Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@02:15:56 GMT

ضرغامی: گردشگری یک مطالبه بزرگ ملی است

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۲۴۸۵

ضرغامی: گردشگری یک مطالبه بزرگ ملی است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: گردشگری حق طبیعی آحاد ملت و صنایع و هنرهای دستی مورد توجه مردم هنرشناس است؛ باید به این مطالبه بزرگ ملی، پاسخی درخور بدهیم.

به گزارش ایمنا، سید عزت‌اله ضرغامی به مناسبت پایان پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سی‌وپنجمین ملی صنایع‌دستی تهران پیامی منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل پیام وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به شرح زیر است:

«پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سی‌وپنجمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران به پایان رسید.

خوشبختانه رویکردهای جدید و نوآورانه، مورد توجه و استقبال کارشناسان و مردم قرار گرفت.

هرچند محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا، انجام برخی اقدامات مفید و دیدنی را از برگزارکنندگان سلب کرد، ولی با رعایت همین چارچوب، کارنامه متفاوت و قابل قبولی ارائه شد.

از همه هنرمندان و فعالان حوزه‌های گردشگری و صنایع‌دستی، مدیران و مقامات ارشد کشوری، اداره‌کنندگان غرفه‌ها، همکاران استانی، مسئولان اجرایی، اصحاب رسانه، مهمانان خارجی و به ویژه مردم عزیزمان که ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی با حضور گرم و اظهار محبت‌های فراوان‌شان، دلگرمی خاصی به فرزندان خدمتگزار خود در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دادند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

آغاز راه است و این تجربه موفق که نقش مهمی در آگاه‌سازی جامعه نسبت به ارزش‌های ملی، هویتی و تمدن متعالی ایران عزیز دارد، باید به شیوه‌های مختلف در استان‌ها آغاز شود و این شور و نشاط مقدسی که با موسیقی‌های آئینی، شادی و امیدواری را به جامعه تزریق می‌کند، تداوم و ارتقا یابد.

گردشگری حق طبیعی همه آحاد ملت است و صنایع و مهارت‌ها و هنرهای دستی هم، مورد توجه مردم هنرشناس است.

باید به این مطالبه بزرگ ملی، پاسخی درخور بدهیم.

هرچند که در برگزاری موفق این نمایشگاه تعداد زیادی از مدیران و همکاران عزیز ما در وزارت‌خانه، تلاش شبانه‌روزی داشتند، ولی لازم می‌دانم از جناب آقای دکتر شالبافیان معاون محترم گردشگری و سرکار خانم دکتر محمودیان معاون محترم صنایع‌دستی و همکاران پرتلاش آنان، سپاسگزاری ویژه داشته باشم.»

منبع: میراث آریا

کد خبر 552874

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گردشگری عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی صنایع دستی پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گردشگری و صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۲۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود