Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هنر و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اساتید به‌عنوان متولی علم و دانش نقش نظریه‌پردازی دارند، اما تا زمانی که نظریه‌پردازی نافع انجام نشود. رکن اصلی تمدن نوین اسلامی راکد خواهد ماند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، معاون، هنر و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی شامگاه سه‌شنبه _دوازدهم بهمن‌ماه_ در نشست مجازی نقش اساتید در تمدن نوین اسلامی، ضمن تسلیت به مناسبت رحلت آیت‌الله صافی گلپایگانی اظهار کرد: ارتحال این عالم گران‌قدر برای حوزه‌های علمیه و جامعه شیعه جبران‌ناپذیر است، زیرا او زحمات زیادی برای نظام و انقلاب کشید و توجه خاصی به ولایت‌فقیه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمدن به معنای مجموعه دستاوردهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بشری است که امروز باید در راستای تمدن‌سازی نوین اسلامی حرکت کنیم. تمدن نوین اسلامی یعنی تمدنی که بر پایه عقلانیت اسلامی باشد، همچنین لازم است تمدن‌های گذشته را رها نکنیم زیرا علم همیشه کارایی خود را دارد.

معاون هنر و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: امروز باید برای ساخت تمدن نوین اسلامی تلاش کنیم در این راستا لازم است دولت اسلامی شکل بگیرد تا در تمدن‌سازی نوین اسلامی موفق باشیم.

خسروپناه با اشاره به مؤلفه‌های تمدن نوین اسلامی گفت: تمدن نوین اسلامی مؤلفه‌های مهمی مانند معرفت، معیشت، امنیت، سلامت صنعت دارد که نمی‌توان از آن‌ها چشم‌پوشی کرد و ضرورت دارد توجه ویژه به این مولفه‌ها شود.

وی با اشاره به نقش اساتید در تمدن‌سازی نوین اسلامی گفت: اساتید به‌عنوان متولی علم و دانش نقش نظریه‌پردازی دارند، اما تا زمانی که نظریه‌پردازی نافع انجام نشود. رکن اصلی تمدن نوین اسلامی راکد خواهد ماند. زیرا موفقیت تمدن نوین اسلامی در گروی تولید علم و نظریه نافع است.

معاون هنر و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: متأسفانه در حال حاضر فاقد حکمرانی صحیح و مستقل برای امنیت غذایی کشور وجود ندارد. در صورتی که ایجاد شورای عالی امنیت غذایی در شرایط فعلی ضرورت دارد.

وی تصریح کرد: آگاه‌سازی اساتید در نظریه‌پردازی نباید صرفاً به برگزاری یک نشست مجازی در دهه فجر ختم شود، زیرا راه حل مشکلات کشور شعار و سخنرانی نیست و لازم است اقدامات علمی انجام شود.

کد خبر 553047

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تمدن نوین اسلامی تمدن اسلامي معاون هنر و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی بسیج اساتید متولی علم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هنر و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی تمدن نوین اسلامی نظریه پردازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۸۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم از ارسال ۱۵۰ پرونده برای انتخاب اساتید نمونه از سوی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: ۶ نفر از این اساتید زن و مابقی مرد هستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب اساتید نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیات علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هبات‌های ممیزه وزارت علوم تاکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و شش نفر از اساتید نمونه خانم هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • حجت الاسلام خسروپناه: علم حکمی؛ لازمه دستیابی به تمدن نوین اسلامی
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی