری فراهم کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پاسخ به پرسش حاضران پیرامون چگونگی رنگ بندی وضعیت کرونایی و وجود ابهام برایشان در این زمینه هم توضیح داد : رنگ بندی بر اساس آمار ابتلا و بستری است به این صورت که شماره ملی افرادی که تست پی سی آر آنان مثبت است در سامانه ماسک ثبت می شود و در مجموع اگر آمارابتلا روزانه بیش از ۲۵ نفر به ازای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت باشد آن منطقه در وضعیت قرمز قرار می گیرد ، بین ۱۰ تا ۲۵ نفر در وضعیت نارنجی و کمتر از آن به تناسب در وضعیت زرد و آبی تعریف می شود.

وی افزود : با توجه به این که در حال حاضر ۱۶ بیماری مبتلا به کوید ۱۹ در بیمارستان امام سجاد (ع) رامسر بستری هستند و جمعیت این شهرستان هم ۸۰ هزار نفر است ، قطعا رنگ کرونایی آن اگر قرمز نباشد حتما نارنجی است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران مازندران رامسر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران مازندران رامسر دانشگاه علوم پزشکی مازندران مراکز درمانی محدودیت ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۰۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد مظلومی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص بیماران مبتلا به سلیاک از جمله گروه‌های ویژه عنوان کرد به دلیل نیاز به دریافت مواد غذایی بدون گلوتن، همواره دچار چالش هایی در این زمینه بوده اند و همین امر موجب شد تا در سال گذشته، حمایت از این بیماران و کمک به رفع مشکلات آنان، با اولویت ویژه در مجموعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال شود.

مظلومی گفت: در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هر ایرانی، ماهیانه هفت و نیم کیلوگرم سهمیه آرد گندم دارد که دولت با قیمت یارانه ای آن را در اختیار نانوایی ها قرار می دهد و مردم با قیمت یارانه ای و مصوب خریداری می کنند، اما مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

وی افزود: سهمیه آرد یارانه ای بیماران مبتلا به سلیاک شناسایی شده، با هماهنگی اداره کل غله استان فارس به صورت کالابرگ خرید کالا به بیماران مبتلا به سلیاک، تحویل داده شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از راه اندازی نخستین و تنها نانوایی سنگک بدون گلوتن ایران در شهر صدرا خبر داد که در حال حاضر محصولات خود را به استان های دیگر نیز عرضه می کند و قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را نیز دارد.

او با اشاره به فعالیت چندین واحد تولیدی آرد بدون گلوتن در فارس که از سال گذشته، مجوز تولید پودر کیک بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاک نیز به آنان داده شده است، افزود: همچنین برای نخستین بار در کشور، با ارائه مجوز تولید انواع شیرینی، نان و کیک بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک به یکی از کارخانه های استان، فارس در این زمینه نیز پیشتاز خدمت به این بیماران شده است.

به گفته مظلومی تا پیش از این تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس، بیش از ۴۰۰ بیمار بود که با تلاش برای شناسایی و گسترش خدمت رسانی به این بیماران، در حال حاضر هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سلیاک در فارس شناسایی شده اند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل کمیته دانشگاهی سلیاک و برگزاری جلسات آن به صورت مستمر و ماهانه را از دیگر برنامه های مجموعه سلامت استان در این زمینه برشمرد و ادامه داد: همچنین با پیگیری های انجام شده در زمینه راه اندازی انجمن سلیاک استان فارس، این انجمن از سال جاری، به صورت عملیاتی فعالیت خود را آغاز کرده است.

مظلومی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده در این زمینه تلاش شد تا در کنار فازهای اجرایی خدمات مجموعه سلامت استان به بیماران مبتلا به سلیاک، گام های علمی و تحقیقاتی نیز در این زمینه برداشته شد که از جمله می توان به انجام پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز در خصوص نوع حمایت سایر کشورها از بیماران مبتلا به سلیاک و تولید محصولات جدید برای این بیماران اشاره کرد که نتایج این تحقیق، از طریق استانداری فارس، به وزیر بهداشت و معاون اول رییس جمهور ارایه شده است.

او گسترش فعالیت های کلینیک سلیاک و تشکیل کمیته قطب پنج بیماران سلیاک را نیز دیگر گام های عملیاتی در برنامه حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به سلیاک عنوان کرد و ادامه داد: این اقدامات به صورت گروهی و با حمایت های ویژه دکتر «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس و همکاری مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مدیرکل غله استان، دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، واحدهای تولید کننده، یکی از مراکز خیریه استان و صدا و سیمای مرکز فارس انجام شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، از خیرین استان خواست در تقویت این برنامه حمایتی، مجموعه دانشگاه را بیش از بیش همراهی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد