Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@21:41:43 GMT

افزایش ۴۰ درصدی بازار نوشت افزار ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۱۶۲۱

افزایش ۴۰ درصدی بازار نوشت افزار ایرانی

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، اختتامیه اولین دوره نمایشگاه الگونما با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و سید احمد عبودتیان، مدیرعامل بنیاد خاتم‌الاوصیا در مجتمع شهدای سرچشمه برگزار شد.

وزیر فرهنگ در این مراسم با ابراز نگرانی از وضعیت کشور در حوزه فرهنگ گفت: الگوهای نسل امروز تناسبی با اهداف و زمینه‌های فرهنگی ما ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی با اشاره به انتزاعی بودن مفهوم تهاجم فرهنگی برای جامعه و مسئولین بیان کرد: یکی از نقاط قوت نمایشگاه الگونما این بود که این نمایشگاه به خوبی مفاهیم تهاجم و شبیخون فرهنگی را به تصویر کشید.

وی افزود: ما در دولت سیزدهم نیازی به تعریف پروژه جدید فرهنگی نداریم و تمرکز اصلی ما بر این است که طرح‌های باقی مانده را تکمیل کنیم، اما نگران هستیم که برای محتوای این طرح‌ها دقت نظر کافی صورت نگرفته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این نکته که در حوزه نوشت‌افزار تجربیات مناسبی داریم گفت: سهم بازار نوشت‌افزار ایرانی از یک درصد به ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

اسماعیلی ادامه داد: در این حوزه نقش اصلی بر عهده مردم، اصناف و تشکل‌های غیردولتی است و باید به اراده‌های قوی و معتقد به اندیشه انقلاب اسلامی بها داده شود.

وی با اشاره به نقش حاکمیت در شکوفایی ظرفیت‌های مردمی گفت: وزارت فرهنگ و شورای فرهنگ عمومی کشور در خدمت مردم هستند تا شاهد شکوفایی سبک زندگی ایران و اسلامی باشیم.

۵۰۰ مسئول فرهنگی از الگونما بازدید کردند

در ادامه این نشست سید مجید امامی بیان کرد: در این مدت حدود ۵۰۰ مسئول، نماینده و مدیر کل از نمایشگاه الگونما بازدید کردند.

سید مجید امامی با تاکید بر اهمیت اهتمام مسئولین برای رفع مشکلات در حوزه صنایع فرهنگی افزود: نیازمند اقداماتی نظیر رفع موانع حقوقی، تولید ایده، سرمایه گذاری و ایجاد فرماندهی ناملموس اما اثرگذار در این حوزه هستیم.

در موضوع کودک دچار غفلت شده‌ایم

سعید حسینی دبیر نمایشگاه الگونما نیز گفت: در موضوع کودک و نوجوان دچار غفلت فراوان شده‌ایم، اما در حال جنگ در این میدان هستیم.

وی تصریح کرد: متاسفانه تربیت نسل آینده ما به شخصیت‌هایی سپرده شده است که با فرهنگ ما همخوانی ندارند.

رییس هیات مدیره مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی در پایان افزود: به واسطه تجارب چند سال گذشته با کسب دانش، آماده جهش در موضوع صنایع فرهنگی هستیم.

همچنین در این نشست از خانواده مرحوم محمد ابوالحسنی، خالق اثر دیرین دیرین به عنوان یکی از افراد تاثیرگذار حوزه صنایع فرهنگی، تجلیل شد.

نمایشگاه «الگونما»، نمایشگاه تخصصی سبک زندگی و صنایع فرهنگی نسل آینده ایران است که به بررسی تخصصی فرایندها، ابعاد، وضعیت امروز ایران و جهان و چشم‌انداز مطلوب حوزه کاراکتر و شخصیت پرداخت. این نمایشگاه به همت مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی و شورای فرهنگ عمومی کشور از ۲۸ دی‌ماه تا ۱۲ بهمن‌ماه در مجتمع فرهنگی شهدای سرچشمه برگزار شد.

برچسب‌ها محمد مهدی اسماعیلی انقلاب اسلامی ایران سید مجید امامی فرهنگ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمد مهدی اسماعیلی انقلاب اسلامی ایران محمد مهدی اسماعیلی انقلاب اسلامی ایران فرهنگ نوشت افزار ایرانی نمایشگاه الگونما صنایع فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۱۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی

آقای محمدرضا هراتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما درباره دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: شاخص‌های کتابخانه‌ای در دو سال گذشته در بخش‌های کتابخانه‌های عمومی، منابع، سیار و عضو فعال افزایش یافته است.

وی گفت: نهاد کتابخانه‌های عمومی با بیش از سه هزار هشتصد کتابخانه، ۱۲۰ سالن مطالعه و بیش از ۱۲ میلیون نفر عضو و منابع متنوع تخصصی و عمومی، به عنوان بزرگترین شبکه مویرگی فرهنگی کشور، متولی اصلی کتاب و کتابخوانی در سطح کشور است.

وی افزایش ۶۴ باب کتابخانه عمومی، افزایش ۵۰ درصدی کتابخانه‌های سیار، افزایش منابع کتاب کتابخانه‌ها و رشد ۲۴۵ درصدی تعداد عضو فعال کتابخانه‌ها را از دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی در ۲ سال گذشته بیان کرد و گفت: کتابخانه‌ها از عضویت و امانت فراتر رفته و خدمات فرهنگی از جمله ۶۰ خدمت در جهت توانمندسازی و بهینه‌سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان ارایه می‌کنند.

هراتی با بیان اینکه همه کتابخانه‌های عمومی کشور بخش جداگانه کودک و نوجوان دارند و برای گروه‌های خاص نیز برنامه ریزی شده است افزود: در حال تجهیز بخش‌های سالمندان، نابینایان و مادران در کتابخانه‌های عمومی کشور هستیم.

وی اظهار داشت: از این ۱۲ میلیون عضو فعال نزدیک به ۶۰ درصد کودکان و نوجوانان هستند که در همین راستا برنامه‌های گسترده‌ای مانند جشنواره‌ها و جایزه‌های داستان نویسی و قصه گویی، محافل ادبی، پویش‌های کتابخوانی و مسابقات تلویزیونی را برای مخاطب کودک و نوجوان برگزار می‌کنیم.

معاون توسعه نهاد کتابخانه‌های عمومی افزایش ۵۰ درصدی کتابخانه‌های سیار به ویژه در روستا‌ها و نقاط کم برخوردار از دیگر دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در ۲ سال گذشته دانست و گفت: در کنار بهره برداری از کتابخانه‌های مرکزی، ۱۳۲ کتابخانه غیر مرکزی شامل ۵۸ کتابخانه شهری و ۷۴ کتابخانه روستایی است.

وی گفت: علاوه بر افتتاح کتابخانه در روستا‌ها جشنواره‌هایی هم برای روستائیان و عشایر مانند جشنواره عشایر با طعم کتاب یا طرح حایی مانند مجموعه کوله کتاب ویژه مناطق صعب العبور را برگزار کردیم که با استقبال خوب مردم آن مناطق مواجه شد.

هراتی با اشاره به اینکه در حال حاضر ایران از لحاظ توسعه شبکه کتابخانه‌ای در بین کشور‌های برتر منطقه قرار دارد افزود: ایران از لحاظ توسعه شبکه‌های کتابخانه‌ای دارای رتبه اول در میان کشور‌های منطقه و در جمع ۲۰ کشور برتر دنیا است.

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم
  • خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود
  • خلیج فارس تا ابدخلیج فارس خواهد بود/یکی ازمهم‌ترین حوزه‌های تمدنی
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی